Aşk Kapımda Olsun Lütfennn :):)

anaaaa buluştunuz mu kıızzzz :52::52::52:

çabuk hemen açıklama yaapp hemeeennnnnnn :52::52::52::52::52::52:

Çok zor oldu ama sonunda oldu işteee :16: :nazar:

Olması gerekenden çok ama çok güzel oldu, iyikide oldu..

Klavyem bozuk ekran klavyesiyle çok zor oluyor yazmam, yarın her ayrıntıyı tek tek anlatacağımm..

Bana destek olan kk tüm arkadaşlarıma kucak dolusu sevgiler, iyiki varsınız çok teşekkürlerr :16:

Son düzenleme:
Çok zor oldu ama sonunda oldu işteee :52::52:
Olması gerekenden çok ama çok güzel oldu, iyikide oldu..

Klavyem bozuk ekran klavyesiyle çok zor oluyor yazmam, yarın her ayrıntıyı tek tek anlatacağımm..

Bana destek olan kk tüm arkadaşlarıma kucak dolusu sevgiler, iyiki varsınız çok teşekkürlerr :16:

merakla bekliyorum kuuzzmmm :52::52::52::52:

Vaaayyyyy hayırlı uğurlu olsunn... :64::64::64:
Çok sevindim yaa..
Ee anlat bakalım tipini nasıl buldun ? O seni sen onu çok beğendiniz herhalde ? Muhabbet nasıldı ?
Utangaç mı takıldınız yoksa rahat mıydınız ? :31::31:

Vaaayyyyy hayırlı uğurlu olsunn... :64::64::64:
Çok sevindim yaa..
Ee anlat bakalım tipini nasıl buldun ? O seni sen onu çok beğendiniz herhalde ? Muhabbet nasıldı ?
Utangaç mı takıldınız yoksa rahat mıydınız ? :31::31:

çokkkk teşekkürlerrr :16:

herşeyiyle mükemmel bir buluşmaydı, daha iyisi olamazdııııı :52::52:

Başından detayıyla anlatabildiğin zaman klavye durumun düzeldiğinde yani, hemen yaz canım. :)):nazar:

canımmmmmmmm şuan aşırı sevindimmmmm okuyunca topicini :)))))) ben demiştim sana güzel seyler olacagını, daim olsun ömürlük olsun inşallahhh, yarın bekliyouruz haberlerini bitanem beniiimm :16::16::16::16::16::16:

canımmmmmmmm şuan aşırı sevindimmmmm okuyunca topicini :)))))) ben demiştim sana güzel seyler olacagını, daim olsun ömürlük olsun inşallahhh, yarın bekliyouruz haberlerini bitanem beniiimm :16::16::16::16::16::16:

çok teşekkür ederim cnmmmmm bnm :16:

yarın sabah ilk işim detaylarıyla herşeyi anlatmakk..

okursun yarın ne rezillikler yaptığımıı bitanemmm :)))

Günaydın canlarrrr , tanışma hikayemizi size anlatmak için burdayım bu sabah :69: :nazar:

Sözlerime nasıl başlıycağımı hangi duygumu hangi kelimelerle nasıl anlatacağımı hiç bilmiyorum bşr kusurum olursa şimdiden affola canlarımmm :16:

Cumaartesi o gergin bekleyiş saatlerden sonra gece 02:0 de bir açıklama gelmesiyle dünyalar benim olduu :52:

Onu görememe ihtimalim vardı ama beni önemsediği için, sözünün arkasında durduğu için bir açıklama yapmıştı bana , bu herşeye değerdii :16:

Buluşma haberini aldıktan sonra kıyafetim, saçım , başım herşey biranda üstüme yığılıp kaldıı, çünkü buluşmayacağımızı düşünüp hiç bir şey yapmamıştımm :52:

Bu düşüncelerle uyuyup kalmışım, sabah olduğunda telefonuma bir baktım kapalıııı :53: Dedim kesin saat çok geç oldu ben uyuyya kaldımmmm :5: Yataktan nasıl fırlayıp telefonu nasıl şarja koyduğumu hatırlamıyorum bileeee :52:

Neyseki saatin daha 09:33 olduğu görünce derin bir oh çektimmm :1:

Hala hazırlanmak için bir gelişme yok çünkü hala görüşeceğimiz kesin değill :52: Nöbete gelecek subayın gelmeme ihtimali varmış çünküüü :50:

Neyse kalktım boş boş gittim TV'yi açtım aldım kocaman bir tabak üzümü hem yiyyorum hem müzik dinliyorumm :1: Saf gibi oldum dün sabah yaa :52:

Sonra annemler uyandı , kahvaltı yaptık falan hala cevap yok saat oldu 10:35 :18:

Dayanamadım msj attım ; Günaydın , uyandım kahvaltımı yaptım :):) Hala net birşey yok mu ???

