Aşk Kapımda Olsun Lütfennn :):)

o bu kafayla giderse 100 yıl daha bekler :2::2::2:

amaaannn boşverr kuzuuu kendi kaybeder benden iyisini bulamamış ki 10 yıldır bekliyor :33::33:

kızz twentyfour sen de bendensin. arada ufak tefek actionlar olup yine kendine dönüyosun sonra dimi :1::1:

Biran önce düzelir inş kafası !

Sinir etti beni valla, kusura bakma tatlışımm..

evet sen büyüksün benden:1: bende 24 kasım doğumluyum inş. bakalım kısmet:1: evet canım bu yıl kazandım üniv. hatta yarında gidiyorum okuluma sen anladığım kadarıyla çalışıyosun.

Hayırlısı olsun canım :16:
Hangi üni ? Bölüm nedir ?

Evet çalışıyorum ama aynı zamanda üniyede gidiyorumm..
Beykent Üni. Turizm ve Seyahat Hizmetleri 2. sınıf öğrencisiyim bende :52:

daha yaş 19 muş canım duurr daha ne üzüntüler yaşayacaksınn :33::33:

şaka şaka, hiç üzülme inşalah bundan sonra, hep güzellikler çıksın karşına :54::1:

yani daha göreceğim çok şeyler var o anki hallerime zaten şuan gülerek hatırlıyorum inş.. hepimiz güzelliklerle karşılaşırız:)

saol :16: hmm güzeelmiş seninkiside :) bende çanakkale onsekiz mart üniv. çalışma ekonomsini kazandım :31:

Biran önce düzelir inş kafası !

Sinir etti beni valla, kusura bakma tatlışımm..

:60::60::60::60::60::60:

Çok yaşa emi sennnn..

kuzum valla haklısın beni de sinir ediyor ama napayım ben alıştım artık takmıyorum eskisi kadar :34:

hep birlikte yaşayalım yaa :52::52:

yani daha göreceğim çok şeyler var o anki hallerime zaten şuan gülerek hatırlıyorum inş.. hepimiz güzelliklerle karşılaşırız:)

saol kuzummm :1::1: daha önünüzde güzel yıllar var inşalahh üniversite hayatı mis gibidir oohhh :34::34:

heheyyyttttt
40 yaşındayım ve yalnızım ötesi var mı ben
en büyük ablanız da ben olayımda
şu buluşmaya günler hatta saatler kala aramaması da ne sinir bozucu dimi
benım başıma da gelmişti
dedim ulen gitmiyim boşver ama
merakta ediyorum ne olacağını
hoş benimkinin sonu pek parlak olmadı ama
pazartesi gününü iple çekiyorum ben de
bakalım neler olacak:)

heheyyyttttt
benım başıma da gelmişti

ohh benden bir tane daha :52::52::52:

ayy bir tane daha internetten buluşma hatırası geldi aklıma :52::52:

face te mi ne tanışmıştık hatırlamıorm şimdi. buluştuk, çocuk yakışıklı, giyimi güzel, altında arabası falan 10 numara :16::16:

oturduk bi yerde konuşuyoruz. babama araba istiyorum bana 40000 tl verdi, düşünebiliyor musun ben 40bin tl lik arabaya binecem dedi :37::37::37:

tabi ki kendisiyle bir daha görüşmedim :ssz:

böleleri de var bide yani. aman Allah korusunnn :27:

saol :16: hmm güzeelmiş seninkiside :) bende çanakkale onsekiz mart üniv. çalışma ekonomsini kazandım :31:

Çok güzelmiş canım :16:

Tebrik ederimm :16:

kuzum valla haklısın beni de sinir ediyor ama napayım ben alıştım artık takmıyorum eskisi kadar :34:

hep birlikte yaşayalım yaa :52::52:

aman takma sen onun zaten , üzme kendini onun için boş yere..

saol kuzummm :1::1: daha önünüzde güzel yıllar var inşalahh üniversite hayatı mis gibidir oohhh :34::34:

aman takma sen onun zaten , üzme kendini onun için boş yere..

heheyyyttttt
benım başıma da gelmişti

Yardımlarını tevrübelerini bizden esirgeme ablacımmm :16:
Ayy inş benimkide böyle hüsran olmazz,, %90 fos çıkıyor bu internetten tanışma olaylarındaaa :52:

