bazı oduncuklar mesaj atmayı beceremiyor tatlım, ne kadar istesen de zorlasan da yapamıyorlar. ilk başta ilişkiye adapte açısından yazarlar evet ama sonrasında olmuyor işte diyip bırakırlar hiç yazmazlar. bunu takma arkadaşım, mesaj yazmayı sevmiyor olabilir ona garip geliyor olabilir çünkü böyle insanlar sahiden var :) sen bi buluş bakalım, sonrasında arama mesaj vs olmazsa ona göre düşünürüz ama şuan hele de buluşma arifesinde düşmesin o yüzün![]()
Normalde çok ilgiliymiş, ilgimden sıkılabilirsin bile dedi,, Ama buluşma olmadan kaptırmak istemiyorr !
Ya tmm bizde her dakika konuşalım demiyoruz ya !! Bi ara bi hal hatır sor ! facebookta görünce bir yaz bakayım nolcakk !!! İlla pişman edecek !
kızlarr günaydınnn hatta tünaydınn
bende bi bakıyım dedim bu topiğee![]()
Günaydın tatlım

belki o da kendini ağırdan satmaya çalışıyordurya da görüşmeden kendimi kaptırmayım diye ağırdan alıyordur az daha sabret bakalım yarın ortaya çıkacak herşeyy
![]()
Tamda bu düşüncede kendisi ama vur dedin mi öldürülmez ki be kardeşimm !!!!

Yarın görüşecekseniz bugün mutlaka seninle iletişim kurması gerek.. Bekle bakalım, hemen yargılama.. Belki o da tecrübesizdir bu konularda..
Walla Esmerr_ ben buluşmak istemiyorum gibi birşey derse hiç şaşırmaytacağım nedense içimde öyle bir his war ! Haydi hayırlısı..
Tecrübesiz olduğunua hiç sanmıyorumm..
Ayrıca bugün çok ama çok sinirliyimm,, off off

Acayip gerginimm.. İnş birşey olmazda ona patlamak zorunda kalmam