- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
off off..
ne yazcamki?
sözünü tutucak mısın? yazsam,çok zor bir cümle olur budaa.
ya bence direk boyle agir cumlelerden cok, naber napiyorsun tarzi hafif insani strese sokmayacak bi konusmayla baslayin sohbete
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off off..
ne yazcamki?
sözünü tutucak mısın? yazsam,çok zor bir cümle olur budaa.
ya bence direk boyle agir cumlelerden cok, naber napiyorsun tarzi hafif insani strese sokmayacak bi konusmayla baslayin sohbete
Kesinlikle. Belirsizliklerden hic hoslanmam. Goruseceksek gorusuruz, istemiyorsada defolur gider hayatimdan. Kimsenin kafami yok yere mesgul etmesine izin veremem
ay sinirlendim, yarın ona bi buluşma yeri ver canım hepimiz toplaşıp dövelim onu bence, haydi kızlar kapın merdaneleri tavaları tencereleri![]()
ayy cnm ya bu halde güldürdün beni çok saol
ben sinirlenemiyorum bile sadece bekliyorum.
msj atmak için teli alıyorum ne yaazıcam diyip geri bırakıyorum, facebookta sürekli kontrol ediyorum geldi mi diye..
olumsuzda birşey sölese bişey yapsa yok yapmıyor
canım ben yazmasamda konunu takip edenlerdenim..
bence hiçbişey demezsen ona koz vermiş olacaksın çünkü daha sonradan konuştuğunuzda sen ona buluşma konusunda sitem edersen e sende bişey söylemedin diyecek..
eğer mesaj atıpta buluşma ne oldu dersen aa ben unutmuşum triplerine girip havalanacak ya da ne meraklı kızmış diyecek yine havalanacak
yani ne yapsan sana patlıyor bu iş.. ha birde şu var sen şimdi bişey demezsen sinirin geçicek ve o belkide bi bahaneyle kapına gelecek tekrar buluşmak isticek sende yumuşamış olduğundan kabul edeceksin.. zor iş..![]()
en iyisi susup hiç birşey yokmuş gibi hayatıma dewam et,
ama neden böle oldu.
ay çocuk yazdıııkonuşayım şununla bkalım ne dicek.
bugün askeriyede nöbetçi kalmış ve çok yoğunmuş yarın nöbete gelecek subayın nöbete gelip gelmeyeceği belli değilmiş görüşmek için elinden geleni yapıyormuş.
yarın ben haber vericem sana sen uyu dedi. kusura bakma dedi.. mahçup durumda şuanda
sevindim senin adına :)
umarım yarın işler yolunda gider ve buluşursunuz..