Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sülayman efendi yemeklere nefis dedikce benim midem bulanyıo..delikafadulden
peykerde hamile bulantıdadan duramıyo...:CüvCüv:
:roflol::roflol:Koşarak kaçmasına gerek yok ki tatlişkolar spor ayakkabı giysin..Alt tarafı uçağa binecek...Süslü Bitter napsın... (Bittere dikkat!!!!!!!) :roflol::roflol:
merhaba kızlar..
son sayfaları okuyabildim, şu bitter olayına çok güldüm :roflol: çok yaşayın emi kaydirigubbakcemile3
kızlar bu dizinin film versiyonunda bitteri müjde ar oynamış doğrusu o filmi izlemek isterdim.diğerlerini de okumuştum ama aklımda bir tek bitter kalmış![]()
Koşarak kaçmasına gerek yok ki tatlişkolar spor ayakkabı giysin..Alt tarafı uçağa binecek...Süslü Bitter napsın... (Bittere dikkat!!!!!!!) :roflol::roflol:
benimde bihterin ayakakbısı dikkatimi çektikaçarken spor ayakabı felan giyer ya gamyoncuiremsu
behlül adam olmaz -tatlicadiarzu-
kıyamam sana jülietim :1hug:
:roflol:Betül süpersin:roflol:
merhaba kızlar..
son sayfaları okuyabildim, şu bitter olayına çok güldüm :roflol: çok yaşayın emi kaydirigubbakcemile3
kızlar bu dizinin film versiyonunda bitteri müjde ar oynamış doğrusu o filmi izlemek isterdim.diğerlerini de okumuştum ama aklımda bir tek bitter kalmış![]()
Eyvah eyvah..:roflol::roflol::roflol:
aynen behlül adam olmaz bihter ne cesur kadınmış.bi kalemde kocayı bırakıp kaçabiliyo. vayy anasını..delikafadulden
![]()
![]()
hehee behlül bihteri yarı yolda yavuklusu meltem için bırakmış.kaydirigubbakcemile3
bakınız ispatı.:1shok:
aynı tişört var üstünde.alkisalkisalkis
:roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
olur böle vakalar kk yakalarr
kk magazin servisi sunarrrr alkisalkisalkis :roflol:
hiç ama hiç yakışmıo meltem kartına yaa ... gencecik çocuksun baksana yaşıtlarına teyzen yaşındaki birisiyle ne işin var.. kıvanç meltem aşkına hayır...
melteminde işine gelıo hee...
aman ne önemi var arkadaşlar nasıl olsa ayrılırlar biraz gezsin tozsunlar işte evliler ayrılıyorda sanat dünyasında ayrıca kıvanç tatlıtuğ düzya güzeli azra akınla çıkıyordu ayrıldıda meltem cumbuldanmı ayrılamayacak kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilebende aynısını yazcaktım ya meltem çok büyük duruyo yakışmıyolaaaaaaar delikafadulden