hissettiğin duygular cok cok güzel canım , tadını çıkar . umarım herşey istediğin gibi gider .
Görüş bakalım bi yüz yüze, iyice gözlemle.. belki hayırlı biridir, bilemeyiz kimin nerden çıkacağını
Dikkatli ol canım, yaşadıkların çok güzel şeyler ama iyi gözlemle çocuğu.. Buluşmak istiyorsan buluş yüz yüzede aynı şeyleri hissediyorsan ateş bacayı sarmıştır artık yapacak bişey yok
Hayırlı olsun.Umarım mutluluğunuz daim olur. Yalnız daha doğru düzgün tanımadan kendinizi kaptırmayın.. İlk başlarda çok iyi gibi görünür ama içinde şeytan yatabilir. Sonra üzülen siz olursunuz.
yıllarca tanıdıgın ınsanlara guvenemıyorusn anlayamıyorsun ortalıgın yalancı kaynadıgı bı donemde nasıl oluyorda ınternetten tanıstıgınız gormedıgınız bılmedıgınız bırıne bu kadar heycanlanabılıyorsunuz anlamadım ben yaa...neyse hayırlısı olsun...
Kızlarrrr,
Konuyu açmamdaki asıl neden hata yapmamak..
Bu heyecanın bana kötü getirileri olsun istemiyorumm..
Ortada hiç birşey yokken sormak, birilerinden akıl almak daha mantıklı geldiği için bu konuyu açmak istedimm..
Ben bazı şeyleri bu kafayla göremem
Nesini anlatayım onuda bilmiyorum ki kafam uçmuş durumdaa
Boşluk bir süreçteyim aslında o neden o siteye üye oldum ve sadece bana yazanlara karşılık verdimm.. Sonra o yazdı ve başladık konuşmaya..
Aramızda 4 yaş var, mesleğini eline almış, istanbulda tek yaşıyormuş şimdilikbabası emekli olunca sinop'a tekrar gitmişler..
Sorunsuz biri gibi görünüyor şuanda ama ilerisin bilemem :):)
Bu hafta pazar buluşabiliriz tabi bilemiyorumm :):)
Kıyafet bulamadım kaç gündürrbu nedenle iptal edebilirimm
ahh şu kıyafet dertlerii
lisedeyken hoşlandıgım çocukla görüşecem bende cumartesi günü düşünüyorum sanki hiç giyecek bişeyim yokmuş gibi bulamıyorumm
Senin için hayırlısı olur inş heyecanlı görünüyorsun bu çok güzel bişey...
Tabiki sanal olsada olmasada her zaman dikkatli olmak lazım.
Çok teşekkür ederimm :):
Ayy evet felaket derece heyecan yapıyorum ,, akşam nöbetçi kaldı bugün hiç konuşmadık mesela msj atsın diye nasıl bekliyorum bir bilsen
Zaten birbirimizi görmediğimiz için çok fazla konuşmuyoruz , mesela sesini hiç duymadım :):)
Boşuna mı hayal kuruyorum acabaa ???
Neden boşuna olsun sonucunda çok güzel şeylerde olabilir ama olmayadabilirde...
Yani şimdiden çok umut bağlanıp sonradan üzülmemek lazım.
Yavaş yavaş gelişsin her şey bi görüşün bakalım ilk izlenimlerin ne olucak :)
Buraya yazarsın :)
Yazmam mı tabiki yazıcamm ahh bir buluşsakk
Bu hafta da geçmek bilmedi bir türlüü
Yavaş yavaş ilerleyelim ikimizde zarar görmeyelim istiyor + bende o şekilde..
Telefonumu aldığı gün aradı ben meşgule attım daha aramadı,, temkinli yaklaşmaya çalışıyor sanırım :):)
Off çok tuhaf ama onu kırkyıldır tanıyormuşum gibi özlüyorum bu nedir anlamadım ben ya ilk defa böyle oldum :S
Hakkımda hayırlısı olsun üzülmek istemiyıorum ben ya :5:
Beklenen gün bir türlü gelmez maalesef
Sende temkinli yaklaş zaten bu ilk buluşmada biraz belli olur her şey belkide hiç etkilenmiyceksin bile... Yada çok başka şeyler hissetceksin.
Şimdiden dikkatli ol sonradan üzülme hakkında hayırlısı olsun.
Gelişmeleri bekliyorum :)
Yine ben :):):)
Duygularımı nasıl anlatıcağımı hiç bilmiyorumm..
Tek hissettiğim şey çok mutlu oluşum ve çok heyecanlı oluşum :):)
biriyle tanıştım , internet sitesinden..
Diğerlerinden farklı geldi işte :):) 10 gündür konuşuyoruz, cumartesi gününden itibarende msjlaşıyoruzz :):)
Buluşmak istiyor ? Bu kadar kısa zamanda nasıl olur bilemiyorum ama bende çok isitiyorumm..
O msj attığında elşm ayağım birbirinie bulaşıyorr.. Yüzümden gülücükler eksilmiyorr :):)
İnşş çok güzel olsun kızlarrrrrrrrrrrrrr, dua edin bana lütfenn :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?