bütün gece rüyamda aşk- ı memnu dizisini gördüm bir çok sahneyi gördüm de kimin gördüğünü görmedim akannehir
yataktan kimmmm diyerek uyandım
Hangi sahneleri gördün anacıım?....:jeyyar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bütün gece rüyamda aşk- ı memnu dizisini gördüm bir çok sahneyi gördüm de kimin gördüğünü görmedim akannehir
Neslihan sen bi bölüm özeti koy şekerim uzun süredir koymuyosun..kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayy hiç güleceğim yoktuu,, tamam canım az bekle 4. bölümün özetini koyımmkaydirigubbakcemile
amannn 4 değil ya 40 yazacaktımm off daha uyanamamışımmmirmirmirmir![]()
oarslancıma ithafennnopuyorumnanaktan:roflol:
ay evet ya bende seni teselli ediyorum bide oturup kendi halime yanayımmkaydirigubbakcemile3
gerçi farketmez benim için ben diğerlerinide sezon boyunca izlemedim yazın ki tekrarlarla sevdim diziyi ve bütün bölümleri netten izledimm ,, varsın 39. bölümde netten olsun ne farkeder kaydirigubbakcemile3,, ama harbi unutmuşum ben iftara davet edildiğimizi ya:umursamaz: hay allah neyse ben demiştim zaten bişey çıkar ve ben izleyemem diye:sm_confused:
Hangi sahneleri gördün anacıım?....:jeyyar:
akşam bu topikde de ekşın başlar:jeyyar:...ve bi hafta sürer....zemuszemus
bu akşam başlıyor kızlar yaşasınnnn:lepi: