Aşk Kapımda Olsun Lütfennn :):)

haklı tabii ama çıkabilirim diyorm hadi dese hemen çıkcam yani ama demei
sen gelemem deyince bende devrelerime söz verdim onları gezdircem istti bilmiyorlar ve ben onlara söz verdim sözümden dönemem dedi..:5:
hiç blmiyorum ve 9 saattir msj atmadı, yarın akşama doğru atarr..
aramak,konuşmak istiyorum yaa :5::5::5::5:

Tamam işte ne güzel açıklama yapmış. Sen gelemem demişsin.
Akışa bırak. Yine konuşursunuz.

Çok şey bekleme bak yine diyorum. Bu kadar duygusal olup dramatikleştirme olayı.
Rahat ol. Serinkanlı ol ki üzülme. Çok kapılma.
Sadece iyi düşün iyi olsun. En ufacık şeyde böyle davranırsan bir ilişkiyi nasıl yürütebileceksin ... :s
Boşver şimdilik sen bu konuyu.

Çok şey bekleme bak yine diyorum. Bu kadar duygusal olup dramatikleştirme olayı.
Sadece iyi düşün iyi olsun. En ufacık şeyde böyle davranırsan bir ilişkiyi nasıl yürütebileceksin ... :s

canm sen ne yaptın sende buluşcam diyordun ya

ayy canım ya çok üzülldümm görüşemediğinize :26: senın içinde kıpır kıpr heyecan doluydu, ya başka bi zamana sana süpriz yapar, elınde olmadan oda ertelemk zorunda kalmış bu kadar üzülme. Hem görüşmek istemıyorum dememiş ki hem buda diğer görüşme için sana cesaret olur :34:
kıyamam üzülme yaa :16:

o benden daha çok istiyordu farkındaydım ama misafirlerimiz gelince herşey tepetaklak oldu, böyle ben tersleyince o ben senden daha çok istiyorum ve bu insanlar ben hergün yüzlerine bakıyorum, sözümün eriyimdir ben dedi.. :5::5:

tmm..
yarın ben hiç birşey yokmuş gibi dawranırım..
ama soğuk durcam, mjda atmam ona.. atarsa cvp veririmm

üzme canım kendini sanaldan reele taşınan çoğu ilişide buluşma aşamasında sorun çıkıyor.. çevremden gördüğüm kadarıyla hep böyle. şuanki tavrın adamın aklına kazınacak. sen soğuk kanlı olursan ileride bu davranışınla hatırlayacak seni. sakin ol bekle elbet buluşacaksınız:)

üzme canım kendini sanaldan reele taşınan çoğu ilişide buluşma aşamasında sorun çıkıyor.. çevremden gördüğüm kadarıyla hep böyle. şuanki tavrın adamın aklına kazınacak. sen soğuk kanlı olursan ileride bu davranışınla hatırlayacak seni. sakin ol bekle elbet buluşacaksınız:)

çok haklısın cnm, en iysi rahat olmak galiba ama elimde değill..

o benden daha çok istiyordu farkındaydım ama misafirlerimiz gelince herşey tepetaklak oldu, böyle ben tersleyince o ben senden daha çok istiyorum ve bu insanlar ben hergün yüzlerine bakıyorum, sözümün eriyimdir ben dedi.. :5::5:

oyy kuzum benım bu kadara üzme kendını nasıl onlarda sözünün eriyse sendede öyle olucak... mesafeler canını sıkmasın :54:

canm sen ne yaptın sende buluşcam diyordun ya

Ben çarşamba yüz yüze geleceğim inşallah. :)) 2 günüm kaldı. :D

tmm..
yarın ben hiç birşey yokmuş gibi dawranırım..
ama soğuk durcam, mjda atmam ona.. atarsa cvp veririmm

Yau şekerim soğuk da durma. Normal konuş. Yani bu kadar öfke ve kırgınlık yaşama.
Bir şey yapmamış ki.
Yani abartmadan ortada ol sadece. Tavrın öyle olsun.
Mesaj attığında da düzgünce cevap verirsin ve devam edersiniz.
Bu aşamalar o kadar önemli ki.. Sen acelecisin biraz.

