Aşk-ı Memnu Kanal D

bence behlül helikopter de deyildi
sanki biraz uzaklaşayım demiş başka yere gitmiş te olaylardan haberi yokmuş gibi bir durum var bence

çünkü pek kaza zede gibi durmuyo maşallah gözleri fel fecir okuyoda delikafadulden

ah o gözleri :asigim::asigim:

belki planlamıştır bile :1closedeyes: gerçekten behlülün gözlerin içinde dönüyordu :roflol::roflol:

kizlar ben internetten izliyorum,yeni koymuslar malumsenağlama
daha basindayim ama sunu merak ettim..bihter odasini kilitleyip gitti,adnan gelince actirdi..peki firdavs nasil girdi odayada mektubu aldii-tatlicadiarzu-

kizlar ben internetten izliyorum,yeni koymuslar malumsenağlama
daha basindayim ama sunu merak ettim..bihter odasini kilitleyip gitti,adnan gelince actirdi..peki firdavs nasil girdi odayada mektubu aldii-tatlicadiarzu-

sabırlı ol izlee anlıcanndelikafadulden

bencede hele kafasında ki kaşıntılar bir başlasın
o zaman gerçekten sütünü behlüle helal etmeyecek :roflol::roflol::roflol::roflol:

behlülden şüphelenmesi de zor olur bikez öyle şüphe etti aldı agzının payınıı zaten onuda bilerek yaptılar adnan şüphe etmesin diye

:1shok::1shok:amcasının karısını ayarlıyor kendine o safsa yandık desene:roflol::roflol::roflol:
.

Ayarlıyo ama vicdan yapıyo bihter ondan cesur...alkisalkisalkis
bencede hele kafasında ki kaşıntılar bir başlasın
o zaman gerçekten sütünü behlüle helal etmeyecek :roflol::roflol::roflol::roflol:

sütünümü helal etmicek adnanın behlülü emzirdigini düşündünde güldüm..:roflol::roflol:a.s.

kızlar haftaya çoluğunuzu çocuğunuzu ananızı babanızı erkenden yatırın kırmızı nokta var rahat rahat izleyin kaydirigubbakcemile3

Back
X