Aşk Kapımda Olsun Lütfennn :):)

Çok doğru söylüyorsun canımm..
İnş daha iyi olacak herşeyy,, bir buluşalımda bakalım :):)
Haftaya pazar için plan bile yapıyor dünn.. hatta ben kadıköydeyim gelebiliyorsan buraya gel olur mu dedi ?
bende ben gelemem sen beni almaya geliceksin triplerindeyimm.. O zaman tamam ben seni gelir alırtım üşenmem merak etme dedi :):)
Kısmet herşeyy.. :52:

heehhh afferin sakın ayagına gitme :1::1: o gelsin tabi :1::1:

umarım herşey gönlünce olur tatlım :34::34: ben bile heyecanlandım valla :1::1:

heehhh afferin sakın ayagına gitme :1::1: o gelsin tabi :1::1:

umarım herşey gönlünce olur tatlım :34::34: ben bile heyecanlandım valla :1::1:

Oyy kuşummm :16::16:

siz olmasanız ben çoktan yerle yeksan etmiştim bu çocuğuu :1::1:
Aklımı başıma getirdiniz yahuu , teşekkürler hepinizee..
Yok bundan sonra heyecanlanmak, sonradan üzülüyorum çünkü.. herşey olacağına varırrr :33::33:

Oyy kuşummm :16::16:

siz olmasanız ben çoktan yerle yeksan etmiştim bu çocuğuu :1::1:
Aklımı başıma getirdiniz yahuu , teşekkürler hepinizee..
Yok bundan sonra heyecanlanmak, sonradan üzülüyorum çünkü.. herşey olacağına varırrr :33::33:

bende çok çabuk sinirlenir ve hemen gemileri yakarım. malesef bu huyum bi türlü değişmedi. ama kendimce şöle bi taktik buldum, birine sinirlendigim yada üzüldüğüm zaman kendimi geri çekiyorum ve düşünüyorum gerçekten bana kötü bişey yaptı mı acaba bunu neden yapmış olabilir diye, bir çeşit empati yani.. zaten 1 2 saat sonra kafama dank ediyor ve böylece hem boşuna üzülmemiş oluyorum hem de karşımdakini kırmamış oluyorum. sende bu konuda öyle yapmaya çalış istersen, en azından tanımadan onu kendinden uzaklaştırma ki aklında kalmasın acaba tanısaydım nasıl olurdu diye :34:

bende çok çabuk sinirlenir ve hemen gemileri yakarım. malesef bu huyum bi türlü değişmedi. ama kendimce şöle bi taktik buldum, birine sinirlendigim yada üzüldüğüm zaman kendimi geri çekiyorum ve düşünüyorum gerçekten bana kötü bişey yaptı mı acaba bunu neden yapmış olabilir diye, bir çeşit empati yani.. zaten 1 2 saat sonra kafama dank ediyor ve böylece hem boşuna üzülmemiş oluyorum hem de karşımdakini kırmamış oluyorum. sende bu konuda öyle yapmaya çalış istersen, en azından tanımadan onu kendinden uzaklaştırma ki aklında kalmasın acaba tanısaydım nasıl olurdu diye :34:

Çok doğru bir hareket. Sinir anında insan ne dediğini bilemeyip pişman olacağı şeyler yapabiliyor.
En iyisi beklemek. Sakinleşmeye çalışmak ve yaşadığın duruma dışardan bir gözle bakabilmeyi denemek.
Sonra zaten anlıyorsun ki o kadar da kızacak, alınacak, kırılacak bir durum yok.

Güzel bir taktikmiş deneyeceğim mutlakaa..

24 saat oldu hala bir cevap bir arama bir msj yokk..
Genelde de böyle idi ama düşünümüyorda değilim hani bidaha aramaz mı diee :26::26:

Çok doğru bir hareket. Sinir anında insan ne dediğini bilemeyip pişman olacağı şeyler yapabiliyor.
En iyisi beklemek. Sakinleşmeye çalışmak ve yaşadığın duruma dışardan bir gözle bakabilmeyi denemek.
Sonra zaten anlıyorsun ki o kadar da kızacak, alınacak, kırılacak bir durum yok.

Kesinlikle çok doğru ama malesef o anlarda insan ağzına geleni söylüyor özellikle de benn :52::52:

Dizeltmem lazım kendimi,, törpülemem lazım şu huylarımıı.. :36:

Kesinlikle çok doğru ama malesef o anlarda insan ağzına geleni söylüyor özellikle de benn :52::52:

Dizeltmem lazım kendimi,, törpülemem lazım şu huylarımıı.. :36:

En azından nerede hata yaptığının farkındasın o da güzel bir şey.
Siz ne zaman buluşuyorsunuz kesin olarak belli mi?

