• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk, ilişkiler, kararsızlıklarr :(

buzmavileylak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2011
4.767
6.211
158
benim size yaş farkıyla ilgili sorum olcak dusuncelerınızı merak edıyorum sevgılınız yada esınızle aranızda kı yas farkını yas farkının sorun olp olmadıgını baskalarının dusuncelerıne ıhtıyacım var kızlar sımdıden tesekkurler :(

Ne kadar yaş farkı ve o mu benden büyük, ben mi ondan büyüğüm, buna bağlı:31:

benden 12 yas buyuk evlılık ıcın sorun olurmu bılmıyorum boyle bırsuru cıft vardır belkı ama onlardan duymaya ıhtıyacm var sanırm :)

eşim benden 7 yıl 5 ay buyuk, ve inanılmaz ağırbaşlı, eğer biraz çocuksu olsa sanırım sorun olmazdı ama şimdi benim sevdiğim çocuksu şeyler ona saçma geliyor. yavaş yavaş aramızdaki fark kapanıyor ama, çünkü ben 19 yaşındaydım tanıştığımızda, şimdi 24üm, biraz yaşınıza bağlı, 30un üstündeysen olur da altındaysan biraz fazla 12 yaş

ben 21 o 33 bayanlar her zaman daha olgun erkeklerden bu bı gercek tabıkı ama ıste dusunulmesı gereken bı yas farkı dusunmekten kendımı yıpratıyorum belkıde cesaretlenmeye ıhtıyacım var yanyanayken bı sorun hıssetmıyorum bende yasıtlarıma gore olgunum ama ıste sadece bunları bılmek yetmıyo sızlerın yasadıklarını bılırsem belkı daha kolay karar verırım dıye dusundm

ben her halukarda bayan erkekten küçük olmalı diyenlerdenim öncelikle. eşimle aynı yaşıtız ilk okul sıra arkadaşımdır kendisi aynı zamanda:1: ben çok fazla yaş farkı olmamasından yanayım ilişkilerde. frekans tuttu tutmadıdan ziyade koca bir ömürü değerlendiriyorsak yaş farkı şu açılardan sorun çıkarabiliyor. yaş ilerledikçe daha çabuk çöküyorsun ve gündelik hayatta problemler doğmasına sebep oluyor bu durum. mesela en basitinden atlanamayacak konular cinsel hayat,sosyal hayat daha çıkılmaz bi hal alıyor.

Ben de 23 yaşındayım ve en fazla 5 yaş büyük sevgilim oldu. 30 lu yaşlardaki kişilere direkt abi gözüyle bakıyorum. Abi diyorum ister istemez :9:

Ama kendi adıma konuştum tabi. Seviyorsan neden olmasın. Bir söz vardı ''seviyorsanız yaşı, boyu, kaç km uzakta olduğu sadece lanet birer rakamdır'' diye.:16:

Kendimden 9 yaş büyük biriyle bir ilişki yaşadım ve hayatta hiçbir şeyin beni bu kadar yıprattığını hatırlamıyorum. Ama bu bizim kişiliklerimizden de kaynaklanmış olabilir ha yine olsa yine isterim o ayrı ama yıpranırsın hele hayattan beklentilerin evlilik çoluk çocuk dışındaki şeylerse.. Ama şuan kendimden 1 yaş büyük birisiyle birlikteyim ve çok daha mutluyum :)

ben her halukarda bayan erkekten küçük olmalı diyenlerdenim öncelikle. eşimle aynı yaşıtız ilk okul sıra arkadaşımdır kendisi aynı zamanda:1: ben çok fazla yaş farkı olmamasından yanayım ilişkilerde. frekans tuttu tutmadıdan ziyade koca bir ömürü değerlendiriyorsak yaş farkı şu açılardan sorun çıkarabiliyor. yaş ilerledikçe daha çabuk çöküyorsun ve gündelik hayatta problemler doğmasına sebep oluyor bu durum. mesela en basitinden atlanamayacak konular cinsel hayat,sosyal hayat daha çıkılmaz bi hal alıyor.

