Aşk Kapımda Olsun Lütfennn :):)

bazı oduncuklar mesaj atmayı beceremiyor tatlım, ne kadar istesen de zorlasan da yapamıyorlar. ilk başta ilişkiye adapte açısından yazarlar evet ama sonrasında olmuyor işte diyip bırakırlar hiç yazmazlar. bunu takma arkadaşım, mesaj yazmayı sevmiyor olabilir ona garip geliyor olabilir çünkü böyle insanlar sahiden var :) sen bi buluş bakalım, sonrasında arama mesaj vs olmazsa ona göre düşünürüz ama şuan hele de buluşma arifesinde düşmesin o yüzün :16::16::16::16::16::16:

Normalde çok ilgiliymiş, ilgimden sıkılabilirsin bile dedi,, Ama buluşma olmadan kaptırmak istemiyorr !
Ya tmm bizde her dakika konuşalım demiyoruz ya !! Bi ara bi hal hatır sor ! facebookta görünce bir yaz bakayım nolcakk !!! İlla pişman edecek !

kızlarr günaydınnn hatta tünaydınn :9:

bende bi bakıyım dedim bu topiğee :9:

Günaydın tatlım :16:

belki o da kendini ağırdan satmaya çalışıyordur :1::1: ya da görüşmeden kendimi kaptırmayım diye ağırdan alıyordur az daha sabret bakalım yarın ortaya çıkacak herşeyy :52::52:

Tamda bu düşüncede kendisi ama vur dedin mi öldürülmez ki be kardeşimm !!!! :47:

Yarın görüşecekseniz bugün mutlaka seninle iletişim kurması gerek.. Bekle bakalım, hemen yargılama.. Belki o da tecrübesizdir bu konularda..

Walla Esmerr_ ben buluşmak istemiyorum gibi birşey derse hiç şaşırmaytacağım nedense içimde öyle bir his war ! Haydi hayırlısı..
Tecrübesiz olduğunua hiç sanmıyorumm..

Ayrıca bugün çok ama çok sinirliyimm,, off off :14::14::14::14::14::14:
Acayip gerginimm.. İnş birşey olmazda ona patlamak zorunda kalmam :52:

sakin ol canımmmm :( bazen karşı tarafın düşüncesini anlayamamak bizi gergin yapabiliyor, ama herkesin karakteri oyle farklı ki birbirinden, yani sana doğru gelen ona biraz daha bekledikten sonra doğru gelebilir.. o sebeple sıkma canını, ama görüşmeye giderken asla içe kapanık ve yüzün asık olmasın, görüşmeyi iptal ederse o çocugu döverim ben :47::47::47::47: ama güzel şeyler olucak diye hissederek git yanına canımmmmm :16::16:

sakin ol canımmmm :( bazen karşı tarafın düşüncesini anlayamamak bizi gergin yapabiliyor, ama herkesin karakteri oyle farklı ki birbirinden, yani sana doğru gelen ona biraz daha bekledikten sonra doğru gelebilir.. o sebeple sıkma canını, ama görüşmeye giderken asla içe kapanık ve yüzün asık olmasın, görüşmeyi iptal ederse o çocugu döverim ben :47::47::47::47: ama güzel şeyler olucak diye hissederek git yanına canımmmmm :16::16:

Şuanda ne belirlediğim kıyafeti giymek nede onun için tek birşey yapmak istemiyorumm !!!!!!!!
Bugün herkeze ve herşeye karşı çok sinirliyimm..
İşimden bile nefret ediyorum bugünn :5::5:

Buluşmayı iptal etmek gibi birşeyden bahsederse ona hiç birşey söylemicem direk facebooktan silip numarsınıda engellicem bana ulaşamasın daha :19:

canım bekle bakalım biraz daha nolucak hiç bişey demezse ozamn bir şeyler düşünürsün şimdiden moralini bozma

En iyisi ben bir yemek yeyim, şu pcden uzaklaşayımm...
İşimden de biraz uzaklaşayım,, herşey üzerime üzerime geliyor bugünn..
Yemekten sonra yazarımm canlarrrrrrrrrrrrr :16:

canımm çok gçerli bi sebebi yoksa (ölüm hastalık vs) tabiki tümüyle silersin aklından ama şuan için çoook erken bebeğim bunun içiin :( sakin ol yemeğini ye afiyet olsuuuuuuunnnn :24::24:

Yine facebookta ama bana yazan yokkkkkkk !!!!!!!!! :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Şuanda ne belirlediğim kıyafeti giymek nede onun için tek birşey yapmak istemiyorumm !!!!!!!!
Bugün herkeze ve herşeye karşı çok sinirliyimm..
İşimden bile nefret ediyorum bugünn :5::5:

