Aşk-ı Memnu Kanal D

demi ama ne yani :roflol: :roflol: nihalinde yürüşü bi garip bende ortaokulda öyle yürüyodum ggöğüs dışarı popo içeri ama nihal gibi fazla abartıyodum sanırım önden çekişli diyolardı bana :roflol: :roflol: düzelttim tabi sonradan :utangac:

Nihal çok kilolu. O yaşta o kadar kilo olur mu ? Biraz zayıflaması lazım. Yüzü güzel kızın. Bi de çok suratsız..

Evet olabilir belki kıyafetlerinden kilolu görünüyodur..

bedncede kıyafetlerden kilolu duruyor geçen sezon gencodaydı o orda çıtıpıtı çok hoş bir kızdı
burda aman tanrım bayılazzaaammm
-tatlicadiarzu-

Evet sadece seni istiyorum diyo...Demek ki sevgi yok.

Evet aynen öyle oluyo... Behlül de bi tuhaf yengesinle işi pişirecek sonra üvey kızıyla evlenmeye çalışacak foyası çıkmayacak sanki..
.

Nihal eger behlülle evlenirise oha derim.ya üvey annesini kullanan babasının eşiyle ilşki yasayan nihalde .
ne mide var derim.yazık olur kıza. ayrıca.:kızgın:

ne diziymiş yahu kaynat aynat bitmiyor hani :delphin:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Kitaba göre yaparlarsa Nihal öğrenir öğrenmez bayılıyo zaten. Evde baba kız yalnız kalıyolar..Hayatlarında ne Behlül var ne Bihter...

nihalin yüzü çok güzel ama, biraz iyi giydirseler, kilo falan sorun değil bence.

Dizi eger kitaba göre giderse.
nihal deişim evresi geçircek gencoda gerçekten çok güzel .
kot pantolun ve saçlar siyah yüzü cidden güzel ve dizide makyajı hiç yapmayan bitek nihal..alkisalkisalkis

bencede nihal giydigi cuval elbiselerden sisman gorunuyor yoksa asiri bir kilosu yok yuzu cok sade masum ve guzel bihter gibi kuru tipsiz degil cirpi gibi bihterde iskelet

Bihter hiç güzel değil bende beğenmiyorum.
Behlülde seni istiyorum diyip duruyo Bihtere,nesini beğeniyo ki onun? :delphin:

Bihter yürüyüş muhabbetinden böğğğğğğ geldi..... Ayrıca Behlül Bihteri istemek zorunda dizi onların yasak aşkını anlatıyo. Nasıl dizi ilerliycek başka türlü...:1shok:

bencede kisa yoldan geri donecekler ikiside o serveti birakip kacamazlar neden ask bile olsa cunku adnan daha olayi cozemez geri donecekler iliski yasayacaklar behlul bihterden SIKIlacak nihale asik olup evlenmek isteyecekler oooo daha cok yol var kactilarmi is biter

merhaba arkadaşlar,bence bu dizi kitap yolunu izlemeyecek,dudaktan kalbe başlangıçta izliyordum,ondan sonra dalasa dönüşünce bıraktım,umarım Aşk-ı-memnu böyle olmıyacak,dizi güzel ve nihal oyniyan kızı çok beğenyorum,güzel rol yapıyor,fakat kıafet sponsuru değiştirmek şart,ve hanımlar,haklısınız,bihter çok garip yürüşüne sahip,ama bu kız başka dizide ayne şekilde yütüyordu,yane onun kişisel gariplik,umarım bu adnanbey madmuazelle hayatını birleştirir,bihter çok basit duruyor,:1ninca:

valla öyle o serveti birakip gitmezler,
yasak ask devam edecektir bi müddet sonra Behlül eski Behlül olcak Bihtere yallah dicek :mymeka:
Deniz hanima cok üzüldüm bu bölümde, kadin bi mektup yazdi ortalik toz duman oldu -tatlicadiarzu-

Ve bunu söylemekten asla vazgecmicem,
Bihtere topuklu ayakkabi giydirmeyinn :mymeka:

bunlar 2 gün sonra dayanamaz geri dönerler,peynir ekmekle yürümez hayatları ne de olsa ikiside zenginliğe alışmışlar belki de hiçgitmezler,yarı yoldan dönerler delikafadulden

Back
X