Aşk-ı Memnu Kanal D

matmazeli resmen kulanıyo bihte çıkarları için adnanda zokayı yiyo doluyo .kadını kırdı .senağlama

Gelelim fragmana:

1) Bihter hem üzüntüden, hem hırsından, hem de kendisini aşağalanmış hissetmekten sular seller gibi ağlıyor.

2) Ağlak Behlül ağlamaya hep hazır zaten..Ama bu yaptığını bence arabada henüz intikal ediyor ve Bihter'in artık onu sildiğini düşünüp, kahroluyor. Çünkü ondan kopamayacağının da farkında..Bu ağlama "ben ne yaptım?" ağlaması..

3) Bihter'in "Adnan'a ayrılmak istediğimi söyledim" lafı da onu yıktı. Çünkü hiçbirşey hissetmediği Elif'e cesaret edip, onu bile söyleyemedi. Bence ilk iş olarak kendine ve belki de Bihter'e birşeyler kanıtlamak için, havaalanı dönüşü Elif'e uğrayıp, ayrılmak istediğini söyleyecek.

4) Bence Bihter havaalanında "mektup" dedikten sonra hemen annesine telefon edip, odaya bir mektup bıraktığını ve onu almasını isteyecek.

5) Çünkü fragmanda havaalanı dönüşü yine Firdevs'le çemkiriyorlar. Herhalde mektubu konuşuyorlar. Dolayısıyla Ednan'da mektubu görmüyor.

6) Sonrası Bihter'in eski kimliğine dönmesi şeklinde...Yani Ednan'a öpücükler dağıtan ve Behlül'e nefret bakışları yollayan ilk bölümlere dönüyoruz.

7) Acıların çocuğu Behlül'de Bihter'in peşinden kedi gibi dolaşıp, özür dilemekten helak olacak gibi gözüküyor.

8) Kaza % 80 Behlül'le ilgili..Kesin üzüntüden ve belki de bir Bihter azarlaması sonrasında fazlaca içip, şehir dışı bir yerde kaza yapıyor.

9) Haber verilme şekli Nihat veya bir başkası olabilir. Önemli olan Behlül'ün zannımca ağır yaralı olması..

10) Şimdi geriye kaldı 34,35, 36. bölümler..Bilemedin 37'de biter. Bu durumda son 3-4 bölümde Behlül'ün hasta yatağında geçer.

11) Bu arada Behlül (tahminen) komadayken, bir süre sonra "affet beni" diye sürekli sayıklar.

12) Tabii bu durum aile fertlerince yeni ayrıldığı Elif'e yorumlanır (ayyy tıkandım vallaaa, yine mi Elif). Bunun üzerine sevgili Elif başucuna gelir ve tabii Bihter yine sinirinden şişer..

13) Yaniiii biz seyirciler olarak bu sezonu senaristlerden çok ta fazla birşey beklemeyerek bitiririz.

Umarım yazın boş vakitlerinde yeni sezona güzel birşeyler hazırlarlar. Yoksa biz seneye de yandık. Dön dolaş aynı olaylarla devam ederiz.

37. Bölüme kadar izlemeyin kızlar Senarist Yukardaalkisalkisalkis
Valal harikasın ne deyimki,Bu kadar gözlem bu kadar yorum kaydirigubbakcemile5

Bihter Behlul'e gidelim buralardan diyor, Behlul de bakis atip tamam gidelim diyor o sahne bana seyi hatirlatti.
Hani kovboylar silah cekerler de birbirine iddaa ve bluf yaparlar ya bakislari oyle bakislar hirsli vs yani acikcasi sevgi goremedim ben hic hirs ugruna yapiyor bunlar resmen.

arada izliyorum bazen ya şu beren saat bu rolde nekeder sevimsiz
hatırla sevgilide daha sevimliydi kaçırmadan izlerdim

galıba ahsen hanıma bıse olucak kaza mı artık bılmıorum cunku yemekte tek o yok nıhalde bayıldıgına gore aıleyle ılgılı peyker olsa nıe nıhal bayılsın

su nihalde 5dakkada nasıl bayılıyo anlamadım valla daha millet konuyu idrak edemeden kızcagaz yerle hemhal oluyo.
behülün bitteri bırakıp gittikten sonra bitterin ben nereye gidiyorum demesi sacmaydı sanki büyülenmişde etkisi gecmiş gibi..

su nihalde 5dakkada nasıl bayılıyo anlamadım valla daha millet konuyu idrak edemeden kızcagaz yerle hemhal oluyo.
behülün bitteri bırakıp gittikten sonra bitterin ben nereye gidiyorum demesi sacmaydı sanki büyülenmişde etkisi gecmiş gibi..

Aaaaaaaaa orasını duymadım ben nereye gidiyorum mu dedi.. Ben sadece mektup dediğini duydum..:1shok:

bacılar şu katyayı bana bi gönderin de benim temizliğe bi el atsın temizlik yapcam diye bak buraya laf yetiştiremiyom olmaski oarslancanım süleymancığını da gönder de yemeğe girişiversinn

Süleymancığımı kimselere veremem kusura bakmayın. Yapın yemeğinizi kendiniz. Süleymanım bana yemekler pastalar yapcak...

Dün geceki bölüm süperdi bence,adnanın bu kadar iyi niyetli olması aslında çok saçma sürekli bihter ve behlül bi şekilde yalnız ve başbaşa kalıyorlar ve adnan hiç kötü düşünmüyor sonuçta bihter kendisinden çok küçük behlül desen o kadar yakışıklı zaten böyle yalnız kalmalarından aralarındaki elektriklenmelerde giderek arttı ve en sonunda beraber kaçmaya kadar gitti gerçi kaçamadılar zaten behlülün kaçamayacağı çok belliydi bütün akşam vicdan yapıp durdu:)

bitter... kaydirigubbakcemile3

Süleymancığımı kimselere veremem kusura bakmayın. Yapın yemeğinizi kendiniz. Süleymanım bana yemekler pastalar yapcak...

sülayman efendi yemeklere nefis dedikce benim midem bulanyıo..delikafadulden

peykerde hamile bulantıdadan duramıyo...:CüvCüv:

sorarım size insan kaçarken nasıl bir ayakkabı giyer?
iğne topukk 20 cm vardı sanırım sevimsiz ayakkabılar

Back
X