Buluşmayı iptal etmek gibi birşeyden bahsederse ona hiç birşey söylemicem direk facebooktan silip numarsınıda engellicem bana ulaşamasın daha :19:

kızz bi sakin ol hele bi duurrr :1::1: ortada bi sebep yok sen sileyim diyosunn yavaş ol bi hele :1::1:

eğer öle laf atmamakla silinseydi benm çoktan silmem lazımdı biliyosunn :34::34:

bu arada gördün mü benmki dün gece paylaştıgım şarkıya ne yazmışş :52::52:

canımm çok gçerli bi sebebi yoksa (ölüm hastalık vs) tabiki tümüyle silersin aklından ama şuan için çoook erken bebeğim bunun içiin :( sakin ol yemeğini ye afiyet olsuuuuuuunnnn :24::24:

Teşekkür ettim tatlışımm,,
Şimdi dahya sakinim ewett :1:
Ama napim umursamaz tavırlarını ben isinir ediyorr :1::1:

kızz bi sakin ol hele bi duurrr :1::1: ortada bi sebep yok sen sileyim diyosunn yavaş ol bi hele :1::1:

eğer öle laf atmamakla silinseydi benm çoktan silmem lazımdı biliyosunn :34::34:

bu arada gördün mü benmki dün gece paylaştıgım şarkıya ne yazmışş :52::52:

Sakinleştimm kıss :1::1:

Durr hemen bakayımm ne yazmışş merak ettiimmm bakkk :52::52::52::52::52:

ben de bu topiği takip ediyorum pek yazmasam da :) sonunun ne olcağını merak etmiştim :)

aslında sonunun bu şekilde olcağını biliyodum çünkü tanışma aşamasında bütün erkekler ilgilidir. tam hayatımın aşkını buldum dersiniz bu sefer geri çekilmeye, ilgisizleşmeye başlarlar.

ama herşeye rağmen görüşün. aklınızdaki soru işretleri gitsin. herşey olacağına varır. görüşmeden ayrılırsanız pişman olabilirsiniz.

ben de bu topiği takip ediyorum pek yazmasam da :) sonunun ne olcağını merak etmiştim :)

aslında sonunun bu şekilde olcağını biliyodum çünkü tanışma aşamasında bütün erkekler ilgilidir. tam hayatımın aşkını buldum dersiniz bu sefer geri çekilmeye, ilgisizleşmeye başlarlar.

ama herşeye rağmen görüşün. aklınızdaki soru işretleri gitsin. herşey olacağına varır. görüşmeden ayrılırsanız pişman olabilirsiniz.

Niye yazmıyon kıss yaz yazz :):)

Her fikre her yoruma ihtiyacım var.. Hem sohbet ediyoruz ne güzell :16:

Ne iyi, ne güzel arkadaşlarım oldu buradaa, tavsiye ederim topiğimi :60::60: :52::52:

Görüşcem görüşcemde adamdan hala ses seda yokkkk !! Geçen yırttı bi taraflarını ben sözümde dururum sözümün eriyim diee.. Bu hafta göreceğiz ne kadar sözünün eriymişşş :ssz:

Lütfen bu tarz genelleme cümlelerine itibar etme esmerr...
Yıllar boyu aşkları dolu dizgin devam eden bir sürü çift var, unutma.
Sen ne umutsuz ol, ne de çok havalarda uç. :))
Her şeye karşın olumlu düşün. Olmazsa da olmaz. Sana adam mı yok balım. :54:

Lütfen bu tarz genelleme cümlelerine itibar etme esmerr...
Yıllar boyu aşkları dolu dizgin devam eden bir sürü çift var, unutma.
Sen ne umutsuz ol, ne de çok havalarda uç. :))
Her şeye karşın olumlu düşün. Olmazsa da olmaz. Sana adam mı yok balım. :54:

Hala beklemedeyim kuşumm,, dediğin olursa olur olmazsa olmaz ama böyle beklemek dünyanın en kötü şeyyii !!

Siz naptınız bakim enişteyle konuşuyonuz muu ?? :16: :nazar:

Sonne kıss öyle okuyup kaçmak yokkk..

Görüşme nasıl geçti hala vermedinn bakk, çabuk anlatt bizeeeeeeeeee :16::16::52::52:

Son düzenleme:
canım esmerim Allah gönlüne göre versin bitanem inşallah Rabbim yüzüne güller :16:

dikkatli ol çok heyecanlı olsanda seviyeni koru güller yüzlü ol altan al ciddiyetini koru sen bilirsin zaten bunları bebeğim bakma sen bana benim ablalığım tuttu yine bilirsin beni herzaman iyiliğini isterim ondan bazen çok konuşurum :9:

canım esmerim Allah gönlüne göre versin bitanem inşallah Rabbim yüzüne güller :16:

dikkatli ol çok heyecanlı olsanda seviyeni koru güller yüzlü ol altan al ciddiyetini koru sen bilirsin zaten bunları bebeğim bakma sen bana benim ablalığım tuttu yine bilirsin beni herzaman iyiliğini isterim ondan bazen çok konuşurum :9:

Güzelim canım kardeşim benimmmmm :16::16:

Beni iyi anlayan benimle gülüp benimle üzülen vefakar arkadaşımsın ya sen benimmm :38:

Tmm ablacım senin dediğin kurallara uyucağıma söz veriyorum, bundan sonra herşey güzel olacak inşş :21:

Herşey sizin sayenizdeeeeeeeeeee :9::9::16:

Hala beklemedeyim kuşumm,, dediğin olursa olur olmazsa olmaz ama böyle beklemek dünyanın en kötü şeyyii !!

