Aşk Kapımda Olsun Lütfennn :):)

Hadi hayırlısıı :):)

Aynen bi dolap dolusu kıyafet var , giyecek hiç birşeyim yokk

ikimiz içinde hayırlısı olur inşalah canım

tabi sen ilk defa göreceğin ve tanımadıgın biri oldugu için biraz daha dikkat etmelisin.. yani mumkunse yalnız kalacağınız bi yere gitmeyin, arabası falan varsa diye diyorum.. anne gibi olmayım şimdi burda da yine de dünyanın bin türlü hali var

umarım sonuç senin için en hayırlısı olur. bekledigin gibi olmazsa da zaten kolay atlatırsın diye umuyorum tatlım umarım herşey senin için en güzeli olur

Benden bi tane daha

Aynı şey başımdan geçti bi kaç gün önce ama ben görüşmeyi kabul etmedim msjlaşma evresindeyken herşey son buldu durduk yere enteresan bişeydi unutmaya çalışıyorum

İnsallah senin bu güzel heycanın ve sevincine değer canım

Güzel yorumun teşekkür ederim

Fotoğraflarını gördüm sadece , yüzünüde inş kısmet ederse ALLAHım göreceğimm..
Kısmet artıkk..

Umarım herşey istediğin gibi gider ve hayal kırıklığına uğramazsınn
Hayırlısı olsun hakkında canım

Teşekkür ettim canım

Tattlımm çok teşekkürlerr beni yalnız bırakmadığın içinn

Aminn aminn
Yok zaten taksimde buluşalım gibi birşey var belli değil ama ordan daha kalabalık bir yer bulamam dimi hhaha Birde teklif ondan geldi yani !
Arabası yok canım Olsada binmem zaten
Bilmem belki sker olduğu için ona güvenmek istiyorumdurr.. BU tavrım o nedenle böyle olabilir
Bende bilmiyorum kii.. Görünce anlıyacağımm ne olduğunu

Sen bulabildin mi birşeyler ?? Ben hala kıyafette kararsızım

Yorum için çokkk teşekkürlerr

Senin adına üzüldüm canım , hayırlısı buymuş demekki böyle olmuşş.. Üzülme ya kıyamam
İnş bende böyle olmam ya , korkuyorum off off

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
En son çarşamba akşamı msjlaşmıştık , o gece nöbetçi kaldığı için dün msj atmamıştı hiçç,,
şimdi msj atmış günaydın nbr die :):)
Bu arada ilk günaydın msjıı
Ben daha cevap atmadım biraz zaman geçsin öyle atayım dimi ? Msjını bekledim sanmasınn

Pazar günü bir sorun çıkmazsa buluşuyoruzzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:

Pazar günü bir sorun çıkmazsa buluşuyoruzzzzzzzzzzzz

ayyy bende cumartesi gidecem ama hala ona soramadım heyecandan musait mi diye

kıyafet konusunda da kararsızımm yaa diyorum uzun spor etekler var ya onlardan giysem, üstüne de kolsuz bi body le hırka. yada bulabilirsem bu akşam elbise bakacam kendime yine spor olanlardan tabi ki

bu ara biraz kilo aldım da pantalon o yuzden istemiyorum. etek kamufle eder diye düşünüyorum

Niye söylemedin ki kızzzzzzz

Al bendende o kadar o dediğin eteklerden biliyorum bende de war birsürü Ama resimlerde beni onunla gördü o yüzden giymek istemiyorumm

Bende elbise baktım ama almadım :):)

Sana etek yakışırsa dediğin kombin bence gayet güzel, beni resimde öyle görmemiş olsaydı giyerdim bende :):)

Başka alternatif bulmam lazımmm

boyum uzun bide kilomu da kamufle eder dolayısıyla etek yakışıyor diye düşünüyorum

yaa 10 yıldır tanışıyoruz biz düşün lisedeki kareli etekjli sarı gömlekli halimi bile gördü aslında ama işte özeniyorum yine dee

görsün resimde ne olacakki üstüne giymedigin bişey giyersin sende öle kandırırsınn

Hmm gördüysen iyi. :)

Kot pantolon, dalgıç atleti, yeni moda kot gömlek güzel ama bence iddialı değil.
Ben zaradan almıştım o kot gömleği. Altına siyah taytla giyiyorum.
Saçlarımı dümdüz yapıyorum. Senin zevkindir tabi ama maşalı saç çok yapay bence.
Nefret ederim ben. :s Malesef çok kişi tercih ediyor. Bi de çabuk bozuluyor bende.
Senin saçların dalgalıysa normalde belki güzel olur ve uzun süre dayanır ama doğallıktan uzak bir görüntü bana göre.
Eğer suratının güzelliğine güveniyorsan ve onu iyice ortaya çıkarmak istiyorsan dümdüz saçlar ve güzel bir makyaj en önemlisi.
Sonra da vücut hatlarına uygun dar bir kot ve topuklu ayakkabı giyebilirsin.
Ben olsam kot gömlek tercih etmezdim ilk buluşmada.
Ama dediğim gibi zevktir bu. Sen nasıl istersen öyle yaparsın. :)

Bence de zaman geçsin öyle at. Mesela 15-20 dklık bi süre bekle. Daha güzel oluyor.