Bu arada bana da şans dilerseniz sevinirim arkadaşlar. Çarşamba günü görüşeceğim ben çünkü.
1 gün sonra yani. :18::17::44::26:

Destek olalım birbirimize. :D

En azından nerede hata yaptığının farkındasın o da güzel bir şey.
Siz ne zaman buluşuyorsunuz kesin olarak belli mi?

Bu arada bana da şans dilerseniz sevinirim arkadaşlar. Çarşamba günü görüşeceğim ben çünkü.
1 gün sonra yani. :18::17::44::26:

Destek olalım birbirimize. :D

Haftaya pazar olabilir ama kendileri c.tesi günü nöbetçi kalacakmış askeriyede, kesin değil yanii..

Hoşlandığın çocukla görüşeceksin dimi canım ?
Daha önce görüştünüz mü ?
Ne kadr zamandır tanışıyorsunuz ve en önemlisi nerden tanıştınızz ??
Ben gibi internet mi yoksaa :52::52::52:

Haftaya pazar olabilir ama kendileri c.tesi günü nöbetçi kalacakmış askeriyede, kesin değil yanii..

Hoşlandığın çocukla görüşeceksin dimi canım ?
Daha önce görüştünüz mü ?
Ne kadr zamandır tanışıyorsunuz ve en önemlisi nerden tanıştınızz ??
Ben gibi internet mi yoksaa :52::52::52:

Hmm daha varmış yaa sizinkine tüh .. Neyse sayılı zaman çabuk geçermiş derler. =)
Görüştük daha önce. Daha çok yeni. Haziran sonunda karşıma çıktı ilk olarak.
Bi çarşamba günü gelsin de. O günü atlatınca anlatırım.
Netten tanışmadık biz. :))

Ama yıllar önce netten biriyle tanışıp buluşmuştum. Önce camde görüştük.
Sonra buluştuk. Bana aşık olmuştu o.
Ben ise malesef ki çoooookkk büyük bir hayalkırıklığı yaşamıştım onu görünce. :50::50::43:
Fotoğraflarda çok yakışıklı gibiydi ve kendini aşırı övüyordu.
Şimdi diceksin belki tipten daha önemli şeyler var falan filan ama herkes önce dış görünüşle ilgilenir.
Elektrik alamazsan o iş olmuyor karşındaki melek gibi bir insan olsa da.
Öyle kötü bir şeydi benim için yani ... Bana aşık olması güzeldi ama. :31:
Hayalkırıklığına uğramam şok etti beni. Tabi yanında hiç belli etmedim kendimi.
Güldüm, konuştum, sıcak davrandım napiimm...:ssz:
Biz de nette, telde iyi anlaşıyorduk ama lakin kiiii karşı karşıya gelince her şey uçtu gitti benim açımdan.
Böyle iştee... :ssz:

Seni demoralize etmesin şimdi benim deneyimim. Sen nette tanışıp da çok mutlu olan çiftlerin hikayelerini oku.
:)

Son düzenleme:

Hmm daha varmış yaa sizinkine tüh .. Neyse sayılı zaman çabuk geçermiş derler. =)
Görüştük daha önce. Daha çok yeni. Haziran sonunda karşıma çıktı ilk olarak.
Bi çarşamba günü gelsin de. O günü atlatınca anlatırım.
Netten tanışmadık biz. :))

Ama yıllar önce netten biriyle tanışıp buluşmuştum. Önce camde görüştük.
Sonra buluştuk. Bana aşık olmuştu o.
Ben ise malesef ki çoooookkk büyük bir hayalkırıklığı yaşamıştım onu görünce. :50::50::43:
Fotoğraflarda çok yakışıklı gibiydi ve kendini aşırı övüyordu.
Şimdi diceksin belki tipten daha önemli şeyler var falan filan ama herkes önce dış görünüşle ilgilenir.
Elektrik alamazsan o iş olmuyor karşındaki melek gibi bir insan olsa da.
Öyle kötü bir şeydi benim için yani ... Bana aşık olması güzeldi ama. :31:
Hayalkırıklığına uğramam şok etti beni. Tabi yanında hiç belli etmedim kendimi.
Güldüm, konuştum, sıcak davrandım napiimm...:ssz:
Biz de nette, telde iyi anlaşıyorduk ama lakin kiiii karşı karşıya gelince her şey uçtu gitti benim açımdan.
Böyle iştee... :ssz:

