ask ilani

cilekliturtam11

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
166
4
16
35
Ankara
Arkadaslar ben 16 yasndaym . Bnden iki ust sinifta birine asik oldum. Basit bi.hoslanti deyil kesinlikle. O mezun olcak bu sene.ne yapcagimi bilmiorum.facesi dondurulmus. Beni tanimiyo bile. Nasl askimi.itiraf ederm (((((

arkadaslar ben ona bir defter hazirliyorum. alttaki yorumlarda da bahsettim cokca bundan.sizce bu defteri vermeli miyim?

Son düzenleme:
Arkadaslar ben 16 yasndaym . Bnden iki ust sinifta birine asik oldum. Basit bi.hoslanti deyil kesinlikle. O mezun olcak bu sene.ne yapcagimi bilmiorum.facesi dondurulmus. Beni tanimiyo bile. Nasl askimi.itiraf ederm (((((

canım benim yanlış anlama ama henüz çok küçüksün. yani şimdilik hoşlandığını belkide daha ileri hislerinin olduğunu düşünüyosun ama emin ol öyle değil. Bi şekilde dikkatini çek, göz göze gel, heryerde karşısına çık... Bırak zaten o hoşlanıyosa açılacaktır sana bi şekilde. ve heryerde karşısına çıktığın için artık göz aşinalığıda olur ve seni göremediğinde merak bile edebilir... bu şekilde zamanla bişeyler olur illaki. ama sakın açımak gibi bi yanlış yapma derim. pişman olursun :) zamanında bende yaptığım için biliyorum. ama inan şimdi hatırlamıyorum bile hiçbirini yapma derim ben canım :) platonik takılmak aşkların en güzeli bence :)))

Yanlis anlamam tabiiki..
Oysa bende soyle bisey dusundum. Bi anı deftri aldm.. O defteri onunla ilgili doldurcam.yil sonunda da ona vercem. Olmaz mi. İyi mi olir kotu mu. Ne yapsam

Yanlis anlamam tabiiki..
Oysa bende soyle bisey dusundum. Bi anı deftri aldm.. O defteri onunla ilgili doldurcam.yil sonunda da ona vercem. Olmaz mi. İyi mi olir kotu mu. Ne yapsam

vay bee :) aslına bakarsan süper fikir çok etkileyici olur canım. ama o kişinin bi kız arkadaşı olup, olmadığını iyice öğren. çünkü sonunda üzülen sen olabilirsin ddeftere sunlarıda ekle bence... mesela karsılaastınız o sana baktı ama gozgoze geldınız falan. bunları yaz. tarıhlerını at hatta saatlerını bıle yaz :) senın o gunku dusuncelerını yaz. ne kadar mutlu oldugunu falan :) onu ılk ne zaman farkettıgını, ona karsı hıslerının oldugunu nasıl anladıgını.... bu tur seyler yaz :) hayallerınıde ekle.. cok guzel olur evet :) heycanlandım bak :) cok iyi fikirmiş :) bide dediğim gibi sevgılısı olmadıgından emin ol iyice canım :))) umarım hersey gönlünce olur :))

Onun bana baktigi ilk an saati saatine aklmda.sonra onunla ilk konustugum an ( tanismiyoruz.sadece bn sinifta tekken arkadasiyla gelip bi hocayi sordu .o kadar :) )
Bnde tan bunlari yazmayi dusundum ama bi sorunum var : sevgilisi olabiliiiir.. Cunku bn arkasnda yururken duydum. Arkadasiyla konusuodu. Büsra diye bi kizin adi gecti.. Oof of

canım belki arkadaşının kız arkadaşıdır büşra dedikleri. hemen ümitsizliğe kapılma bakalım :) sende benim gibisin sanırım, ayrıntılara dikkat ederim bende senin gibi canım :) bende yazıyorum senin gibi ilerde veririm diye ahh biz kızlar :)) sen bu kadar ince düşünürken, inşallah sevgilisi yoktur...

