Günaydın hatunlarr , aşk dolu günlerr hepinizee

Trymaour canımcım görüşmenin iyi geçmesine çok sevinim canımm..
İnşallah bundan sonrası senin için çok ama çok güzel olurr
December ,, vallaha haklı çıktın sana çok teşekkür ederim canımmm
Ben bluzu ayırtmıştım kendime yarı parasını ödeyip daha iyi birşey gelirse onunla değiştirebilmek için.. Neyse dün işten çıktım biraz kararsız bir şekilde tekrar denedim bluzu baktım ki ne göreyim omzunda küçük bir yırtık varr

İçimden de bak kız haklı çıktı ya ben bunu görmeden gyiseydim tam rezillik amann allahım ! BÜyük bir rezillikten kurtardın beni canım çok saoğlasınn..
Tabi şuanda o bluzu almaktan vazgeçtimm,
Tekrar yeni kıyafet arama telaşı bendeee

burcu_01 canım inş bu sefer karşındaki doğru kişidir ve senin üzmezz..
Buluşmanın detaylarını merakla bekliyorum unutma topiğimizii
Gelelim bana
İş çıkış saatime yakın benim çocuk facebooktan bana yazdıı azcık konuştukk.. Eve gidince bana çağrı at az konuşalım dedi :)
Bende tmm dedim.. Neyse eve gittim, yemek , dizi vs vs derken saat 11'e doğru çağrı attımm..
Baktım hemen aradı, 30 - 35 dkk felan konuştukk..
Eve kaçta geldin diyor ? Dedim 21:00 bu saate kadar hiç müsait olamadın mı dedi, beklemiş sanırım
Kendine güveni tavan yapmış durumdaa..
Üniformalı halini merak ediyorum dedim , yok göstermem daha çok beğenirsin çok yakışıyor dedi, dedim fazla emin konuşma :):)
Herkes daha sivilden çok o halini beğenirmiş

Eee bide 1.85 boyum var birazdaha uzun olabilirmişim ama bu kadarıda çok güzel diyor
Dedim iyi hava atıyorsun bendede 1.65 boy var napcaz şimdi

Aramızda 20 cm var sıkıntı diyorr
Bakımlıymış beyfendi , bakımlı hatunlatrdan hoşlanırmış
İyi dedim anlaşıcaz bu konudaa.. Pek bi sevindii

Askerleri çağırınca gitmek zorunda kaldı, bu kadar konuşmada bize yetti ..
Herşey olacağına varır diyorum, kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağızz.. İnş çok güzel şeyler olur
Buarada benim çocukta balık burcu,, yine kendime bir balık buldumm.. hiçte anlaşamam ama bakalım nolcak :26:
Bende oğlak burcuyumm