Vee gelen cevapla dünyalar benim olur o telaşımm başlarrrrrrrr :1:

İlk önce duş almam lazım evde saç kremi yokk amaa :30: Neyse dedim gidiyim alıyım hem kaşımı bıyıklarımıda aldırayım öyle duş yaparım daha iyi olurrr :9:

İlk önce kuaföre gittim , sonra markete eve bi geldimm kii o da neeeeeeeeeee sular yokkk !!! Kesilmişş :53::53: Böyle kaldım işteeee

Acelem var yaa herşey birbirinie girer zaten , sinir oldum tabiiii :47::47:

Şu kıyafetlerimi hazırlayım belki o zamnaa kadar sular gelirr.. Dolabı açmamla sinir krizleri geçirmem bir olduuuuuuuuuuu :43: Bütün aksilikler beni buldu tümm anlamıylaaa :14:

Kaç haftadır planladığım kıyafetimi giyemiyordumm nedeni ise ; Kardeşim gezmeye giderken pantolonumu giymiş makinada , diğer giyebileceğim pantolonum o zaten kirlidee mafoldum ben yaa :14:

Sular yok , kıyafet yokkk yok oğlu yokk siniden tourdum ağladımm yanii :43:

Bu hafta işe gelirken beyaz pantolon ve narçiçeği bluz giymiştim , o şekilde arkadaşım beni gördü ve buluşmaya gidersen kesin bunları giymelisin çok güzel olmuştu demişti,, aklıma geldii onları giydim bende napimmm :19:

Sular geldi buarada az akıyor gireyim belki şansıma artar dedimm :1:

Şansıma yada şansızlığıma suu az akıyorr ve buz gibi akıyorrrrrr :43:

ALLAhım çıldırıyorummm yıkanamadım tabii.. Bi sabunlandım saçımıda kuaförde yıkatırım dedim çıktımm..

Nasıl sinirliyim nasıl gerginim anlatamama , heyecan meyecan kalmadı tabii :1:

Neyse beyaz pantolun , narçiçeği bluz giydim taşlı küpelerimi taktım tam makyaj yapıcam makyaj malzelemelerim yerin yokk, uçmuşlarr :53::53:

Bu kadar olmaz demeyin oldu iştee bunların hepsi başıma geldi dün tek tekkk :41:

Geçen hafta misafirlerimiz vardı demiştim ya evde 5 tane çocuk olunca annem kaldırmış bende çok makyaj yapmadığım için yokluklarını farketmemişim , çantamdaki rimel ve kalem yetiyordu yaniii :33:

Kardeşimdende bir kaç birşey aldım yaptım biraz makyaj..

Ama kendimi palyaço gibi hissediyordumm iğrenç olmuştu , hiç birşey istediğim gibi hiçbirşeyim olmamıştıııı :43:

Neyse evden çıktım koştur koştur kuaföre gittim saçlarımı yıkattım havalı bir fön çekitirdim dedim hiç birşeyim güzel olmadı bari bu güzel olsunn :1:

Kuaförden çıktığımda saat 13:15 ti düşünebiliyor musunuz 15 dkk sonra benim kabataşta olmam lazım ve ben halaa metroya bile binemedimm , metroda 1 saate yakın gidiyorrr :43:

Minibüse bindim metroya kadar yürüyemezdim , msj geldi minibüste nerdesin diyee :43:

Ne dicem ki şimdi beenn ?? Yoldayım geliyorum çok var gelmeme dedim :5:
Çocuğu kabataşta 50 dkk beklektikten sonra gittim yanınaaa :16::16:

Daha o beni görmeden ben onu gördümm , ay çok tatlıydı yaaaaaaa :1:

Görür görmez tokalaşıp yanağımdan öptü benii :1: :31:

Heyecanla heyecanlamama arasında bir duyguyduu, tuhaftı o his tarifi yokkk :40:

Yürüdük kabataşta ağaçlar içinde bir cafe var ya tam stadın orda oraya gittik :1:

Tam karşıdan karşıya geçerken ışık yandı arabalar geliyor ve ben ani bir reflekse çocuğunn eline yapıştımm :1: Korkudan ama yaa bilerek yapmadımmm :1:

Sandalyemi çekti oturdum geri itti felan kibarcıkkkk :9:

Yaklaşık 2 saat kadar oturduk sohbet ettik , çok ama çok güldükkkkk :1::1:

Limonata söyledikk , ilk yudumumla brilikte nasıl başardıysam limonatayı şıp şıp üzerime döktüm pipette vardı nasıl oldu hala anlayamadımmm :1:

Rezilliğin bini bin paraaa 15 dkk olmuş en fazla brn 2. rezilliğimi yapmış bulunuyorumm , çocuk nasıl gülüyor amaaa ayy ALLAHım benide aldı bir gülmeee gülüyoruzz ağlanacak halimeee :52::52: :1::1:

Beni beklerken oturmuş bir cafeye heryer doluymuş tek onun yanındaki sandalyeler boşmuş 2 tane kızda yemek almışlar yer olmadığı için benikinin yanına gelip oturabilir miyiz demişşşş :47::47:

Benim kibarcıkta hemen kabul etmişşşş ayyy nasıl sinir oldummm :19:

Hem gülüyorum hem kıuzıyorum bunaaa nasıl izin verdin ne konuştunuz felan saydırıyorummm hem hemde gülüyorummm :1::1:

Bu rahat rahat oturuyordu kaltı toparlandı böyle aldı elimi ya kızdın mı ortada olan birşey yok felan diyorr gülüyor felann tmmm bende affettim dedim ama hala gülüyoruzzz :9:

İşini kendini, ailesini anlatıyor falan bu ,, dedim babam sarayda çalıştı benimm :52:

Ben aynen böyle :52::52: Nee saray mı ?? Ne sarayı ?? :1::1:

Karşıdaki ''Dolma Bahçe Sarayında çalıştı diyorr'' hadi dedim sende zaten saray soyundan geliyorsun zaten dimiii :1:

Koruma memurluğu yapmış ordaa , ben bunu anlayınca kadar :53: böyle dinliyorum çocuğuuu :1::1:

Neyse kalktık beşiktaşa gidicezzz..

Tam geçicem önemde sandalye var yine , durdum bu anladı çekti sandalyeyi :1:

Bunu bekliyordun dimi diyorr ?? Tabi dedim ben mi çekicemm :1:

Yolda giderken baktım elimi tuttu , otururukende tutmuştu amaa bu bir tuhaftı elimize bakıyorum kafamı çeviriyorumm :1:

Noldu dedi , yok birşey diyorumm :1:

Bütün yol boyunca elele tutuştukkk :16:

Gözleri uykusuzlatan kırmızılaşmaya başladı bende dedim istersen ben burdan eve gideyim sende eve git uyu çok yorgunsun , ben bu buluşmayı kaç haftadır bekliyorum hayatta eve gitmem hadi beşiktaşa gidiyoruz dediii :16: :1:

Beşiktaşta yemek yedik , sahile gittik.. Sahilde elini omzuma attı konuşuyoruz felan..

Dedi ben şubatta yurt dışına gidiyorum hayırr deme sakınn :1:

Dedim olur mu öyle şeyy biletini bile ben alırımm :1: ''Yurt dışı bilet almak benim işimm '' :ssz:

tmm dedi , pasaportumu 2022 yışına kadar çıkartıım bol bol gezicem dedii..

Seninle evlenincede ''Roma,Pariz ve Venediğe'' Balayına gideriz dediii :52:

Ben yine böyleee :53: Nee balayı mıı ?? Benimle miii ?? :52::52:

Dedim nasip kısmettt :1:

Senide götüreyim dedi, bende ne sıfatla götürceksinn :1: Hee doğru diyorr..