İnsallah dedign gibidir ama bu konusmalarnda soyle diyolardi. Arkadasi bulusmak icin yer adi veriyodu. O da bn gelemem daha onmli isim var diyodu.sonrasini anlayamadim ama busra adi gecti arada oof of of
sen de mi latonik asiksin
bn cok takintiliyimdir.
Ya normalde tatil gelnce havalara ucardm. Simdi onu goremiycem diye bunalimlara giriyorum.. Ooof.. İkinci donem daha az gelcek okula. On ikinci sinif ya . Ben napicam yaa . İcim cok kotuuu

buluşmak için yeri arkadası söylüyo. ve seninkide ben gelemem işim var diyo. büşra belki arkadaşlarıdır :) şuan sen hoşlandığın kişi hakkında net bişey bilmediğin için olur olmadık şeylere canını çok sıkıyosun gibime geldi :) yapma böyle bence. onu görmenin mutluluğunu yaşa, anı defterini doldur :) böyle ufak şeyleri dert etme bence. defteri verinceye kadar belki çok güzel şeyler olur ne biliyosun :)
ikinci dönem daha az gelicek okula diyosun. sürekli karşısına çıkmaya çalış o zaman, gözgöze gelmeye çalış, seni görmeye alışsın ve seni göremediğinde meraklansın :) veya onun arkadaşlarıyla iletişime geçmeye çalış bi şekilde. zamanla kendini onunla tanışmış olarak bulacaksın :) ben kendim öyle yapmıştım sahsen yani platonık mı takılıyosun demışsın ya hanı cevap vereyim :) bende yakın zamanda buraya konu açmıştım bakabilirsin onada :) biz aynı sınıftayız onunla :) onun bana baktığını hissediyodum ama ilgilenmiyodum, sonra baktım zamanla bende onu düşünmeye başladım. ve sonunda kendime itiraf ettim bu çocuktan hoşlanıyorum diye :) ama o çok çekingen, utangaç bi tip. bunun sınıfta samimi olduğu çocuk ile konuştuk sonra zamanla onlada tanıştım. numaralarımızı falan aldık. şuanda birbirimizi tanımaya çalışıyoruz sanırım :) ama tabi bende takıntılıyım senin gibi, en ufak şeyleri dert ediyorum kendime. hatta bu siteden bi arkadaş bana dediki bunlar en güzel zamanların tadını çıkart dedi. sanırım öyle yapmalı :) öyle yani.
ama şunu söyliyeyim sana, kesinlikle imkansız diye bişey yok... sen bişeyleri istedikten sonra :)

Evet okudum konuyu. Cok guzel. Biz de oyle olabilsek keskee. Ben zaten onu gormek icin surekli koridorda duruyorum. Onumden gecip gidiyor. Bakmiyor bile.. Hicbirseyin farkinda degil en kotusu de bu.. Bir de ben defteri verdigimde alay ko
nusu olursam diye cok korkuyorum. Aslinda pek alay edicek biri gibi degil ama korkuyorum yine de. Kendimi nasil belli edebilirim .artik anlasin diyorum. Defteri de o okkuldan ayrilacagi gun vermeyi dusunuyorum ama okula gelirmi o gun bimiyorum. Bir de.. Defteri kendim mi vereyim ? Cok soru sordum ama... :)

o bakmıyosa sen bakıcaksın canım. ılgısını cekmen lazım onun :) her gıttıgı yerde karsısına cık, farkettır kendını :)
alay konusu olmak... bunu kestıremeyız ıste canım eger aklı basında bırısı ıse oyle bı aptallık yapmaz heralde cocuk...
kendını nasıl bellı edebılırsın, dedıgım gıbı sureklı karsısına cık ve gozunun ıcıne ıcıne bak :))) sımdılık en mantıklı bunu yapabılırsın gıbı. zamanla oda senı farkedecektır hödük degıl ya :)) farkettıkten sonrada bı sekılde bı bahane bulup, sıze bı konusma ortamı yaratırız :) bunu dusuneyım ben ayrıca sımdı aklıma gelmıyo ama :)
defterı okuldan ayrılacagı son gun vercem demıssın. ama gelmeyebılır demıssın. o kadar ugrasacaksın garantı olsun barı, yanı bıgun once falan verırsın olmadı.
ve son sorunun cevabı. kesınlıkle defterı kendın ver derım... baskasını araya sokma derım. benden tavsıye :) yoksa zaten cocuk okula gelmeyecek bıdaha. yanı defterı baskası verse hıc bı anlamı olmaz. senı tanımıyo olur kı o zaman kadar tanısmazsanız eger. bıde deftere eger telefon kullanıyosan telefon numaranıda yaz :)
cok soru sormadın heyecanını anlıyorum :) ben buralardayım gene bılgın olsun canım :)

