ask ilani

aman bırak çocuğu tek yakala deki sana bir şey söylicem ama dalga geçmicene şerefin üzerine yemin et çocuk birşeyler anlar zaten daha sonra deki seni ayşe değil ben seviyom olanı biteni anlat durumunu arkadaşlarının nasıl üzerine geldiğini deneme şansınızın olup olmadığnı yemin ettiya hani kanıt istiyosan diye defteri ver ve sonunda deki ya bana ümit ver yada senden ümidi kesmeye çalışayım en azından bir süre birbirimizi tanıyalım bu arda isz takip ediyosunuzda arkadaşların niye takip ettiğinizi bilmiyorlar mı ??? bu arda canım dobra olmak gerekirse arkadaşların nefes alsa yeter gözüyle bakıyo heralde millete baksana 1. gün şu sana nasıl baktı; 2, gün ayyy sana ne kadar uzun süre baktı ;3, gün kızz çocuk sana nasılda içli içli baktı valla bizim kız meslektekiler bile bir çocuğu 1 günden fazla konuşmuyor ben sizi çözemedim o kadar erkek arasında hem biraz iyiser bak belki arkadaşlarına bakıp seni ardı siz kupa 3 lüsünden birini eksik görünce uzun uzun size baktı ve zaten sen olunca bakmıyomuş seni tanımıyo senden çakincek hali yokya

gidip ayse seni sewmiyo diyemem. cunku onun ayseden haberi bile olmayabilir. :) bizimkiler bakti bakti diyo da. belkide onlara oyle geldi.yada baska biseye bakti.. ama o gun kapidan uzanip iceri bakmisti bizim sinifa.. acaba ayseyd mi bakti diye tereddude dustum. tabi fatma yine aaa ayse sana bakmaya geldi kesiiin deyince falan..
bazen ben de bizi anlayamiyorum zaten :) simdi biz boyle 2-3 cicuk gectiginde oylesine bakioduk.sonra bn iclernden buna tutundum.. yani baslangicta oyle oyun gibi biseydi..sonunun bole olcagini nerden bilcektim
bizimkilerde hakkaten erkek delisi gibi ciktilar (tovbe tobe) :)
yaa bu siteye yzmaya basladigimda hoslantiymis sanirim sDece..ama simdi onsuz bi hayat dusunemiyorum.. of bdnm herseyim oldu sanki yaaa... senin dedklerinin hicbirini soyleyemem ona..gidip merhaba bile diyemem. ya garip garip bakarsa ..
bu aradaaaaaa supper bi haber var ..yakinlarda ituruyo ihtimali var.. hem de cok cok yuksek bi ihtimal.. kotu olan su : o bnden bi ders eeken cijito.. ust sinif ya

aaaaaaaa utanmasam çığlık atıp evdekileri yukarı çıkarcam çok sewindim inşallah yakında oturyodur 9 laedan kız la başka konuştun mu yada dediklrimi yaptın mı?

bu arada niye söyleyemeyon ozaman okulun son günü söyle azcık cesaretliol bakıyım

bu arada niye söyleyemeyon ozaman okulun son günü söyle azcık cesaretliol bakıyım

yaa bn soyleyemem ki biliyprum kendimi.. deftere heer seyi yazdm. vericem ve bitecek yada baslicak.. gerci nasl bitcekse baslamadan. zaten biremez..
neysee. simdi dedklerini yapmadm. cunku tanisacak kiz yok etrafnda. arkadaslarimi da biliyosun zaten. sonra bn ona baksam da o bana bakmiyo.. kisaxa olmuyooor. offf

bu çocuğun başka bir kıza baktığını gördün mü hiç ? bide sizin sınıfa niye geliyolar onu merak ettim bu ayşeyle fatmanın hoşlandığı yok mu ? onlara giren biyoşoji hocası size niye girmiyor yaaaa bu çocuğun yanın da11 10 9 . sınıf görüyon mu belki onlar akrabsı olabilir bide dondurduğu faceden arkadaşlarını görebiliyomusun kusura bakm aface hakkında pek bir bilgim yok

yaaa resmini çok merak ettim benim arkadşımı aptala döndürmüş tüh be ben ne güzel 15 tatilde ankaraya gelcektim neyse yazın gelince seni de görürüm çıkarsanız (insllh çıkarsınız ) kıskanmaz izin verirsen enişteciğimide görürüm :))

yaa o hep yere bakarak yuruyo. utandigi icin deil bnce. yani bi tarz gibi.. hic bi kiza baktigini gormedm .. dokuzlarda ve onlarda tanidigi erkejler vr. facesini dondurunca hic facesi yokmus gibi oluyo.yani hicbisey goremiyprum

hahaha ben seni cook sewdim yaa.. insallah gelirsin de gorusuruz.. o zamana kadar hala bu cocugu gorme sansim olrsa canima minnet.tanistiririm. umarm rezil etmez beni o defteri vernce. :)

Kendimi yaşlı gibi hissettim bi an :)
Ne güzel liselisin, böyle hoşlantılar yaşıyosun.. Sonuç ne olursa olsun keyfini çıkar bence en güzel yaşların.. Ve ilerde pişman olmamak için ilgini belli et ve sölesin bi arkadaşın hatta defteride versin, olsun ne olacaksa.. Baksana sürekli belirsizliklerle yaşıyosun olmaz böyle.. Bekleme yaza kadar.
Bi abla tavsiyesi :)

bana o kadar uzakk ki nasil ilgimi belli edeyim.. yuzune de soyleyemem. arkadaslarmla durumum da malum gorumu okuduysaniz... sonuc olarak yaza dogru defteri eline kendim vericem. napacaksa yapsin ne olacaksa olsunn. su son gunlerde herseyden nefret ediyprum birak tadini cikarmayi..cok canim yaniyor.abartmiyorum getcekten coook canm yaniyor
tavsiyelerinniz icin cook tesekkurler :) ama defteri erken verirsem ve ters teperse rezil olurum off ansl bi celiski buu neyse .tekrar tesekkurler yorum icib : D :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…