Dedi , benim açık öğretimde derslerimi vermem lazım, belki mastır yaparım sende o arada üniversiteyi bitirirsin eline mesleğini alırsınn :1:

Bende dedim benim okulum bu yıl haziranda bitiyorrr :1: Tmm o zaman ağustosta düğün yaparız dedii :1:

Tekrar beni kabataşa bıraktı yolda yoruldum tekrar oturdukk :1:

Üzerinde ona göre ''Siyah pantolon, Nar çiçeğine yakın tshirt vardı'' Bana göre ise; Koyu gri kot pantolon ve koyu pembe gibi bir tshirt , altında siyah beyaz çok tatlı ayakkabılar vardııı :1:

Boyumuzda ben topuklu giymesem bile çok kötü durmuyor hattaa bence çok tatlı duruyorrrrr :16:

Gözümüe çarpan kötü birşeyi olmadı , gayet nazik, gayet kibar, gayet güler yüzlü biri ...

Metrodayken msj attı , gelecek için buluşma planları yaptık ,, devam edicez sanırımm.. :1:

Herşey şuanda gayet iyi :16: ALLAH sonumuzu hayır etsinn , herşey nasip kısmettt

Kusura bakmayın kızlarr , biraz uzun oldu ama sonrasında bana hatıra kalsın , bu özel günü her anıyla sonrasında teker teker hatırlamak için böyle yazdımmm :16:

Okuyan gözlerinizee sağlıkk :16:

Bu görüşmede emeğiniz çok çok büyükk hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ederimm iyi varsınızz.. Hepinizi çok seviyorummm :16:

bayıldımmmm
çok doğal çok samimi ve çok tatlı bir buluşma olmuş
hakkında hayırlısı bitanem
oh be rahatladım:)

İyi geçmesine, buluştuğun insanın kibar olmasına sevindim Esmer :34:
İnşallah devamı da iyi gelir, mutlu bir çift olursunuz :34:

bayıldımmmm
çok doğal çok samimi ve çok tatlı bir buluşma olmuş
hakkında hayırlısı bitanem
oh be rahatladım:)

Çokkk teşekkürrrler canım benimmm :16:

Çok doğal bir buluşma olduu sormaa :1::1:

İyikide kasmamışımmm iyikide çok gülmüşümm :1::1::1:

valla açıkcası buluşacağınızdan ümidim yoktu pek
son ana kadar seni o kadar gıcık ettiki dimi
acaba acaba acabaaaaaaa
neyse eminim devamı çok güzel gelişecek
yıne de tavsiyem hep bı yanılma payı bırak kendıne çok kaptırma
erkek milleti bu belli olmaz:)
öpüyorummmmm

valla açıkcası buluşacağınızdan ümidim yoktu pek
son ana kadar seni o kadar gıcık ettiki dimi
acaba acaba acabaaaaaaa
neyse eminim devamı çok güzel gelişecek
yıne de tavsiyem hep bı yanılma payı bırak kendıne çok kaptırma
erkek milleti bu belli olmaz:)
öpüyorummmmm

Benimde umudum yoktu doğruyu söylemek gerekirsee,,
Kendimden nefret ettim bian , nasıl böyle bir salaklık yaptım diee..
Ama dün onu gördükten sonra herşey süt liman :1:
Herşey şuanda iyi ama zamanla nolur onu bilemiyorum, açıkçası sorgulamakta istemiyorumm..
Gittiği yere kadar giderr.. Gitmezsede yapacak birşey yok herşeyy kısmett :1:

Canım daha önceden okumuştum konunu
Şimdi sonucu gördüm
Senin için gerçekten çok sevindim
Bir ilişkinin en güzel zamanları bunlar ilk günlerindeki heyecanların yerini hiçbir şey tutmaz :16::16:
Ben böyle şeyler hissetmeyeli yaşamayalı uzun zaman oldu :14:
Umarım hakkında en hayırlısı olur çok mutlu olursun :21:

Canım daha önceden okumuştum konunu
Şimdi sonucu gördüm
Senin için gerçekten çok sevindim
Bir ilişkinin en güzel zamanları bunlar ilk günlerindeki heyecanların yerini hiçbir şey tutmaz :16::16:
Ben böyle şeyler hissetmeyeli yaşamayalı uzun zaman oldu :14:
Umarım hakkında en hayırlısı olur çok mutlu olursun :21:

Ayy çokk teşekkürlerrrrr :16:

İnşallah en kısa zamanda seninde kapını aşkk çalarr inşşşşşşşş :21::21:

Back
X