Hadi hayırlısıı :):)
Aynen bi dolap dolusu kıyafet var , giyecek hiç birşeyim yokk
Yüzünü bile görmediğin birine nasıl böyle şeyler hissediyorsun ? :26:
Sen ona değil,kafanın içinde oluşturduğun profile hayransın.
Yüzünü gördüğünde hayal kırıklığına uğrarsan kötü olacak.
Bence yavaşla biraz.
Çünkü kimin ne olduğu belli değil.
Umarım herşey istediğin gibi gider ve hayal kırıklığına uğramazsınn
Hayırlısı olsun hakkında canım
Bi fotoğrafını görmedin mi yani ? :44:
Umarım her şey güzel olur, onu çok beğenirsin. Ve hayal kırıklığı yaşamazsın.
Bu heyecanlar çok güzel gerçekten. Hayal kırıklığına uğrasan da hemen atlatırsın bence.
Zaten beğenmezsen kolayca çıkar aklından.
Kıyafet seçimin ne yönde olacak, var mı kafanda bir kombin ? :)
Yorum için teşekkür ettim
Gördüm gördümm, ayrıntılı ayrıntılı baktım , inceledim
İnş hayal kırıklığı yaşamam.. ALLAHım yaşatmasınn
Ahh kıyafetlerr ??? Akşam arkadaşım geldi baktık bişeyler ama içime sinmiyor ki ,
Beyaz veya lacivert kot pantolon , üstüne dalgıç akleti üzerine şu moda kot gömlekler var ya ondan giyip tek düğmesini iliklesem saçlarımı maşa yapsam nasıl olur k i:S
Böyle anlatıncada çok çirkin gözüktü gözüme birdinn :S
Yardım edin bana yaa
ikimiz içinde hayırlısı olur inşalah canım
tabi sen ilk defa göreceğin ve tanımadıgın biri oldugu için biraz daha dikkat etmelisin.. yani mumkunse yalnız kalacağınız bi yere gitmeyin, arabası falan varsa diye diyorum.. anne gibi olmayım şimdi burda da yine de dünyanın bin türlü hali var
umarım sonuç senin için en hayırlısı olur. bekledigin gibi olmazsa da zaten kolay atlatırsın diye umuyorum tatlımumarım herşey senin için en güzeli olur
Benden bi tane daha
Aynı şey başımdan geçti bi kaç gün önce ama ben görüşmeyi kabul etmedim msjlaşma evresindeyken herşey son buldu durduk yere enteresan bişeydi unutmaya çalışıyorum
İnsallah senin bu güzel heycanın ve sevincine değer canım
Güzel yorumun teşekkür ederim
Fotoğraflarını gördüm sadece , yüzünüde inş kısmet ederse ALLAHım göreceğimm..
Kısmet artıkk..
Teşekkür ettim canım
Tattlımm çok teşekkürlerr beni yalnız bırakmadığın içinn
Aminn aminn
Yok zaten taksimde buluşalım gibi birşey var belli değil ama ordan daha kalabalık bir yer bulamam dimi hhahaBirde teklif ondan geldi yani !
Arabası yok canımOlsada binmem zaten
Bilmem belki sker olduğu için ona güvenmek istiyorumdurr.. BU tavrım o nedenle böyle olabilir
Bende bilmiyorum kii.. Görünce anlıyacağımm ne olduğunu
Sen bulabildin mi birşeyler ?? Ben hala kıyafette kararsızım
İnş bende böyle olmam ya , korkuyorum off off
Pazar günü bir sorun çıkmazsa buluşuyoruzzzzzzzzzzzz
ayyy bende cumartesi gidecem ama hala ona soramadım heyecandan musait mi diye
kıyafet konusunda da kararsızımm yaadiyorum uzun spor etekler var ya onlardan giysem, üstüne de kolsuz bi body le hırka. yada bulabilirsem bu akşam elbise bakacam kendime yine spor olanlardan tabi ki
bu ara biraz kilo aldım da pantalon o yuzden istemiyorum. etek kamufle eder diye düşünüyorum
Niye söylemedin ki kızzzzzzz
Al bendende o kadar o dediğin eteklerden biliyorum bende de war birsürüAma resimlerde beni onunla gördü o yüzden giymek istemiyorumm
Bende elbise baktım ama almadım :):)
Sana etek yakışırsa dediğin kombin bence gayet güzel, beni resimde öyle görmemiş olsaydı giyerdim bende :):)
Başka alternatif bulmam lazımmm
Yorum için teşekkür ettim
Gördüm gördümm, ayrıntılı ayrıntılı baktım , inceledim
İnş hayal kırıklığı yaşamam.. ALLAHım yaşatmasınn
Ahh kıyafetlerr ??? Akşam arkadaşım geldi baktık bişeyler ama içime sinmiyor ki ,
Beyaz veya lacivert kot pantolon , üstüne dalgıç akleti üzerine şu moda kot gömlekler var ya ondan giyip tek düğmesini iliklesem saçlarımı maşa yapsam nasıl olur k i:S
Böyle anlatıncada çok çirkin gözüktü gözüme birdinn :S
Yardım edin bana yaa
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
En son çarşamba akşamı msjlaşmıştık , o gece nöbetçi kaldığı için dün msj atmamıştı hiçç,,
şimdi msj atmış günaydın nbr die :):)
Bu arada ilk günaydın msjıı
Ben daha cevap atmadım biraz zaman geçsin öyle atayım dimi ? Msjını bekledim sanmasınn
boyum uzun bide kilomu da kamufle eder dolayısıyla etek yakışıyor diye düşünüyorum
yaa 10 yıldır tanışıyoruz biz düşün lisedeki kareli etekjli sarı gömlekli halimi bile gördü aslındaama işte özeniyorum yine dee
görsün resimde ne olacakki üstüne giymedigin bişey giyersin sende öle kandırırsınn
Hmm gördüysen iyi. :)
Kot pantolon, dalgıç atleti, yeni moda kot gömlek güzel ama bence iddialı değil.