böyle insanlar var mı derdim hep çok şanslısınız gerçekten :)

esımle aramızda 10 bucuk yas var ,ve pek bır sorun olmadı sımdıye kadar sukur,ben delı o benden delı:27:ama esımı tek unutamadıgı sey dugunden sonra damat kart demıs bızım taraftan bırı.ben 19 o 30 cıvarlarıydı.hala gulerek anarız onu:51:

evlılık bana uzak gelmıyo ama ben 30 ken o 40 olcak falan ılk defa boyle bı durumla karsılasıyorum tbıkı o yuzdende ters kose oldu :)

esımle aramızda 10 bucuk yas var ,ve pek bır sorun olmadı sımdıye kadar sukur,ben delı o benden delı:27:ama esımı tek unutamadıgı sey dugunden sonra damat kart demıs bızım taraftan bırı.ben 19 o 30 cıvarlarıydı.hala gulerek anarız onu:51:

canım bı sorun olmaması gercekten ck guzel ve senın boyle bı kararı verebılmıs olmanda :) tabı cevrenın tepkısını hıc saymıyorum zaten :))

benımde nişanlımla aramızda 12 yaş var nişanlım büyük... başlarda cok taktım bu duruma çunku nişanlımı tanımadan önce yaş farkına cok karsı biriydim asla diyordum ama allah başıma verdi.. hiç bisorunumuz yok yaşfarkımızı hiç hissetmedık .. başlarda ailemden filan herkesten sakladım 8 yas var dıyordum :1: annem hala 10 var sanıyor ...ben de olgunum kaldırabiliyorum sanırım onu bazen ben ona öğütler veriyorum altan alan olaylara daha sakin bakan taraf benim hatta ben ondan büyük oldugumu hissediyorum bazen açıkcası :53:

benımde nişanlımla aramızda 12 yaş var nişanlım büyük... başlarda cok taktım bu duruma çunku nişanlımı tanımadan önce yaş farkına cok karsı biriydim asla diyordum ama allah başıma verdi.. hiç bisorunumuz yok yaşfarkımızı hiç hissetmedık .. başlarda ailemden filan herkesten sakladım 8 yas var dıyordum :1: annem hala 10 var sanıyor ...ben de olgunum kaldırabiliyorum sanırım onu bazen ben ona öğütler veriyorum altan alan olaylara daha sakin bakan taraf benim hatta ben ondan büyük oldugumu hissediyorum bazen açıkcası :53:

bende dıyorum 10 mu desem :)) boyle seyler dusundurtuyo cok anlıyorum bende senı ama bu kararı nasl verdn bısey gormen gerekn sanırım bılmıyorum :)

canım benim eşimle aramda 10 yaş var...valla ben pek eksi yönünü görmedim ama tabi kişiden kişye değişir.ben çok memnunum bu durumdan...erkekler 25 lerden sonra anca topluyorlar bence kafayı...yaş farkı iyidir.

yaş farkına çok takılmamak lazım bana göre. kız da büyük olabilir erkek de. ha erkek 18 kız 28 ise sorun çıkabilir gerçi. amaa kendi bilecekleri iş. sevgilimle yaşıtız, bikaç yaş büyük olsa sanki iyi olurdu :1:

eşimle 9 yaşa yakın yaş farkı vr bende. bende senn gibi çok takıyordum. ben 30 ken o kırk olacak falan diordum.

avantajı var mı bilmiorum çünkü ilk erkek arkadaşımdı. başka erkek tanımadım bu anlamda.

düğünde zor oluyor. yaşını gösteriorsa özellikle. resimler fln hoş çıkmıor :)
birde ne bilim ilerleyen yaşlarda tip açısından da zor oluyor bence. görünüm açısından.
birde o 36 yaşında şu anda. hala çocuğumuz yok. bunu kafaya takıorum. şimdi bile çocuk olsa o kırk yaşında iken 3 yaşında fln olcak çocuk. ben hala takıorum bu konuyu :)

davul dengi dengine sözü doğru bence. ama tabi sadece yaşa indirgeme. bir bütün olarak değerlendir bence.

Back
X