Yaa cok tesekkur ederim bana o kadar cok yarfimci oluyorsun ki. Mesajlarini heyecanla okuyorum.ama bugun cook kotuyum.. Simdi biz normalde dalgasina, oylesine bu cocugu (benimkini )iki arkadasmla berabr takip ediyorduk. Hatta lakaplari var. Bu cocukla beraber bir iki kisiyi daha takip ediyorduk. Ama pesinden gitmek degil. Sadece onlari gordugumuzde guluyoduk falan.. Sonra bn hoslslanmaya basladim ama arkadaslarima soylemedim. Benimle sen onu mu seviyosun diye dalga geciyorlar ama sakasina sanirim. Biz hepimiz birbirimizle dalga geciyoruz aslinda

Neyse gelelim canimi yakan olaya.. Takip ediyoruz dedim ya. Birlikte takip ettigimiz arkadaslarim a ve b olsunlar. Bugun bizim karne gunumuzdu. Ben asagi.inmistim. Hoca beni cagirmisti. Sonra yukari ciktim. A ve b (okuldaki en iyi arkdaslarim) heyecanla yanima geldiler. Benim hoslandigim cocuk normalde hep yere bakarak yurur. Anlattiklarina gore tam a ve b koridorda yururken o cocuk basini bir anda kaldirmis koridorda yururken bir anda duraksamis ve uzun uzun a ya bakmis. Tabii arkadasm a da bi havaya girdi. Koridora falan cikmaya basladk beraber. Yanimizdan bes kez falan gecti ama hic bakmadi. Ama b nin de soyledigine gore bir anda durmus arkadasima bakmis. Arkadasm a bir kere daha soylemsti. Bu tek basinayken benm hoslandigim cocuk arkasini donup bikac kez a ya bakmis.. Bu da onceki bir olay..

Neyse ben sevinmis gibi yaptim. Arkadasm b benmle dalgasini gecti seninki elden gitti diye. Tabi bunu sakasina diyor. Benm tam olarak sevdigimi bilmiyor. Tam o sirada benimki(artik pek benimki olmuyor ama boyle demek hosuma gidiyor ) sinifin onunden gecti.duraksadi. Bi anda sinifin kapisindan iceri uzandi ve birini ariyormus gibi yapti. Gercekten ariyomuydu bilmiyorum.ama normalde bizim sinifa hic gelmezdi.
Yaa en yakin arkadasim ve sevdigim cocuk nasil oluur.
Arkadasim onu sevmiyor sanirim.ama hosuna gidiyor galiba. Ufffff ne yapicam ben yaa. Onu cook seviyorum beeen. Arkadasimi da seviyorum gerci.