Seni demoralize etmesin şimdi benim deneyimim. Sen nette tanışıp da çok mutlu olan çiftlerin hikayelerini oku.
:)

Merakla bekliyorum o zaman ayrıntıları canımcım :):)
Hayırlısıyla bir buluşunda ben beklemeye razıyım, inş çok güzel geçerr.. :16:

İnş senin başına gelenler benim başıma gelmezz :9::10:
Ayy korkutma kız beniiiii :52::52:

Ne giyeceğine karar verdin mii ?? Şuanda gündemimde olan tek önemli konu buu :27: :9:

Cesmi_Naz kuşum sen naptınn ??

En on görüşememiştini, konuşuyor musunuzz ?? Nasıl gidiyorr..
İnş herşey yolundadırr.. :16:

Merakla bekliyorum o zaman ayrıntıları canımcım :):)
Hayırlısıyla bir buluşunda ben beklemeye razıyım, inş çok güzel geçerr.. :16:

İnş senin başına gelenler benim başıma gelmezz :9::10:
Ayy korkutma kız beniiiii :52::52:

Ne giyeceğine karar verdin mii ?? Şuanda gündemimde olan tek önemli konu buu :27: :9:

Sağol canım. :) İnşallah. Bakalım. :31:

Karar verdim. Dolgu topuklu çok güzel bir ayakkabım var onu giyeceğim.
Bilekte biten, kapalı bir ayakkabı.
Üstümde açık renkte biraz uçuşan bol bir şey olacak. Bol ama hatları belli eden cinsten.
Bluz da değil, tunik de değil ayrıca...
Değişik bir şey, ne desem bilemedim.
Altına siyah tayt giyeceğim. Deri bir çanta takacağım.
Saçlarım büyük ihtimalle düz olacak ama hacim katabilirim.
Şu şekilde olabilir... Saç rengim de böyle zaten. :ssz:
Makyajım da bu tarz olacak. Her şey hazır kafamda. Ama yine de makyaj ve saç açısından araştırma yapıyorum hala.:D
Vanessa_Paradis_9.jpg

Sağol canım. :) İnşallah. Bakalım. :31:

Karar verdim. Dolgu topuklu çok güzel bir ayakkabım var onu giyeceğim.
Bilekte biten, kapalı bir ayakkabı.
Üstümde açık renkte biraz uçuşan bol bir şey olacak. Bol ama hatları belli eden cinsten.
Bluz da değil, tunik de değil ayrıca...
Değişik bir şey, ne desem bilemedim.
Altına siyah tayt giyeceğim. Deri bir çanta takacağım.
Saçlarım büyük ihtimalle düz olacak ama hacim katabilirim.
Şu şekilde olabilir... Saç rengim de böyle zaten. :ssz:
Makyajım da bu tarz olacak. Her şey hazır kafamda. Ama yine de makyaj ve saç açısından araştırma yapıyorum hala.:D
Vanessa_Paradis_9.jpg

Hımm güzel kombinn :):)
Beğendim bak..
Bence saçlarını toplasan daha iyi olur gibi geliyorr..
Tabi yüzüne hangisinin daha iyi gideceğini sen iyi bilirsin :34:

Hımm güzel kombinn :):)
Beğendim bak..
Bence saçlarını toplasan daha iyi olur gibi geliyorr..
Tabi yüzüne hangisinin daha iyi gideceğini sen iyi bilirsin :34:

Yok yok. Kadını güzelleştiren uzun salınmış saçlardır benim için. :31:
Toplu olmaz. :31:
Suratımı saçlarımla çerçevelemem lazım. Zaten bu kıyafete toplu saç hiç olmaz.
Sen toplayacak mısın saçlarını ? Hala karar veremedin mi kıyafetine ?

Son düzenleme:
Yok yok. Kadını güzelleştiren uzun salınmış saçlardır benim için. :31:
Toplu olmaz. :31:
Suratımı saçlarımla çerçevelemem lazım. Zaten bu kıyafete toplu saç hiç olmaz.
Sen toplayacak mısın saçlarını ? Hala karar veremedin mi kıyafetine ?

Ben olsam toplardımm :))
Eger böyle bir kombin yaparsam kesinlikle toplarımm..

