- Konu Sahibi cilekliturtam11
-
Arkadaslar ben 16 yasndaym . Bnden iki ust sinifta birine asik oldum. Basit bi.hoslanti deyil kesinlikle. O mezun olcak bu sene.ne yapcagimi bilmiorum.facesi dondurulmus. Beni tanimiyo bile. Nasl askimi.itiraf ederm(((((
Yanlis anlamam tabiiki..
Oysa bende soyle bisey dusundum. Bi anı deftri aldm.. O defteri onunla ilgili doldurcam.yil sonunda da ona vercem. Olmaz mi. İyi mi olir kotu mu. Ne yapsam
Onun bana baktigi ilk an saati saatine aklmda.sonra onunla ilk konustugum an ( tanismiyoruz.sadece bn sinifta tekken arkadasiyla gelip bi hocayi sordu .o kadar :) )
Bnde tan bunlari yazmayi dusundum ama bi sorunum var : sevgilisi olabiliiiir.. Cunku bn arkasnda yururken duydum. Arkadasiyla konusuodu. Büsra diye bi kizin adi gecti.. Oof of
İnsallah dedign gibidir ama bu konusmalarnda soyle diyolardi. Arkadasi bulusmak icin yer adi veriyodu. O da bn gelemem daha onmli isim var diyodu.sonrasini anlayamadim ama busra adi gecti aradaoof of of
sen de mi latonik asiksin
bn cok takintiliyimdir.
Ya normalde tatil gelnce havalara ucardm. Simdi onu goremiycem diye bunalimlara giriyorum.. Ooof.. İkinci donem daha az gelcek okula. On ikinci sinif ya . Ben napicam yaa . İcim cok kotuuu
Evet okudum konuyu. Cok guzel. Biz de oyle olabilsek keskee. Ben zaten onu gormek icin surekli koridorda duruyorum. Onumden gecip gidiyor. Bakmiyor bile.. Hicbirseyin farkinda degil en kotusu de bu.. Bir de ben defteri verdigimde alay ko
nusu olursam diye cok korkuyorum. Aslinda pek alay edicek biri gibi degil ama korkuyorum yine de. Kendimi nasil belli edebilirim .artik anlasin diyorum. Defteri de o okkuldan ayrilacagi gun vermeyi dusunuyorum ama okula gelirmi o gun bimiyorum. Bir de.. Defteri kendim mi vereyim ? Cok soru sordum ama... :)
Yaa cok tesekkur ederim bana o kadar cok yarfimci oluyorsun ki. Mesajlarini heyecanla okuyorum.ama bugun cook kotuyum.. Simdi biz normalde dalgasina, oylesine bu cocugu (benimkini)iki arkadasmla berabr takip ediyorduk. Hatta lakaplari var. Bu cocukla beraber bir iki kisiyi daha takip ediyorduk. Ama pesinden gitmek degil. Sadece onlari gordugumuzde guluyoduk falan.. Sonra bn hoslslanmaya basladim ama arkadaslarima soylemedim. Benimle sen onu mu seviyosun diye dalga geciyorlar ama sakasina sanirim. Biz hepimiz birbirimizle dalga geciyoruz aslinda
Neyse gelelim canimi yakan olaya.. Takip ediyoruz dedim ya. Birlikte takip ettigimiz arkadaslarim a ve b olsunlar. Bugun bizim karne gunumuzdu. Ben asagi.inmistim. Hoca beni cagirmisti. Sonra yukari ciktim. A ve b (okuldaki en iyi arkdaslarim) heyecanla yanima geldiler. Benim hoslandigim cocuk normalde hep yere bakarak yurur. Anlattiklarina gore tam a ve b koridorda yururken o cocuk basini bir anda kaldirmis koridorda yururken bir anda duraksamis ve uzun uzun a ya bakmis. Tabii arkadasm a da bi havaya girdi. Koridora falan cikmaya basladk beraber. Yanimizdan bes kez falan gecti ama hic bakmadi. Ama b nin de soyledigine gore bir anda durmus arkadasima bakmis. Arkadasm a bir kere daha soylemsti. Bu tek basinayken benm hoslandigim cocuk arkasini donup bikac kez a ya bakmis.. Bu da onceki bir olay..
Neyse ben sevinmis gibi yaptim. Arkadasm b benmle dalgasini gecti seninki elden gitti diye. Tabi bunu sakasina diyor. Benm tam olarak sevdigimi bilmiyor. Tam o sirada benimki(artik pek benimki olmuyor ama boyle demek hosuma gidiyor ) sinifin onunden gecti.duraksadi. Bi anda sinifin kapisindan iceri uzandi ve birini ariyormus gibi yapti. Gercekten ariyomuydu bilmiyorum.ama normalde bizim sinifa hic gelmezdi.
Yaa en yakin arkadasim ve sevdigim cocuk nasil oluur.
Arkadasim onu sevmiyor sanirim.ama hosuna gidiyor galiba. Ufffff ne yapicam ben yaa. Onu cook seviyorum beeen. Arkadasimi da seviyorum gerci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?