Aşk kapımı bir daha çalar mı?

fenci_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
98
0
86
İstanbul
Ben 24 yaşındayım şu ana kadar karşıma çok iyi insanlar çıktı beni seven ama ben hiçbirine ısınamadım ama en sonunda gerçekten çok katı kuralları olan birine aşık oldum.) ay görüştük ama görüşmelerimiz evlilik amaçlıydı ama karakterlerimiz çatıştığı için bir türlü bu kararı veremedik ama birbirimizi sevdik buna rağmen bugün ayrıldık.Sonuçta bir adım ileri gidemedik kimse kendinden taviz vermedi...Ben bu kadar sene sonra aşık oldum ve ayrıldım şimdi pişman olurmuyum diyorum çünkü anladım ki aşk olmazsa ben kimseye evet diyemicem.Şimdi merak ediyorum acaba aşk kapımı bir daha çalar mı??Yoksa aklımda hep o kalır mı:(

Canım aşk öyle bişeyki hiç ummadığın anda ummadığın yerde kapını çalıverir inan buna..
Bende senin gibiydim ama bak şimdi mutluyum hemde asla olmaz dediğim kişiyle...
Umudunu yitirme yeterki!

Elbet olursun, ummadğın anda hem de...

öyle bir şey ki; hiç unutamam dediğin kişiyi bile unutturur sana ...

tecrübe konuşuyor(:
kaydirigubbakcemile5

iyice dusunup olmaz dediysen, ileride de pisman olmazsin..yani ufak onemsiz seyler olup ayrilirsan sonra pisman olma olasiligi yuksek oluyor..bir erkek kadina esnek olmali cunku kadin erkegin inadindan cok yipraniyor.bir omur kati kuralli biriyle zor gecer..seni gercekten sevse tavizi verirdi kaybetmemek icin..buna emin ol..mutlaka karsina cok daha iyisi cikiyor..hemde eski hatalarini yapmiyorsun ve daha secici davraniyorsun.birde sartlama kendini basta insan olarak seviyorsun buyuk ask vs olmayabiliyor..ama hayati paylastikca cok baglanip,seversinbayanssulusmile

Çok katıydı bana söz hakkı bırakmayacak seviyede...Evlensek biliyordum ki hayatım şu an ki gibi olmayacak tı...Ama ilk başta yaparım sanmıştım gerçi şu andada öle geliyor ama biliyorum ki evlenince aşk uçucak karakterler kalıcak ve ben o kadar katılıktan bıkacağım...

Çok katıydı bana söz hakkı bırakmayacak seviyede...Evlensek biliyordum ki hayatım şu an ki gibi olmayacak tı...Ama ilk başta yaparım sanmıştım gerçi şu andada öle geliyor ama biliyorum ki evlenince aşk uçucak karakterler kalıcak ve ben o kadar katılıktan bıkacağım...

simdiden katiysa ve taviz vermedigi icin iliskisini bitiriyorsa bu kisiiyle evlilik ne kadar saglikli olur ki..bi erkek esine duskun olmali,ne bilim kadin uzulunce gonlunu almayi bilmeli..yatagini ayirdiginda gelip elinden tutup yanina goturmeli.kadin tum sorumluluklari alirsa beyin ve kalp olarak cok yipraniyor.

Tey teyyy.... kırka dayadım merdiveni ve halen çalıyor... :kahve:

şekerim aşkın yaşı zamanı yok.

geldi mi geliyor.

bi de ben pozitif enerjiye inanıyorum. evrene pozitif enerji verince, o sana bir şekilde geri geliyor.

canım fenci, üzülme.!

katı sabit fikirli adamla ömür geçer mi güzelim ya? of yaşlandırır bıktırır seni canından.
şimdi ayrıldın ya, kafan karışık işte. ya hiç ama hiç üzülmene bile gerek yok. doğru olanı yapmışsın. için rahat olsun. baktın hala üzülüyosun, vur kafanı yastığa yat arada. zamanla geçecek :)

şekerim aşkın yaşı zamanı yok.

geldi mi geliyor.

bi de ben pozitif enerjiye inanıyorum. evrene pozitif enerji verince, o sana bir şekilde geri geliyor.

canım fenci, üzülme.!

katı sabit fikirli adamla ömür geçer mi güzelim ya? of yaşlandırır bıktırır seni canından.
şimdi ayrıldın ya, kafan karışık işte. ya hiç ama hiç üzülmene bile gerek yok. doğru olanı yapmışsın. için rahat olsun. baktın hala üzülüyosun, vur kafanı yastığa yat arada. zamanla geçecek :)

Sağol canım benim dediklerin iyi geldi inşallah dediğin gibi olur....İyiki de ayrılmışım diyeceğim aşık olabileceğim biri çıkar karşıma...

Ask kapiyi yine calar(mis) ..oyle diyorlar, bekleyelim, gorelim bakalim...boshayallersmile:hulya:

Bekliyoruz dört gözleee....ınşallah keşke demem iyikide bu ilişkim bitmiş dedirtecek biri gelir karşımaa:(

Back
X