Çok hoşsun canım yaa senn :):)

Sen ne güzel buldun giyeceğin kıyafetleri ben hala

Hehe bende aynen bu sabah öyle yaptım, birde msj atmayı unuttum 25 dkk sonra cevap vermedim, baktım hemen cevap attı benimki

Son düzenleme:
kızlarrrrr şimdi üzülsem mi sevinsem mi biemedim ben :26:
Dayımın gelini bize gelmiş çocuklarıyla birlikte izmitten ,, onları gerçekten çok seviyorum canımı isteseler veririmmm
Şimdi ben pazar günü nasıl buluşcamm

Çok hoşsun canım yaa senn :):)

Sen ne güzel buldun giyeceğin kıyafetleri ben hala

bulmadım ki bendee.. o bahsettigim gibi 1 tane eteğim var ama onu giymek istemiyorum yenisini almak lazım. akşam iş çıkışı bakacam artık..

valla bende msj attım yarın musait misin diye hala cevap yok sanırım ben gitmeyeceğim boşuna o kadar plan yaptım kafamda

onlar varken çıkamaz mısın sen bikaç saatliğine de olsa ?

Atar canım belki işi vardır Telaş yapma senn..

Bilemiyorumki şuanda işteyim eve gidince netleşeceğim

Ayy böyle düşündüğüm için onlara karşı mahçup hissediyorumki , gelmeleri için nasıl arıyordum tam geldiler neler söylüyorum

hayırlısı olsun.
ama bence ses tonunu da duyun gitmeden önce. çünkü bazı insanlar net ortamında çok rahat olabilirken gerçekte 2 lafı bir araya getremeyebiliyolar.

onun araması da gerekmez siz arayın. 5 dakika konuşur kapatırsınız. gidince şok yaşama ihtimali azalmış olur :)

Arasın istiyorum ama ben arayamam yahuu, o msj atman daha ben 1 kere msj attımm..
Sanmıyorum iki lafı biraraya getiremeyen biri olduğunu Astsubay kendisi
Görüşünce ne olduğunu göreceğim artıkk

yani semineri vardı ama çıkmış olması lazım bu saate kadar anlamadım.. ama kendisi bilir bende gitmem o zaman elimden geleni yaptım sonuçta

ama sen gidebiliyosan git bence erteleme.. bir an önce gör ona göre kararını verirsin, belki de gözünde büyütmeye değer biri değildir, ya da tam tersine çok iyi biridir. bir an önce gör de aklında kalmasın bence

Sizin buluşucapınız kesin değilmiydi canım ??
Mİsafir varken gidemem, bakalım çok merak ediyorumm..
Ya çok fena aşık olcem yada hiç birşey olmıcak
İkincisi olursa çok fena yaa , inş iyi biridir ve biribirimize hemen ısınırızz.. Benim onu beğenmem kadar onunda beni beğenmesi önemlii

Esmerr alıntı yapma konusunda bir problem var.
Karışıyor senin ve benim mesajlar bilmem dikkatini çekti mi.
En üstteki mesajında görebilirsin. :))

Neyse ben içinden çekip aldım senin cevabını.

Saçların doğal duruyorsa maşalı güzel olabilir tabi ki. :)
Dar kot giyeceksen üstüne güzel bir tişört ve topuklu ayakkabı kullan.
Saçları da düz yap. Makyaj da çok önemli. Bilmiyorum yapıyor musun..
Ayrıca misler gibi kokacaksın, ona çok dikkat et. Zaten biliyorsun da ben bir daha söyleyeyim.
Bak bunlar dar kot için kombinler. Çok hoş görünüyorlar, aynı zamanda da salaş bir tarafları var.
Topuklu zaten bacakları olduğundan uzun gösteriyor.

Bu biraz fazla spor kalabilir gerçi.. :s ama ayakkabı hasır değil de kapalı bir topuklu model olsa çok hoş olur bence.
Şıklık katar.

Son düzenleme:
Yüksek bel kısa etek kombinleri bence havalar biraz soğuksa daha kolay kullanmak çünkü üstüne giyebileceğin bir deri ceket ya da başka kısa bir hırka ve uzun botlarla nefis olur. Havanın durumuna göre bakarsın artık.

Burda en sağdaki kombine bayıldım. Bol uzun bluzlarla tayt çok güzel oluyor.

Bunda ayakkabı çirkinmiş ama kombin hoş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…