Daha önce sitede bi arkadaş daha vardı.
Ona anlattığım bir olay sonucu umudunu kaybetmedi ve şu anda sevgililer hoşlandığı insanla.
Başta çocuk bunu evine bırakacakmış mesela ama evinin önüne bile götürmemiş, telefonunu vermemiş falan..
Ben bekle dedim, bazı nedenleri sıraladım ve sonuç çok da güzel oldu.

Yani erkeğin ilişki daha tam oturmadan önceki tavırları bazen sinir bozucu olabilir.
Onlar anlamıyor bunu, biz takıyoruz.
Sen rahat olursan sorun çözülecek.

Yau şekerim soğuk da durma. Normal konuş. Yani bu kadar öfke ve kırgınlık yaşama.
Bir şey yapmamış ki.

Ona anlattığım bir olay sonucu umudunu kaybetmedi ve şu anda sevgililer hoşlandığı insanla.
Başta çocuk bunu evine bırakacakmış mesela ama evinin önüne bile götürmemiş, telefonunu vermemiş falan..

Yani erkeğin ilişki daha tam oturmadan önceki tavırları bazen sinir bozucu olabilir.

hmm anladım
inşallah tatlişkom hakkında hayırlısını dilerim
daha doğrusu hakınızda hayırlsı :33::16:

Bir şey yapmamış ki.

bu konuyu açmamın bir nedeni bu idi, iyikide açmışım..
şu kafayla hiçte iyi olmazdı..
şimdi ise daha rahatım çok şükür,
biz ewde yalnızlığa alışmışız misafir birden bastırınca ruhum daraldı biran iş yerinde günde 12 saat pc başındaym gözlerim çk ağrıyor onunda stresi var üzerimde :(:(

Ben olsam bu adamın tavrına artı puan veririm.. çok hoşuma gider yaptiği.. eğer benim için söz verdiği dostarını ekse idi çok itici gelirdi.. güven vermezdi açıkçası.. daha ben kimim ki kaç zamanlık arkadaşlarına verdiği sözü yiyor derdim :ssz:

minimum beklenti, maksimum mutluluk.. özellikle ilişkinizin başında beklentilerini azami seviyede tut.. şuan yapacağın tek şey onu gözlemlemek.. herşeyini gözlemleyeceksin.. ben de böyle bi sürece girdim bakalım yeni biriyle.. sadece izleyeceğim onu.. bugün görüştük.. bakalım, hakkımızda hayırlısı olsun, aşkların en güzelleri gelsin :34: [FONT]

Yok yawrumm ya ben yalnızlardanım :17:

Benim de durumum belirsiz. :))
Sevgilim değil hoşlandığım insan.
O olmazsa önüme bakacağım. Yine mutlu mesut yaşayacağım.
Gönül ister ki o da hayatımda olsun ama kısmet. :p

Ama ben yalnızım diye düşünmem hiç. :)) Tek başıma da çok mutluyum diyorum.
Problem değil.

Sen de öyle bak. Zamanı gelince aşkların en güzelini yaşarız hepimiz. :31:

Günaydın yavrularr ,, desteğiniz arkadaşlığınız çok teşekkürlerr :16:
Ben yanlış yapmışım farkındayım , ahh ahh..
Söylediklerinizde hepiniz haklısın tek tek.. Ben bu ilişki işlerinde başarılı değilim fevri davranıyorum adamları kaçırtıyorum :9:
İnş bunda da böyle bir yaşamam, üzülmek istemiyoırum ya dahaa.. Bundan dolayı çok korkuyorum ve hata yapıyorum süreklii :50::50:
Bunu nasıl aşabilirim ?? Kendimede karşımdakinede boşuna eziyet ediyorum..
Bir adam daha kaç defa söylemeli görüşmek istediğini ? Biliyorum ki istiyor..
Biliyorumki bende istiyorum,,
Benim yüzümdende görüşemediğimizi biliyorum :5:
ee bütün gün evde mi oturacaktı ? Tabi haklı olarak plan yaptı kendisinee,,
Sonra ben ne yaptım ? Görüşemem vs deyince hemen tmm istemiyorum, benimle bidaha buluşmayı unut gibi triplere girdimm.. :5:
Boşyeree.. !
Dün 13:30'dan sonra hiç konuşmadık buaradaa..