Ben zaradan almıştım o kot gömleği. Altına siyah taytla giyiyorum.
Saçlarımı dümdüz yapıyorum. Senin zevkindir tabi ama maşalı saç çok yapay bence.
Nefret ederim ben. :s Malesef çok kişi tercih ediyor. Bi de çabuk bozuluyor bende.
Senin saçların dalgalıysa normalde belki güzel olur ve uzun süre dayanır ama doğallıktan uzak bir görüntü bana göre.
Eğer suratının güzelliğine güveniyorsan ve onu iyice ortaya çıkarmak istiyorsan dümdüz saçlar ve güzel bir makyaj en önemlisi.
Sonra da vücut hatlarına uygun dar bir kot ve topuklu ayakkabı giyebilirsin.
Ben olsam kot gömlek tercih etmezdim ilk buluşmada.
Ama dediğim gibi zevktir bu. Sen nasıl istersen öyle yaparsın. :)
Çok kararsızım onlarda içime sinmedi zaten , hala arayış içerisindeyimm..
Saç konusunda bende genelde düz kullanıyorum açlarım dlagalı olduğu için çok az maşa yapsam bile tutuyor,, Zaten çok fazla tutmuyorum maşayı doğal oluyor benim ki öyle düğüne gider gibi yapanları bende sevmiyorum zaten :):)
Ama ne giyebilirim ? Bana birkaç kombin söyleyebilir misin ?
Bende moda yüksel bel etek var kısa ve uzunn..
Bol bluzlar var ya düğmeli ondan var
Dar kotlar ve bol kot moda olanlardann..
Elbise ? nasıl olur ki :S
Kafam çok karışıkk..
Bence de zaman geçsin öyle at. Mesela 15-20 dklık bi süre bekle. Daha güzel oluyor.
Çok hoşsun canım yaa senn :):)
Sen ne güzel buldun giyeceğin kıyafetleri ben hala
kızlarrrrr şimdi üzülsem mi sevinsem mi biemedim ben :26:
Dayımın gelini bize gelmiş çocuklarıyla birlikte izmitten ,, onları gerçekten çok seviyorum canımı isteseler veririmmm
Şimdi ben pazar günü nasıl buluşcamm
bulmadım ki bendee.. o bahsettigim gibi 1 tane eteğim var ama onu giymek istemiyorum yenisini almak lazım. akşam iş çıkışı bakacam artık..
En azından kafanda birşey varr
valla bende msj attım yarın musait misin diye hala cevap yok sanırım ben gitmeyeceğim boşuna o kadar plan yaptım kafamda
onlar varken çıkamaz mısın sen bikaç saatliğine de olsa ?
hayırlısı olsun.
ama bence ses tonunu da duyun gitmeden önce. çünkü bazı insanlar net ortamında çok rahat olabilirken gerçekte 2 lafı bir araya getremeyebiliyolar.
onun araması da gerekmez siz arayın. 5 dakika konuşur kapatırsınız. gidince şok yaşama ihtimali azalmış olur :)
Atar canım belki işi vardırTelaş yapma senn..
Bilemiyorumki şuanda işteyim eve gidince netleşeceğim
Ayy böyle düşündüğüm için onlara karşı mahçup hissediyorumki , gelmeleri için nasıl arıyordum tam geldiler neler söylüyorum
yani semineri vardı ama çıkmış olması lazım bu saate kadar anlamadım.. ama kendisi bilir bende gitmem o zaman elimden geleni yaptım sonuçta
ama sen gidebiliyosan git bence erteleme.. bir an önce gör ona göre kararını verirsin, belki de gözünde büyütmeye değer biri değildir, ya da tam tersine çok iyi biridir. bir an önce gör de aklında kalmasın bence
Çok kararsızım onlarda içime sinmedi zaten , hala arayış içerisindeyimm..
Saç konusunda bende genelde düz kullanıyorum açlarım dlagalı olduğu için çok az maşa yapsam bile tutuyor,, Zaten çok fazla tutmuyorum maşayı doğal oluyor benim ki öyle düğüne gider gibi yapanları bende sevmiyorum zaten :):)
Ama ne giyebilirim ? Bana birkaç kombin söyleyebilir misin ?
Bende moda yüksel bel etek var kısa ve uzunn..
Bol bluzlar var ya düğmeli ondan var
Dar kotlar ve bol kot moda olanlardann..
Elbise ? nasıl olur ki :S
Kafam çok karışıkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?