Aşk-ı Memnu Kanal D

Evet Peyker gerçekte hamile olabilir
Senaryoda onun için hamile yapmışlardır

bebişimm valla çok mantıklııı geldii hee...
ama peyker i nıye bugun hamıle yaptılar ben anlamadım..

yanı kız sezonun cogu bölümlerinde hamıle olcak...
AAA kızlar peyker gercek hayatta hamile olabilir.. o nedenle sezona kdr hamıle cıkartmışlardır..
( iyi atıyomm )

sadece ortalıkta hamile muhabbeti dönsün diye peykeri hamile yaptılar bence
bihter kesin hamile kalacak behlülden kafamçokkarıştı

bnde euro d den ızlıyorum allah kahretsın kacırdım offf bnce haftaya yatmazlar neden dersenız gecen haftanın fragmanında adnan YENGEN O SENIN YENGEN demıstı bu hafta bı baktık megerse bulente söluomus elif için... fragman yanıltıyo tabi reyting için

cnm acaba adını ne koyar bihter behlül betül yada berke filan koyar anneden ve babandan esinlenir adnan şüphelenmeye başlar sonrada çocuk hastalanınca kanıtlar

Gelecek haftayı çok merak ettim.
Ne kadar çok var daha
Offfff

cnm acaba adını ne koyar bihter behlül betül yada berke filan koyar anneden ve babandan esinlenir adnan şüphelenmeye başlar sonrada çocuk hastalanınca kanıtlar

çok yaratıcısın canım senarist sen olmalısın cidden kaydirigubbakcemile3

bnde euro d den ızlıyorum allah kahretsın kacırdım offf bnce haftaya yatmazlar neden dersenız gecen haftanın fragmanında adnan YENGEN O SENIN YENGEN demıstı bu hafta bı baktık megerse bulente söluomus elif için... fragman yanıltıyo tabi reyting için

bende öyle demiştim aynen yatmıycaklar yaa

çocuk sarışın mavi gözlü olur kesin matmazel anlar kesin.sositososito

cnm finalde behlül eve geldi arka bahçeye gitti adnan gördü aşağı indi sonra ışık farketti bihteri matmazelin odasında çekmeceleri karıştırırken gördü

Back
X