Aşk Kapımda Olsun Lütfennn :):)

Yok canım benim heyecanlı ol ya da olma. Gösterdiğin özen yine belli bir seviyede olacak.
Zaten bak herkes dedi, biraz sakin ol diye.
Birazcık sakin olman, bu kadar kafana takmamanı söylememiz hayallerinden uzaklaştırmasın seni.
Sen yine hayaller kur. Güzel şeyler düşün ama rahat ol, o kadar. :31:

Bende herkesi biraz geçte olsa dinliyorum iştee..
Herşeyi şu görüşmeden sonra netleştireceğim.. Şuanda ne söylesem hep havadaa kalıyorr !

Sanırım biraz bakımlı kızlardan hoşlanıyorr..
Akşam aramızda boy muhabbeti oldu :))
sen 1.65 sin ben 1.85 aramızda 20 cm var dedi :))
Bende boy farkını kapatmak için 15 cm topuklarımı giyerim , senin yanında yerleri öpe öpe giderim dedim :))
Dedim, zaten ben topuklu giyicem , o kadar boy farkına razı olamam :):)
Giyersen hiç fena olmaz dedi :P:P
Seviyor , topuklu ayakkabı , süs püs :P:P
Facebookta hep öyle tarz resimlerimi beğenmiş :P
Babet olmaz dedi :1:

Bende akşam gönlünü aldım iştee... Daha ne yapayım canım ?? :S
Şuanda o da benim hassas noktamı biliyor , bende onunn..
Bundan sonra daha dikkatli ayaklarım yere basarak hareket edeceğimm..
Kendimi kaptırmadan adam gibi bir ilişki yaşamak ve yaşatmak istiyorum çünkü..
Bundan sonrası için hata yapmadan devam etmek , en byükü isteğim ve dileğim..
Tabi bu düşüncelerim onu gördükten sonra ters tepki yapmazsa.. Onu beğenmezsem hepsi buhar olup ucucak çünkü.. Onun içinde aynı şey geçerli akşamda dile getirdi zaten..
Ben senden hoşlanıyorum aramalarım msj atmalarım bu kadar konuşmam bu yüzden.. Ama çok kaptırmayalım , görüştükten sonra herşeye karar verelimm dedi.. Haklı olarak bende tmm dedimm..
Kimseyi üzmek , duygularıyla oynamak istemiyorum dedi bende evet bende istemiyorum dedim konu kapandı..
Herşey görüşmeden sonra belli olacak. Hakkımızda hayırlısı..
Şunu itiraf etmeliyim ki eski heyecanım kalmadıı.. O kadar önemsemiyorum artıkk

hemen heyecanını da kaybetme be gülüm, herşeyi zamana bırak umuyorum ki güzel şeyler olacak :34:

hemen heyecanını da kaybetme be gülüm, herşeyi zamana bırak umuyorum ki güzel şeyler olacak :34:

inş canımcımm..
Şimdi internetten kıyafet kombinlerine bakıyorumm..
Beğendiklerimi ekleyip fikir alıcam sizden yardımınızı esirgemeyin lütfennn...

ee sende yok mu bir gelişme , hep benden konuşmayalımm :52:

$57114433_tn30_0.webp$kot-ceket-tunik-kombin.webp$JAPON-STYLE-TUNIK-IKILI-TAKIM-SALAS-BLUZ-36__49120289_2.webp$untitled.webp

Resimlerde olduğu gibi dar bir kot giycem , Üzerine hava iyi olursa salaş bir bluzz..
Hava yağmurlu olursa dar bir bluz üzerine salaş hırla belki şal takarımm..
Ayakkabım yukardaki dolgu topuk ayakkabının bir benzeri, burda durduğu gibi çirkin değil :9:
Takı olarak sadece küçük ışıltılı bir küpe takacağımm..
Saçlarım ya hafif dalgalı olucak yada düz daha karar vermedimm..
Ben bu şekilde kafamda tasarladım ama , olur mu ki ?

inş canımcımm..
Şimdi internetten kıyafet kombinlerine bakıyorumm..
Beğendiklerimi ekleyip fikir alıcam sizden yardımınızı esirgemeyin lütfennn...

ee sende yok mu bir gelişme , hep benden konuşmayalımm :52:

ben de gelişme olmaz artk canm yaa.. senelerdir oldugu gibi duraklama dönemine girdik yine. bakalım işte ben elimden geleni yaptm onun adım atmasını bekliyorum artık :34:

Resimlerde olduğu gibi dar bir kot giycem , Üzerine hava iyi olursa salaş bir bluzz..
Hava yağmurlu olursa dar bir bluz üzerine salaş hırla belki şal takarımm..
Ayakkabım yukardaki dolgu topuk ayakkabının bir benzeri, burda durduğu gibi çirkin değil :9:
Takı olarak sadece küçük ışıltılı bir küpe takacağımm..
Saçlarım ya hafif dalgalı olucak yada düz daha karar vermedimm..
Ben bu şekilde kafamda tasarladım ama , olur mu ki ?

fikirlerini begendim valla canım bence gayet hoş olur :34: ama sen ayakkabıyı bolca dene de yere kapaklanma çocugun yanında :1::1:

ben de gelişme olmaz artk canm yaa.. senelerdir oldugu gibi duraklama dönemine girdik yine. bakalım işte ben elimden geleni yaptm onun adım atmasını bekliyorum artık :34:

Şimdi hiç konuşmuyor musunuz yani canım ??

fikirlerini begendim valla canım bence gayet hoş olur :34: ama sen ayakkabıyı bolca dene de yere kapaklanma çocugun yanında :1::1:

bunlrı giyersem birşey olmazda platform giyersem daha kapıdan adım atar atmaz yıkılırım yeree :52::52:

Bir iki defa giydiğim için evde giyemem..
Hem anneme ne diyeceğimm ?? :52::52::52:
Duysa biriyle buluşcağımı aman allahımm :9::9::9:

:1::1::1::1:

ben de gitmeye niyetlendigim zaman annem anlamasın diye 40 takla atmıştım :1::1:

inşalah hava yağmaz da rahat ayakkabılarını giyersin :52::52:

:1::1::1::1:

ben de gitmeye niyetlendigim zaman annem anlamasın diye 40 takla atmıştım :1::1:

inşalah hava yağmaz da rahat ayakkabılarını giyersin :52::52:

İnş benimkide anlamazz :1::1:

Amin inşş, hava yapğarsa tüm günüm berbat geçerr..
Saçlarım ıslanır bozlurr.. Ben o topuklular yürüyemem rezil olurumm :S
Düşünmek bile istemiyorummm :52:

İnş benimkide anlamazz :1::1:

Amin inşş, hava yapğarsa tüm günüm berbat geçerr..
Saçlarım ıslanır bozlurr.. Ben o topuklular yürüyemem rezil olurumm :S
Düşünmek bile istemiyorummm :52:

yağmur da romantik olur yaa şemsiye kullanırsın ikiniz bi şemsiyenin altında falan :1::1:

Sanırım biraz bakımlı kızlardan hoşlanıyorr..
Akşam aramızda boy muhabbeti oldu :))
sen 1.65 sin ben 1.85 aramızda 20 cm var dedi :))
Bende boy farkını kapatmak için 15 cm topuklarımı giyerim , senin yanında yerleri öpe öpe giderim dedim :))
Dedim, zaten ben topuklu giyicem , o kadar boy farkına razı olamam :):)
Giyersen hiç fena olmaz dedi :P:P
Seviyor , topuklu ayakkabı , süs püs :P:P
Facebookta hep öyle tarz resimlerimi beğenmiş :P
Babet olmaz dedi :1:

Yau zaten bu devirde tipe önem vermeyen kaç erkek var acep ?
Bazıları uzayda yaşıyor gibi tip önemli değil de iç güzellik de vs diye tutturmuş.
Sen olabildiğin kadar güzel ol. Önce tipine vurulacak, sonra seni daha çok tanımak isteyecek.
Topuklu harika bir şey. Kadın gibi kadın oluyorsun. :31:
Ekşi sözlüğe bakarsan görürsün zaten, babetten nefret ediliyor. Neden bilemedim.
Spor ayakkabılardan, converseden de bıkkıntı gelmiş herkese. :))
Ayrıca makyaj sevmem diyenlere de inanma.
Doğallık falan diyorlar da hep gözleri makyajlı, bakımlı, dikkat çeken kızlarda erkeklerin...O ne iş anlamadım..:27:
Bi gün kızlı erkekli bir arkadaş grubuyla dışarı çıktık. Arabayla gidiyorduk, sokakta travestilere rastladık.
Geceydi, işe çıkmışlar.
Arabadaki erkeklerin hepsi ki 25 yaş üstü bunlar, yau şu travestilerin yüzleri de bebek gibi oluyor yaa, çok güzeller..dediler. :27:
Onlar full makyajlı bilirsin. Ama gerçekten de bebek gibi olanları çok ve dikkat ediliyor buna işte.
O yüzden önemsemek gerekiyor.