Oyy kuzun kurban olsunn sanaaaaaaaaaaaa :16::16:

yaww şu cocugun resmi yok mu özelden bi atsan çok merak ettimm :1::1::1::1:

kızzzz bu aradaa benm babam da emekli astsubay söleyim de çok disiplinli ve planlı olurlar haa sakın geç kalma o gün günlerce dinlersin :52::52:

kızzzz bu aradaa benm babam da emekli astsubay söleyim de çok disiplinli ve planlı olurlar haa sakın geç kalma o gün günlerce dinlersin :52::52:

haha:1: askerlik anılarını anlatır sürekli sana muhabbettimiz yok demezsin:1: benim babamda polis valla bu polis asker hepsi disiplinli oluyolar babamda çok disiplinlidir :1:

hehe :):)

Ayy bunu söylediğin iyi oldu bak, bekletirsem başıma kakarr :P
Birde nöbetten çıkıp gelecek yaa :):)

teşekkür ederim:16: yarında gidiyorum ya sonucunu ögrenemicem buraya yaz ama hafta sonu gelince evden bakarım artık:1:

tmm canım ben buraya yazarıımm, sende inş bakabilirsinn :):)
Dua et iyi şeyler yazayımm...

Günaydınlarrr..
Görüşmeye 1 gün kaldı ama biz hala konuşmuyoruzzzzzzzzzzzzz !!!!
Telefonumu almadan önce facebookta bekleyen telefonunu versen daha çok konuşup tanışabiliriz adam telefonumu alaınc neden böyle yapıyor yaa nedenn nedenn !!!
BUnu sordum gelen cevap ise ; bu aralar ders çalışmam lazım açık öğretim sınavlarım varr.. Btinice sen ilgiliyi göreceksin. Sınav bitti biz dahada uzaklaştık !
Ve o yüzünü görmediği kişilerle çok konuşamıyormuş , ee o zaman ne diye aldın telefonumu be adam !!!
Bütün bir hafta boyunca tek bir msj atılmaz mı yaaa !! yok işte yok !
Şeytan diyor hiç gitme sürünsün pislik :19::19::19:

bazı oduncuklar mesaj atmayı beceremiyor tatlım, ne kadar istesen de zorlasan da yapamıyorlar. ilk başta ilişkiye adapte açısından yazarlar evet ama sonrasında olmuyor işte diyip bırakırlar hiç yazmazlar. bunu takma arkadaşım, mesaj yazmayı sevmiyor olabilir ona garip geliyor olabilir çünkü böyle insanlar sahiden var :) sen bi buluş bakalım, sonrasında arama mesaj vs olmazsa ona göre düşünürüz ama şuan hele de buluşma arifesinde düşmesin o yüzün :16::16::16::16::16::16:

Günaydınlarrr..
Görüşmeye 1 gün kaldı ama biz hala konuşmuyoruzzzzzzzzzzzzz !!!!
Telefonumu almadan önce facebookta bekleyen telefonunu versen daha çok konuşup tanışabiliriz adam telefonumu alaınc neden böyle yapıyor yaa nedenn nedenn !!!
BUnu sordum gelen cevap ise ; bu aralar ders çalışmam lazım açık öğretim sınavlarım varr.. Btinice sen ilgiliyi göreceksin. Sınav bitti biz dahada uzaklaştık !
Ve o yüzünü görmediği kişilerle çok konuşamıyormuş , ee o zaman ne diye aldın telefonumu be adam !!!
Bütün bir hafta boyunca tek bir msj atılmaz mı yaaa !! yok işte yok !
Şeytan diyor hiç gitme sürünsün pislik :19::19::19:

belki o da kendini ağırdan satmaya çalışıyordur :1::1: ya da görüşmeden kendimi kaptırmayım diye ağırdan alıyordur az daha sabret bakalım yarın ortaya çıkacak herşeyy :52::52:

Yarın görüşecekseniz bugün mutlaka seninle iletişim kurması gerek.. Bekle bakalım, hemen yargılama.. Belki o da tecrübesizdir bu konularda..

Back
X