ya kuzum bizimki biraz saçma sapan bişey. yani biz 10 yıldır tanışıyoruz ta liseden yani. o zamanlar ben ondan hoşlanıyordum ama o istemedi. sonra universitede ikimizde farklı şehirleri kazandık, 2 kere beni görmeye geldi ama hep tam başlayacakken bi aksilik çıktı olmadı. sonra zaten ikimizin de hayatına farklı insanlar girdi. ben nişanlandım, o da bikaç aya nişanlanacam dedi ve araya zaman girdi. o arada ben nişanlımdan ayrıldım o da nişanlanamadan ayrılmış. biz yeniden nette görüşmeye başladık. ben memleketteyken onun çalıştıgı yere 1 saat uzaklıkta oluyorum ama bi türlü denk gelip de gidememiştim. bu hafta ben musaittim ama onun da ablası ameliyat oldugu için istanbuldaymış. şimdi de kendimi geri çekiyor gibiyim sanki. ne bileim bunca yıldır olmayan bişeyi zorlamaya gerek yok mu acaba diyorum. ama o bana geçenlerde bunca yıldır hala kopmadıysak kaderin bi bildigi vardır demişti de işte karışık kafam biraz. zamana bıraktım yani sanırım ben
şuan aramaması için bi sebep yok sanırım. en son kavga mı etmiştiniz ki ama ben öle hatırlamıyorum sanki :44::44:
şuan herşeyin çok başındasın. gerçekten dua et hayırlısı ise olsun, hayırlısı deil ise gözümü aç benm die. sonradan üzülmekten se şimdi bikaç güne geçer mutsuzlugun. ama benm içime güzel şeyler olacak gibi doğuyor senin adına umarım yanılmam :26:
o taktiği de dene, en azından mesajlaşırken bir şeye sinirlenirsen dene mutlaka işe yarayacaktır. bi 10 15 dk bekle, msj ı geciktir gerekirse ama mutlaka onun açısından da bakmaya çalış. büyütülmeyecek şeyleri büyütüyoruz malesef, onlara da yazık ama