Aşk-ı Memnu Kanal D

:roflol::roflol::roflol: Ay ilahi çok güldüm ya....
Çok güzel benzetmişsin gerçekten.
Onun bide montu var. Mutfak muşambasından..... Neydi o "dertsiz" dedikleri örtü kumaşından...

ya ıste zevk olmayınca para ne yapsın... kaydirigubbakcemile3

(Bu soz costum cuye mı gıder bıhtere mı onu bılemem artık.. :roflol:)

bihter de çok gıcık karı yaa o topukulularda zor yürüyo gelecek hafta fragmanında adnan beyle deniz hanım arasındada bişilermi oluyoki bide behlülde fırsat buldukça bihterin bademciklerine bakıyo ama nihal görüyo galiba ya da şaşırtma var fragmanda

esmerlere pempe yakışıyoda sarışın erkeklere yakışmıyo evet.
Oyunculuğuna gelince seyirciyi baya tatmin etmeye başladı genel kanı bu.:delphin:

kostümlere bir şeyler olmaya başladı son zamanlarda, behlül pembe tişörtle başladı onunla bitirdi neredeyse diziyi, bihterin giydiği abajurumsu kostüm (ya da batman kostümü denmiş burda kaydirigubbakcemile3) neydi, nihala ayrı acıyorum zaten, o kadar paranın içinde küçük besleme şeklinde :mymeka:

bihter de çok gıcık karı yaa o topukulularda zor yürüyo gelecek hafta fragmanında adnan beyle deniz hanım arasındada bişilermi oluyoki bide behlülde fırsat buldukça bihterin bademciklerine bakıyo ama nihal görüyo galiba ya da şaşırtma var fragmanda

kesinlikle bir şey görmemiştir yine, her zamanki gibi boşa heyecan yaratmaya çalışıyorlar fragmanda :dilcikar:

ben bu bölümden bi şey anlamadımmirmirmirmir

ne zaman başladı ne zaman bitti,ne oldu sinir bir bölümdü yaaa

tokat sahnesi için izledim dün bide oda hayallerimi yıktı

zaten o sahne yaklaşınca kurabiyeyede dedim,bak görürsün,kendine gelmesi için atacak tokadı die

ölede oldu,umutlarım suya düştü:çok üzgünüm:

bihter firdevse kızıyor ama,kendisi az görgüsüz sanki,sanırsın ki hatun baba evinde hiç bir şey görmemiş

hemen taktı annesinin gönderdiği mücevheri,görgüsüz ne olacak:1closedeyes:

nesrinede talip çıktı,yakında o da aşk kapılarını aralarkaydirigubbakcemile3

Oldukça şaşırtma var canım. Tahmin yapamıyosun. mesela dünkü müthiş tokat(Madamınki) Ben Firdevs Bişey yumurtlıycak sanmıştım.....

balıkçının nesrin için tombul hanım da bu evin kızı mı acaba demesi dizinin en şirin kısmıydı bence gamyoncuiremsu

tokat sahnesinde ne hayaller kurmuştum kanka oluyolar önümüzdeki hafta.kaydirigubbakcemile3

ayy ya akşam zileyemedim,yorumları hiç okumayacam kafam karışmasın merak edeyim tekrarını izleyene kadar

Fragman aldatmacılarından çok sıkıldım. Tokat sahnesinde nasıl tongaya düştük ama hiçkimsenin aklına gelmemişti bu durum.

Back
X