Tek birşeye karar verdim dolgu topuk ayakkabı giyicem :1::1::1::1:
Ee çocuk 1.85 ben 1.65 olunca bana başka çare kalmıyorr.. platform ayakkabılarım var yanında düşüp bir tarafımı kırmak istemiyorum yanii :1::1:

Ben olsam toplardımm :))
Eger böyle bir kombin yaparsam kesinlikle toplarımm..

Tek birşeye karar verdim dolgu topuk ayakkabı giyicem :1::1::1::1:
Ee çocuk 1.85 ben 1.65 olunca bana başka çare kalmıyorr.. platform ayakkabılarım var yanında düşüp bir tarafımı kırmak istemiyorum yanii :1::1:

Alla alllaaa ..
Soldaki gibi düşün mesela.
11116%7C00003f91e%7Ccb62_TightsCrop.jpg

Açmazsam saçı hiç de havalı olmaz. :D
Neyse saçta anlaşamadık.:1:

Eğer yürüyemeyeceksen giyinme o zaman topuk.
Boyunu hiç dert etmez bence. Rahat olman daha önemli sonuçta. :)

Son düzenleme:
Alla alllaaa ..
Soldaki gibi düşün mesela.
11116%7C00003f91e%7Ccb62_TightsCrop.jpg

Açmazsam saçı hiç de havalı olmaz. :D
Neyse saçta anlaşamadık.:1:

Eğer yürüyemeyeceksen giyinme o zaman topuk.
Boyunu hiç dert etmez bence. Rahat olman daha önemli sonuçta. :)

Bana örnek göstermiş olduğun ilk komdeki kadının saçlarıda toplu bende onu çok beğendim mesela :1:
Banada toplu yakışır, zevk meselesi işte :1:

Yürüyemeyeceğimi bildiğim için giymicem bende o olcak, dolgu topuk giyerim anacım nolcak ayoll :9::52:

Cesmi_Naz kuşum sen naptınn ??

En on görüşememiştini, konuşuyor musunuzz ?? Nasıl gidiyorr..
İnş herşey yolundadırr.. :16:

ya kuzum bizimki biraz saçma sapan bişey. yani biz 10 yıldır tanışıyoruz ta liseden yani. o zamanlar ben ondan hoşlanıyordum ama o istemedi. sonra universitede ikimizde farklı şehirleri kazandık, 2 kere beni görmeye geldi ama hep tam başlayacakken bi aksilik çıktı olmadı. sonra zaten ikimizin de hayatına farklı insanlar girdi. ben nişanlandım, o da bikaç aya nişanlanacam dedi ve araya zaman girdi. o arada ben nişanlımdan ayrıldım o da nişanlanamadan ayrılmış. biz yeniden nette görüşmeye başladık. ben memleketteyken onun çalıştıgı yere 1 saat uzaklıkta oluyorum ama bi türlü denk gelip de gidememiştim. bu hafta ben musaittim ama onun da ablası ameliyat oldugu için istanbuldaymış. şimdi de kendimi geri çekiyor gibiyim sanki. ne bileim bunca yıldır olmayan bişeyi zorlamaya gerek yok mu acaba diyorum. ama o bana geçenlerde bunca yıldır hala kopmadıysak kaderin bi bildigi vardır demişti de işte karışık kafam biraz. zamana bıraktım yani sanırım ben :34:

Güzel bir taktikmiş deneyeceğim mutlakaa..

24 saat oldu hala bir cevap bir arama bir msj yokk..
Genelde de böyle idi ama düşünümüyorda değilim hani bidaha aramaz mı diee :26::26:

şuan aramaması için bi sebep yok sanırım. en son kavga mı etmiştiniz ki ama ben öle hatırlamıyorum sanki :44::44:

şuan herşeyin çok başındasın. gerçekten dua et hayırlısı ise olsun, hayırlısı deil ise gözümü aç benm die. sonradan üzülmekten se şimdi bikaç güne geçer mutsuzlugun. ama benm içime güzel şeyler olacak gibi doğuyor senin adına umarım yanılmam :26:

o taktiği de dene, en azından mesajlaşırken bir şeye sinirlenirsen dene mutlaka işe yarayacaktır. bi 10 15 dk bekle, msj ı geciktir gerekirse ama mutlaka onun açısından da bakmaya çalış. büyütülmeyecek şeyleri büyütüyoruz malesef, onlara da yazık ama :1::1::1:

Bana örnek göstermiş olduğun ilk komdeki kadının saçlarıda toplu bende onu çok beğendim mesela :1:
Banada toplu yakışır, zevk meselesi işte :1:

Yürüyemeyeceğimi bildiğim için giymicem bende o olcak, dolgu topuk giyerim anacım nolcak ayoll :9::52:

Doğru, o kombinde jennifer lopez'e toplu saç çok yakışmıştı gerçekten.
Ama benim kombin detaylarla ayrılıyor ondan. :D
Dediğin gibi zevk tamamen. Bakış açısı vs. (:

Topukta önemli olan ayağının ne kadar büküldüğü.
Dolgu topukta da ince topukta da aynı. Ama dolgu her zaman daha rahattır tabi diğerlerine göre.
Dışarda biraz alıştırma yap o zaman. :37:
Alıştır kendini. Alışma meselesi topuk işi.
Bak ruslar karda kışta bile en az 10cm topuklarla geziyorlar. :31:

ya kuzum bizimki biraz saçma sapan bişey. yani biz 10 yıldır tanışıyoruz ta liseden yani. o zamanlar ben ondan hoşlanıyordum ama o istemedi. sonra universitede ikimizde farklı şehirleri kazandık, 2 kere beni görmeye geldi ama hep tam başlayacakken bi aksilik çıktı olmadı. sonra zaten ikimizin de hayatına farklı insanlar girdi. ben nişanlandım, o da bikaç aya nişanlanacam dedi ve araya zaman girdi. o arada ben nişanlımdan ayrıldım o da nişanlanamadan ayrılmış. biz yeniden nette görüşmeye başladık. ben memleketteyken onun çalıştıgı yere 1 saat uzaklıkta oluyorum ama bi türlü denk gelip de gidememiştim. bu hafta ben musaittim ama onun da ablası ameliyat oldugu için istanbuldaymış. şimdi de kendimi geri çekiyor gibiyim sanki. ne bileim bunca yıldır olmayan bişeyi zorlamaya gerek yok mu acaba diyorum. ama o bana geçenlerde bunca yıldır hala kopmadıysak kaderin bi bildigi vardır demişti de işte karışık kafam biraz. zamana bıraktım yani sanırım ben :34:

şuan aramaması için bi sebep yok sanırım. en son kavga mı etmiştiniz ki ama ben öle hatırlamıyorum sanki :44::44:

şuan herşeyin çok başındasın. gerçekten dua et hayırlısı ise olsun, hayırlısı deil ise gözümü aç benm die. sonradan üzülmekten se şimdi bikaç güne geçer mutsuzlugun. ama benm içime güzel şeyler olacak gibi doğuyor senin adına umarım yanılmam :26:

o taktiği de dene, en azından mesajlaşırken bir şeye sinirlenirsen dene mutlaka işe yarayacaktır. bi 10 15 dk bekle, msj ı geciktir gerekirse ama mutlaka onun açısından da bakmaya çalış. büyütülmeyecek şeyleri büyütüyoruz malesef, onlara da yazık ama :1::1::1:

Hımm anladım canımm.
Karamsarlığa bağlamaya , bence sizin çok güzel bir aşkınız olacak.. Benim içime öyle doğdu birdebn sen anlatınca hadi hayırlısı dielimm :):)

Kavga eder gibi olduk,, genelde de çok konuşmadığımız için fazla takmıyorum ama.. yinede bir şeyler dürtüklüyorr :14::14:

Doğru, o kombinde jennifer lopez'e toplu saç çok yakışmıştı gerçekten.
Ama benim kombin detaylarla ayrılıyor ondan. :D
Dediğin gibi zevk tamamen. Bakış açısı vs. (:

Topukta önemli olan ayağının ne kadar büküldüğü.
Dolgu topukta da ince topukta da aynı. Ama dolgu her zaman daha rahattır tabi diğerlerine göre.
Dışarda biraz alıştırma yap o zaman. :37:
Alıştır kendini. Alışma meselesi topuk işi.
Bak ruslar karda kışta bile en az 10cm topuklarla geziyorlar. :31:

Çok topuklu giyemiyorum, beceremiyorum yürümeyi..
Alışmamışmm, alışmayan popoda don durmaz hesabıı :1::1::1::1::1::1::1:
Yaşıma endeks giyinmeyi sevdiğim için bundan önce tercihlerimin arasında olmamıştı kendileri, bundan sonrası içinde yavaştan yavaştan ilerliyorum iştee :):)
Karda mıı ?? :53: Ayoll ben düz yolda converselerle düşmüş kızımm, karda yerden kaldıramam kendimii :52:

Back
X