C.tesi akşamı hiç ummadığım biranda aradı beni :52:
Yarım saat kadar konuştuk , anladığım kadarıyla çok güler yüzlü, çok sempatik biri..
Huzur istiyorum onunla ben yaa, inş sonumuz çok güzel olurrrr :24:
Onu görmeyi çok çok çok çok fazlaa istiyorummm :52::52::52:

görmediğin biri genelde heyecan verir,görüştükten sonra farklı olabiliyor pek çok şey..
seni çok heyecanlı gördüm,biraz kontrol altına almanı öneririm..telefonda,mesajda ..her şey çok farklı gelebilir..
alt tarafı görüşüp sohbet edeceksin..onun da duygularından emin olmadan ,dahası görüşmeden aşık oldum gibi lafları kullanma
bence..çok etkilemiş olabilir ama sürekli onu düşünerek onu sadece daha çok merak eder ve daha çok yoğunlaşırsın..
en kısa zamanda görüşmen en güzeli..

görmediğin biri genelde heyecan verir,görüştükten sonra farklı olabiliyor pek çok şey..
seni çok heyecanlı gördüm,biraz kontrol altına almanı öneririm..telefonda,mesajda ..her şey çok farklı gelebilir..
alt tarafı görüşüp sohbet edeceksin..onun da duygularından emin olmadan ,dahası görüşmeden aşık oldum gibi lafları kullanma
bence..çok etkilemiş olabilir ama sürekli onu düşünerek onu sadece daha çok merak eder ve daha çok yoğunlaşırsın..
en kısa zamanda görüşmen en güzeli..

o kadar heyecanım kalmadıı :s
olursa olmazsa olmaz napiyim.. Bundan önce o yoktu, şimdiden sonrada olursa olur olmaz olmaz !

Yorum için teşekkür ettim canım :D

biz buluşamadıkk,
akşamda ilk defa telefonda konuştuk..
bu sabah hani bir ihtimal gidebilirdim, söyledim ama arkadaşlarıyla plan yapmış onlara önceden söz verdim ben sözümün eriyim dedi..
şimdi kim haklı çok üzüldüm, çok kırıldım ya her ne olursa olsun benim yanıma gelmeliydi ya :5::5:

buradaki diğer arkadaşlarda yazmış zaten, başkasına karşı sözünü tutan sana da tutar o yuzden moralini bozma sakın :34:

hemen olursa olur olmazsa olmaz triplerine de girip çocugun gözünü korkutma bence. kendin diyorsun istiyordu benmle görüşmeyi diye. demek ki musait oldugu zaman tekrardan görüşme teklifiyle gelecek sana.ama surat asma sakın, soğuk durma, uzaklaşmasın senden..

önce bir görüşün, birlikte vakit geçirin ondan sonra verirsib kararını :34: tabi bizi de gelişmelerden haber verirsin heyecanla bekliyoruz :1::1:

buradaki diğer arkadaşlarda yazmış zaten, başkasına karşı sözünü tutan sana da tutar o yuzden moralini bozma sakın :34:

hemen olursa olur olmazsa olmaz triplerine de girip çocugun gözünü korkutma bence. kendin diyorsun istiyordu benmle görüşmeyi diye. demek ki musait oldugu zaman tekrardan görüşme teklifiyle gelecek sana.ama surat asma sakın, soğuk durma, uzaklaşmasın senden..

önce bir görüşün, birlikte vakit geçirin ondan sonra verirsib kararını :34: tabi bizi de gelişmelerden haber verirsin heyecanla bekliyoruz :1::1:

Çok doğru söylüyorsun canımm..
İnş daha iyi olacak herşeyy,, bir buluşalımda bakalım :):)
Haftaya pazar için plan bile yapıyor dünn.. hatta ben kadıköydeyim gelebiliyorsan buraya gel olur mu dedi ?
bende ben gelemem sen beni almaya geliceksin triplerindeyimm.. O zaman tamam ben seni gelir alırtım üşenmem merak etme dedi :):)
Kısmet herşeyy.. :52:

Back
X