Tabi ki öyle yapacaksın, biz eşimle birbirimizi çok severiz ama bazı zevlklerimiz uyuşmuyor, uyusan zevklerimjzde de bazen is durumları sebebiyle ayarlayamiyoruz...misal eşim bu yaz çok yoğun olacak ben de kışın çok yogundum ve tatil istiyorum o yüzden kizimla beraber ikimize planladım, kardeşim falan da olacak hatta esime sonradan söyledim böyle böyle yapıcam diye o da iyi yapmışsın keşke ben de gelebilsem dedi ama mümkün değil ya da netflix alırken neden sorunuz ki eşinize benim eşim de film dizi çok izlemez belgesel sever ben kendim aldım netflix sonradan haberi oldu hala izlemez yani sevmiyor...bunun dışındaki çoğu şey için gecerli beraber güleriz de eğleniriz de ama bütün zevklerimjz ortak değil ama saygı duyuyoruz o da çıkar arkadaşlarıyla ben karışmam ben de çıkarım....siz de öyle yapın maddi özgürlüğünüz var sormayın ona birsey oğlunuzlâ tura katılın ya da farklı planlar yapınmesele keyifse kendim yapayım kendi kendime mutlu olayım diyorum böyle karar aldım bir süre
Ya hayatta hiç gezmeye hiç zevk almadan pıhtı atarsa ne olacakAynen kesinlikle öyle aç susuz kalacağını hissediyor... Yanlış olduğunu söylesem sen kendine fazla güveniyorsun hayatının tepetaklak olması beynine bir pıhtı atmasına bakar(genetik rahatsızlığım var) fazla keyif isteme diyor. (istediğim keyif de yakın turistik bir ile gitmekti ppjjg) Hatta acaba pıhtı atar da başıma kalır bu kadın diye bile düşündüğü geliyor aklıma...
Peki hayat standartlarınızın yükselmesinin ne sakıncası varmış?Maddi sıkıntımız yok. Ona göre kırmak değilmiş bu. Olması gereken normal hayatmış ben standartlarımızı yükseltmek istiyormuşum
hizmet etmeside çabasıBizde de durum çok farklı değil. 39 yaşındayım. Kapadokya, İzmir, İstanbul, Ege, Akdeniz, Mardin, Antep ne hayallerim var. Yaz tatili geliyor yine. Ve eşimin köy hayalleri başladı. Geçen sene de salgın dolayısıyla gidemedik ki. Ben evde oturayım sen git lütfen demek istiyorum. En azından kendi evim. 1 ay su olmayan, ahşap yayla evinde, aynı yeşile bakarak yaşamak istemiyorum. Bir de oraya gelen aynı memleketli insanların dünyanın en güzel yerine gelmişler gibi davranması. Herkese memleket güzel gelir. Benim de aynı şekilde düşünmemi beklemeleri.
Böyle bir rahatsızlığınız var ise sizin daha çok hevesli olmanız normal olan değil mi zaten. 35 yaşına gelmişsiniz, maddi kayginiz yok neden insan 12 aylık kazancının 1 aylık kısmı ile kendini ödüllendirmek istemez ki! Zaten parayı bize hizmet etsin diye kazanıyoruz ama eşiniz paranın hizmetini girmiş.Aynen kesinlikle öyle aç susuz kalacağını hissediyor... Yanlış olduğunu söylesem sen kendine fazla güveniyorsun hayatının tepetaklak olması beynine bir pıhtı atmasına bakar(genetik rahatsızlığım var) fazla keyif isteme diyor. (istediğim keyif de yakın turistik bir ile gitmekti ppjjg) Hatta acaba pıhtı atar da başıma kalır bu kadın diye bile düşündüğü geliyor aklıma...