Siz naptınız bakim enişteyle konuşuyonuz muu ?? :16: :nazar:

Biz çok gergin şeyler yaşadık. Şu aralar bi soğukluk var gibi aramızda. :s
Belirsizlerdeyim yani. :44:

Bekleyişler çok zor gerçekten. Çok fenaa... :50:

Bak biri sitede şunu paylaşmış beklemekle ilgili, çok hoşuma gitti.

Zaman geçsin diye bekle, zamanı gelsin diye bekle.
Anlatmak için bekle, anlaşılmak için bekle.
Bulmak için bekle, bulunmak için bekle, buluşmak için bekle.
Başlasın diye bekle, bitsin diye bekle.
Sabahı bekle, geceyi bekle, baharı bekle, yazı bekle, yarını bekle, yeni yılı bekle.
Daha iyisi için bekle, daha yenisini bekle.
Sabırdan bekle, çaresizlikten bekle, panikle bekle, vazgeçerken bekle.
Plan yap bekle, hayal kur bekle.
Değişsin diye bekle, dönüşsün diye bekle.
Bir bekle, iki bekle.
Hayat geçsin önünden geçip gitsin, sen bekle.

-Icarus
:31::31:

Biz çok gergin şeyler yaşadık. Şu aralar bi soğukluk var gibi aramızda. :s
Belirsizlerdeyim yani. :44:

Bekleyişler çok zor gerçekten. Çok fenaa... :50:

Bak biri sitede şunu paylaşmış beklemekle ilgili, çok hoşuma gitti.

Zaman geçsin diye bekle, zamanı gelsin diye bekle.
Anlatmak için bekle, anlaşılmak için bekle.
Bulmak için bekle, bulunmak için bekle, buluşmak için bekle.
Başlasın diye bekle, bitsin diye bekle.
Sabahı bekle, geceyi bekle, baharı bekle, yazı bekle, yarını bekle, yeni yılı bekle.
Daha iyisi için bekle, daha yenisini bekle.
Sabırdan bekle, çaresizlikten bekle, panikle bekle, vazgeçerken bekle.
Plan yap bekle, hayal kur bekle.
Değişsin diye bekle, dönüşsün diye bekle.
Bir bekle, iki bekle.
Hayat geçsin önünden geçip gitsin, sen bekle.

-Icarus
:31::31:

ALLAH ALLAH nie gerginlik yaşadınız yaa ?? :S
Üzüldüm bak şimdi, inş herşey yine eski haline geri döner :16:

Bak şimdi alırım bu şiiri facebookta paylaşırım hee :1:
Yarın için beklee :27::27::27:

ALLAH ALLAH nie gerginlik yaşadınız yaa ?? :S
Üzüldüm bak şimdi, inş herşey yine eski haline geri döner :16:

Bak şimdi alırım bu şiiri facebookta paylaşırım hee :1:
Yarın için beklee :27::27::27:

Hiçbir şey eskisi gibi olamaz, ilişkimiz boyut değiştirdi çünkü.
Ya burada bitecek her şey, ya da ileriye gidecek.
Başka bir sonuç yok yani. Beklemekten başka yapacağım bi şey yok. :D
Karışık şeyler. Amaann.. :ssz::D

:)) Ben de çok heyecanlanıyorum senin adına buradaki bi sürü insan gibi.
Herkes bekliyor yani. :))

Hiçbir şey eskisi gibi olamaz, ilişkimiz boyut değiştirdi çünkü.
Ya burada bitecek her şey, ya da ileriye gidecek.
Başka bir sonuç yok yani. Beklemekten başka yapacağım bi şey yok. :D
Karışık şeyler. Amaann.. :ssz::D

:)) Ben de çok heyecanlanıyorum senin adına buradaki bi sürü insan gibi.
Herkes bekliyor yani. :))

Hakkınzda hayırlı olsun kardeşim ne diyeyimm.. En kısa zamanda çözülür inş probleminizz..

Herkez heyecanlanıyor ama asıl heyecanlaması gereken kişi heyecanlanmıyor nedensee ?? Çocukta tık yokk :60::60:

Back
X