Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insanlığına bakın siz böyle bir seven erkek nerde varr..otoritar sevecenn saygılı bulmuş bulanıyor bihterr...behlülde ne var genç zamparadaa buyrunn :dilcikar:
delikafadulden
Yok biz yine yemiyo gibi görünelim..Yaparlarsa süpriz olsun..
yanlız kızlar haftaya da bol acıklı sahneler var:çok üzgünüm:
nihal,bihter ,ednan baya salya sümük ağlıyolar
hele bihterin bir koşuşu varya salak hızını alamayıp merdivenlerden uçacaktı :roflol::roflol:
şu bihterin yürüyüşüde varya benden daha beter bende topuklu giyince en az onun kadar kötü yürüyom ama o beni bilem geçti delikafadulden
o niye öyle yürüyo hakkatten yaa güzelmi yuruyom sanıyo acabaa yayıla yayılakaydirigubbakcemile3
tuhaf yani herhangi bir yara izi neyim olmadığına göre behlül helikopterde falan değildi heralde
deil deil sana öle geliyorrr..birazdaha yaşın ilerlesin farkedersinn...aşk o yaşta aşk..ölee birkerelik sevgi aşkıda deildirr sağlam aşk..oarslanca[COLOR=Red .!.:n;6976259]Yaşlı amaaaaaa:1shok:
anam öle diyosunda bu kadar yaş farkı var aralarında kızın ilgisinin dağılması normal
özellikle ilgi dağıtıcı behlül gibi biriyse :jeyyar:
şu bihterin yürüyüşüde varya benden daha beter bende topuklu giyince en az onun kadar kötü yürüyom ama o beni bilem geçti delikafadulden
Behlül eve nasıl dönüyoki acaba..Herkes şaşırıyo gibi geldi bana..Yani kaza yeri falan yok habersiz çıkıp geliyo heralde...
behlülün canı tatlı uçakta değildir :jeyyar:
bence behlül helikopter de deyildi
sanki biraz uzaklaşayım demiş başka yere gitmiş te olaylardan haberi yokmuş gibi bir durum var bence
çünkü pek kaza zede gibi durmuyo maşallah gözleri fel fecir okuyoda delikafadulden
ah o gözleri :asigim::asigim:
nerdeydi sence :jeyyar: