Aşk Kapımda Olsun Lütfennn :):)

Yok canım aşk falan yok.. Bana şimdilik uzak.. Kendisine de söyledim.. Sadece arkadaşlık edeceğiz.. Zaman ver hemen kestirip atma, bırak tanıyalım birbirimizi, belki güzel bi arkadaşlığımız, dostluğumuz olur dedi.. İyi, peki dedim..

kestırıp atma gercekten. aradıgın belkı de korkutuk ask degıl de huzurlu sakın bır sevgıdır. ve belkı bu kez ıkıncısı dogru olandır.

Yine ben :):):)
Duygularımı nasıl anlatıcağımı hiç bilmiyorumm..
Tek hissettiğim şey çok mutlu oluşum ve çok heyecanlı oluşum :):)
biriyle tanıştım , internet sitesinden..
Diğerlerinden farklı geldi işte :):) 10 gündür konuşuyoruz, cumartesi gününden itibarende msjlaşıyoruzz :):)
Buluşmak istiyor ? Bu kadar kısa zamanda nasıl olur bilemiyorum ama bende çok isitiyorumm..
O msj attığında elşm ayağım birbirinie bulaşıyorr.. Yüzümden gülücükler eksilmiyorr :):)
İnşş çok güzel olsun kızlarrrrrrrrrrrrrr, dua edin bana lütfenn :):)

canım umarım görüştüğünde hislerin aynen devam eder...aynı senin gibiydim bir ay önce görüşünce tüm hayallerim suya düştü ...:( uamrım öyle olmaz senin

kestırıp atma gercekten. aradıgın belkı de korkutuk ask degıl de huzurlu sakın bır sevgıdır. ve belkı bu kez ıkıncısı dogru olandır.

Belki de.. ben akışına bıraktım herşeyi canım.. hiçbişeye "olmaz, asla" demiyorum.. Adamla görüştüğümde de itici gelmedi, bi de benden 8 yaş büyük, oturaklı, ağır bi o kadar da esprili , şirin, sıcak bi adam.. Hemen bi ilişkiye başlayacak değilim zaten.. Birbirimizi daha yakından tanıyalım dedik.. Sadece zaman.. hayırlısı olsun hakkımızda..

canım umarım görüştüğünde hislerin aynen devam eder...aynı senin gibiydim bir ay önce görüşünce tüm hayallerim suya düştü ...:( uamrım öyle olmaz senin

Amin canım inşşallah herşey tepetaklak olmaz,,
Dua edin bana bol bol herşey güzel gitsinn..
Görüşmeden sonra herşeyi ayrıntısıyla anlatıcam zaten takipte ol :16::16:

canımmmmm konunu okuyunca çok heyecanlandım :) ilk an çoook önemli, sakin olmaya çalış canım benim, ama içimde bi his olucak diyor nedense, hislerime çok güvenirim :) dilerim ki seni hakeden birisidir ve bir ömür boyu ayrılmaz elleriniz, aaaaayyy stres oldum bildiğin, an an gelişmeleri yazzzzz tatlımmmm :52::52::52::52::52::52::52:

canımmmmm konunu okuyunca çok heyecanlandım :) ilk an çoook önemli, sakin olmaya çalış canım benim, ama içimde bi his olucak diyor nedense, hislerime çok güvenirim :) dilerim ki seni hakeden birisidir ve bir ömür boyu ayrılmaz elleriniz, aaaaayyy stres oldum bildiğin, an an gelişmeleri yazzzzz tatlımmmm :52::52::52::52::52::52::52:

Canımmmmm hoşgeldin topiğimeee yorumun beni çok çok mutlu etttiii :16::16:
Ayy inş olurr bende burda bağıra bağıra olduu derimm :52::52::52:
Amin inşş düzgün kader kıymet bilen biridirr :1:

benim için de hislerine bir bakıversene :52::52::52:

belki de.. Ben akışına bıraktım herşeyi canım.. Hiçbişeye "olmaz, asla" demiyorum.. Adamla görüştüğümde de itici gelmedi, bi de benden 8 yaş büyük, oturaklı, ağır bi o kadar da esprili , şirin, sıcak bi adam.. Hemen bi ilişkiye başlayacak değilim zaten.. Birbirimizi daha yakından tanıyalım dedik.. Sadece zaman.. Hayırlısı olsun hakkımızda..

hem olgun hem espırılı ıkısı bırarada super olur canım. Ben ılkını buldum onun bıle cok faydasını gordum evlılıgımde. Bır de ıkıncısı olsaydı zıl takıp oynardım :)))))))

saka bır tarafa olumlu ya da olumsuz hıcbır konuda kesın fıkırlı olmamak buyuk konusmamak lazım. Hayatın ne getırecegı hıc bellı olmuyor kı. Ben onu yapmam dersın ama daha beter bır duruma dusersın. Ne kadar yanlıs dersın, en buyuk yanlısın ıcınde olursun. Unutamam dersın unutursun. Sevemem dersın korkutuk asık olursun bır bakmıssın.

hem olgun hem espırılı ıkısı bırarada super olur canım. Ben ılkını buldum onun bıle cok faydasını gordum evlılıgımde. Bır de ıkıncısı olsaydı zıl takıp oynardım :)))))))

saka bır tarafa olumlu ya da olumsuz hıcbır konuda kesın fıkırlı olmamak buyuk konusmamak lazım. Hayatın ne getırecegı hıc bellı olmuyor kı. Ben onu yapmam dersın ama daha beter bır duruma dusersın. Ne kadar yanlıs dersın, en buyuk yanlısın ıcınde olursun. Unutamam dersın unutursun. Sevemem dersın korkutuk asık olursun bır bakmıssın.

Herşey kısmet,
İnsan kısmetinde olanı yaşıyor , inş kısmetimizde ve burcu_01 arkadaşımın kısmetinde artık hayırlı kişiler vardırr..

Senin adına çok sevindim canım , aşık olduğun adamla evlenmişsin.. Darısı başımıza :1:
Bir ömür boyu mutlu olursun dilerimm :16:

$ZARFAN~1.webp
$58019622_tn30_0.webp
$untitled.webp

Son düzenleme:
Kızlarr şimdi herşey bitti çanta arayışına başladım :1::1::1:

İlk resimdeki kahve tonunda çantam var onu elime mi alsam ?
Yada çiçekli bir bluz giyicem ona uygun 2. resimdeki gibi bir çanta mı alsam ?
Yoksa 3. resimdeki gibi bir çantam var onu mu taksam ? :52:

Herşey kısmet,
İnsan kısmetinde olanı yaşıyor , inş kısmetimizde ve burcu_01 arkadaşımın kısmetinde artık hayırlı kişiler vardırr..

Senin adına çok sevindim canım , aşık olduğun adamla evlenmişsin.. Darısı başımıza :1:
Bir ömür boyu mutlu olursun dilerimm :16:

kızlar ask acısı cok cektım ve dedım kı asık olmadan evlenecegım. huzurluysam guvenıyorsam dedım. oyle de yaptım. ask olmadıgı ıcın sıkıntı yasadım kendı adıma. sabırsız ya da gucsuz oldum bazen ama huzur ve guven herseye degermıs. evlılıgımın 4.yılında ancak anlayabıldım bunu. hem askla evlenmedım ruhuma uygun olan ınsanı secmedım dıye uzuldum kafayı yedım hatta, herseyın sebebı kendımden cok farklı bır adamla ve ask olmadan, yanı nasıl dıyeyım saygı ve guven ıle evlenmıs olmamdı. evet cok farklıydık halen de cok farklıyız ama aynı oldugum erkekler nerde hanı ??? asık olanlar, asık olduklarım. esım ıle yuva kurdum, ruhumun huzur buldugu aklımın huzurla sevdıgı.

guzel dıleklerın ıcın cok sagol. son 4-5 aydır cok cok da huzurlu ve ıyıyız. hersey daha ıyıye gıdıyor. daha ıyı evlılıkler ve esler sızı bulsun ınsaallah.

sanki 1. iyi gibi geldi. zaten bluz çiçekli ya çantan da desenli olursa boğarmı ki :44::44:

Ne zaman buluşuyorsunuz esmerr ? :)
Kesin tarih var mı ?
Çantalar güzelmiş gerçekten bu arada. :31:

Çiçekli bluza çiçekli çanta uyar mı ki ? :26:
Boğmaz mı birbirini sence.
Ben olsam desenli kıyafete düz bir çanta seçerdim.

Back
X