Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalar kızlar ya, içiniz ferah olsun, gelen gideni aratır diye bir laf var ya külliyen yalan:) ama askerliğini yapmış olsun:) asker beklemek çok zor![]()
canim ben yaklasik 2 yil biriyle ciktim ve bu yaz sözlenicektik aileler bile tanisti
hayatimi paylasicagim ki$i o diye hayal ederdim hep.. ondan baskasina asla askim diyemem, sevemem diyordum.. 3 ay oldu biz ayrilali.. ilk zamanlar cok kötüydüm.. bizde anlasamadik birbirimizi cokkk seviorduk ama karakterlerimiz okadar zIttiki.. olucak gibi deildi.. en sonunda ben o cesareti gösterdim artik mutsuzdum hergün agliyordum ve ayrildim.. kararimdanda birdaha dönmedim.. unutamam asik olamam diyordum ama karsima simdi okadar iyi biri ciktiki.. sükür ediyorum rabbime.. henüz birsey yok ama okadar iyi niyetli sevecen beni üzmüyor.. kirmiyor.. benimde acim bitemye yakin artmisti..
hemde cookk deliricek gibiydim.. ama kesinlikle geciyo canim biraz sabret
hemde bidaha hatirlamamak üzere geciyo.. hatirladiginda hic birsey his etmiosun bile..sen icini ferah tut ve rabbimden en hayirlisini iste.. gecicekk :Saruboceq:
olur öyle canım keşke uzak kalabilsen ama şartların uygun değilmiş napıcaksın, geçici bir üzüntü bu emin ol, sabret sadece. kafanı başka şeylere ver ailen yanındaysa onlarla aha fazla vakit geçir yalnız kalma.