canım bende suan senın yazdıklarını merakla okudum ne olmusta bızım kız uzulmus dıye. Oncelıkle canım A gıbı arkadaslar hep vardır, hayatının her anında karsına cıkacaktır, bunu unutma :) benımde oyle A gibı bı sorunum vardı. ve benımde, benım suan konustugum cocuktan hoslandıgımı bıldıgı halde bana sakayla karısık ''ıste senınkı bana asık oluyomus, aslında sana bakmıyomus'' falan gıbı yersız espriler yapmaya basladı bu kız bana. gunlerce dusundum olabılırmı dedım. bırı arkadasım, dıgerı hoslandıgım kısı... bu sekılde bana sureklı yersız espriler yapıyodu :) sonra baktım olmuyo. acık acık uzunca bı mesaj yazdım kıza ve gonderdım. rahatsız oluyorum ımalarından dedım, bu tur sakayla karısık soyledıgın seyler benı kırıyo falan dedım ıste anlattım olayı. sonra kız tabı normal olarak yanlıs anladıgımı falan soyledı :) ben yermıyım pekı :) hayırr tabıkıde :))) o gun arkadasıma soyledım ben kıskanc bırısıyım bak dedım. ve kıskandıgımda elımde olmadan ınsanları kırıyorum dedım. acık acık konustum kızla. o anlayacagını anladı, sonra o gun baktım faceden sılmıs benımkını. gecen gunde telefonunu verdı kız bana al bak numarasınıda sıldım dedı. en dogrusunu yapmıssın dedım :) suan ben benımkıyle konusuyorum ve hıcbı sekılde gıdıp o kıza anlatmıyorum. ve o emınım merakından catlıyodur :)
valla tatlımm dedıgım gıbı bu ısler boyle. ıllakı cıkıyo o turden parazıtler. o yuzden onlemını almaya bak bıan once. ve o cocugun konusu acıldıgında sakın sevınmıs gıbı yapma arkadasının soyledıklerıne, kesınlıkle dıyorum bak. tepkını bellı et en basta. kızıyosan soyle kızdıgını. gıt arkadasına dekı evet ben o kısıden hoslanıyorum de. ama onun ıcın defter hazırlıyorum dıye soyleme. cunku senı caydırmaya calısacaktır emınım kı :) sen bu dedıgımı en kısa zamanda yap. sakın bekleme. yoksa beklersen eger, yarın gelır o, A kısısı sana derkı ben bu cocuktan hoslanıyorum der. sen kalırsın... once o arkadasın hoslandıgını soyledıgı ıcınde bende hoslanıyorum dıyemezsın sonradan. ve uzulen sen olursun.
zaten yazdıklarından anladıgım kadarıyla B arkadasınla daha samımısın gıbıme geldı bana.
bu ısı daha fazla uzatma gıt ve arkadasınla konus derım ben. uzulen sen olma tatlım :) haber ver banada tamam mı :)

Tekrar cooook saol cevabn icin.ama bi yanls anlaslma olmus :) sevdigim cocuk a ya bakti. Benmle dalga gecen ise b. Ama sakasina. Simdi bizim lakab taktigimiz birkac kisi var . Boyle eglencesinw dalga geciyoruz. İste sen sunu seviyosun diye falan. .. Ama b benm ilgili oldugumu anladi gibi.. Simdi biz bu konuda uclu takiliyoruz. İkisine de soyleyim mi ondan hoslandigimi. Bu seferde ben pesinden kosuyorum sevdigim se yuzume bile bakmiyo hatta arkadasimi sewiyo durumuna duserim diye korkuyorum. Aslinda iyiler arkadaslarim. Oyle dusunurmu bilmiyorum. Ama haklisin. Kiskanabilir . Ama su durumda bn arkadasimi kiskaniyorum :) cok karisik kafam off ... Ya arkadasimi gercekten seviyorsa. Bana abartiyorlar gibi geldi aslnda ama abartmitolarsa. Yoksa neden bu kadar duraksadi bakti flan desinler kii.. Biri kin tuttugu icin soylese digeri yalan soylemez.. Napicagimi sasirdigim bu noktada bana oyle cok destek oluyorsun kii. Cok tesekkur ederim. İnsallah defteri verebilirim. Daha once hic sevgilim olmadi. Uzun sure de olmaz diyordum ama onu gordumm... İnsallah defteri verdigimde ters etki yapmaz.