Kim sevmez ki güzeli..Şöyle karşına geçince bakmaya doyamayacağın biriyle olmak ne kadar harikadır. :31:

Hava yağmurlu olursa bu ayakkabını siyahı var bende, bunu giyerim olur muu ????

Eki Görüntüle 507911

Ben seviyorum bu ayakkabıları. Her yeri siyahsa çok hoş olur.
Dolgu topuk olanlarına hastayım ben. Mesela bu. Burada da hava serinledi ve rüzgarlı çok şükür. :D
Bu ayakkabıdan giyeceğim ben de. Taytla çok güzel oluyor.
torryburch.jpg

attachment.php

Bu da benim eklediğim kombinin neredeyse aynısı. :))
Bence çok güzel olur. Dar kot, salaş bluz. Ve hava serin olursa üstüne bir hırka... Nefiss..:31:

Çok yağmaz çiselerse süper olurr:):)
Bide bastırırsa, şemsiyeninde olmadığınnı düşünsene aman yarabbimmm :1::1::1:

sen mutlaka yanına şemsiye al :1::1:

Yau zaten bu devirde tipe önem vermeyen kaç erkek var acep ?
Bazıları uzayda yaşıyor gibi tip önemli değil de iç güzellik de vs diye tutturmuş.
Sen olabildiğin kadar güzel ol. Önce tipine vurulacak, sonra seni daha çok tanımak isteyecek.
Topuklu harika bir şey. Kadın gibi kadın oluyorsun. :31:
Ekşi sözlüğe bakarsan görürsün zaten, babetten nefret ediliyor. Neden bilemedim.
Spor ayakkabılardan, converseden de bıkkıntı gelmiş herkese. :))
Ayrıca makyaj sevmem diyenlere de inanma.
Doğallık falan diyorlar da hep gözleri makyajlı, bakımlı, dikkat çeken kızlarda erkeklerin...O ne iş anlamadım..:27:
Bi gün kızlı erkekli bir arkadaş grubuyla dışarı çıktık. Arabayla gidiyorduk, sokakta travestilere rastladık.
Geceydi, işe çıkmışlar.
Arabadaki erkeklerin hepsi ki 25 yaş üstü bunlar, yau şu travestilerin yüzleri de bebek gibi oluyor yaa, çok güzeller..dediler. :27:
Onlar full makyajlı bilirsin. Ama gerçekten de bebek gibi olanları çok ve dikkat ediliyor buna işte.
O yüzden önemsemek gerekiyor.

Kim sevmez ki güzeli..Şöyle karşına geçince bakmaya doyamayacağın biriyle olmak ne kadar harikadır. :31:

yaww şu topuklu ayakkabı mevzu geriyor beni. benm ayagımdaki problemden dolayı giyemiyorum :43::43: hep converse oluyor ayagımda :50:

ama iç güzellik konusunda dediklerine katılıyorum. yalan o yaa .. hangimiz iç güzelliğe dikkat ediyoruz ki önce kaş göz :1::1:

Ellere bakım yapmayı unutma ayrıca. :52::52:
Oje rengini seç. :37:
Ben koyu tonlarda süreceğim. Yarın buluşuyorum. $82.gif$82.gif$82.gif

sen mutlaka yanına şemsiye al :1::1:

yaww şu topuklu ayakkabı mevzu geriyor beni. benm ayagımdaki problemden dolayı giyemiyorum :43::43: hep converse oluyor ayagımda :50:

ama iç güzellik konusunda dediklerine katılıyorum. yalan o yaa .. hangimiz iç güzelliğe dikkat ediyoruz ki önce kaş göz :1::1:

Çözülemeyecek bir problem mi ayağındaki durum ? Neyin var ki? :26:

Back
X