bence arkadaslarına soyle ondan hoslandıgını. a'ya bakıyosa falan... bunlar bence abartı gıbı geldı bırazcık. sen yanlarında yoksun ve boyle bısey olmus. senın o kısıden hoslandıgını anladıkları ıcınde boyle yapmıs olabılırler. bımıyorum ama canım. sen onları takma bence. dusundukce ıcınden cıkamazsın cunku. bıde onlara rezıl olmayı falan dusunuyosan zaten onlar senın gercek arkadasın degıllerdır emın ol bundan :) ne olursa olsun, ne yasarsan yasa, uzuntunde, sıkıntında, agladıgında, guldugunde, mutlulugunda her ne yasarsan yasa bunları utanmadan sıkılmadan arkadasına anlatabılıyosan gercek arkadassındır bence :)
ılk sevgılın olacakmıs. heyecanını anlayabılıyorum. ınsallah hayal kırıklıgı yerıne gercek bı mutluluk yasarsın :) bunu gonulden ıstıyorum gercekten... :))
bıde tesekkur etmene gerek yok canım benım :)

Haklisin. Aslnda b ye rahatlikla soylerm. O dalga gecmedz.
Arkadaslarim boyle devam ederse soyleyecegim. Somestirden sonra bakicam bi. Aslnda arkadaslarima rezil olmayi takmiyorum artik.. Tek soru su: Ben ona defteri verdim diyelim. Peki ya o beni sevmezse. Defteri vermesemde ayni sey olcak. Sansim yuzde elli gibi. Ama onun beni sevmeme ihtimalinden cok korkuyorum

bunu sımdıden kestıremeyız ancak o zaman anlayabılırız yanı defterı ona verdıgın zaman. olmasını ıstıyorum ben. ama cocugu tanımadıgım ıcın bısey dıyemıyorum. ama soylede bısey var zaten onun okulu bıtecek. bıdaha gormeyeceksın sanırım. boyle pozıtıf seyler dusun. gormeyınce sen unutabılecekmısın onu bılmıyorum ama ıllakı alısırsın eger olumsuz sonuclanırsa. ama tabı ne yapıyoruz olumsuzu cagırmıyoruz pozıtıf dusunuyoruz bız sonuc olumlu olacak ınsallah :)

verır verır :) boyle kotu dusunerek hep aklın olmayacaklara gıder. kendı kendını umutsuzluga suruklersın. aynen pozıtıf dusunuyoduk unutma bunuu ımkansız dıye bısey yok :)

Ewett:) bu arada 15 gun tatil var. Tatilden hic bu kadar nefret etmemistim :) onu goremiyorum..bir de ikinci donem on ikiler genellile raporlu oluyor. Sinavlarina calisiyorlar. Okula cok gelmeyecek. Okula en son hangi gun gelir kestiremiyorum .defteri karne gunu vericem ins gelir.
tatil bile onsuz kotu. Sabah yuruyuse gittim tek basima. Taktim kulakliklari. Yagmurda yurudum yurudum yurudum. Hep onu dusumdum. Mesela dizi veya film izliyorum. Ask sahnesi geliyor. Gozlerim doluyor. Sonra bazen onu dusunurken gulumsedigimi farkediyorum. Muzik dinlerken sozleri ikimize gore yorumluyorum. Gereksiz yee mutsuz mutsuz dolasiyorum. Dun bu a ve b olaylari yasandiktan sonra ben oturuyodum. Baska bi arkada geldi sen niye mutsuzsu diye sordu.d dun de ablam sordu. Ben kimseye soyleyemiyorum tabii. Aileme hic soyleyemem zaten. Yorgunum diye gecistiriyorum. Yapmayi sevdigim seyleri sevmiyorum depresyondaymis gibiyim. Mesela alisverise gitmek arkadaslarimla konusmak istemiyorum. Aslinda a ve b adli arkadaslarimla saatlerce benimki (!) hakknda konusabilirim. Konuyu bi tek onlar biliyor nasilsa.tabii sevdigimi bilmiyorlar. Yakinda ogrencekler ama:) neysee
Bazen butun bu belirtilere bakiyorum da acaba ciddi ciddi asik miyim yoksa psikopata mi bagliyorum diyorum.yada depresyondamiyim ki:)

valla canım aynı dertten bende muzdarıbım :) sanırım aptal asık dedıklerı bızım halımız oluyo. mesela ben suan mutsuzum. bılmıyorum ne oluyo bıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…