Aşk kırıntısı ile doyduğum evliliğim

tamamen soğuk biri olsa zaten boşar atarsın ama benimkisi evde evin içinde kısmen mutlu ve eğlenceli bu da bana vicdan yükü oluyor ne evlilikler var nankörlük gibi

Madem iyi bir mesleğin var yaşın daha 35 ömrünü mutsuzluk içinde geçirmek zorunda değilsin evlendin diye.
tamamen mutsuz olsam zerre durmam zaten arada mutlu anlar hürmetine zaten duruluyor. ama böyle de kan kaybından ölmek gibi yavaş yavaş ağır ağır

Tamam da zaten çözümlemelerimin sadece örneklerini vermişsin...Ben eşini çözdüm zaten çünkü bunun aynısı bir insanlaydım, hemen anladım yani...Olay şu sen ne yapacaksın?
Adamdan değişmesini bekleme, boş çaba, 6 yıldır zaten değişmemiş...Kepçe ile alır, damla ile verir bu tipler o da kırk yılda bir...Bunun için mi devam?

Mühendisle evliyim. Halk arasında mühendis kafası tabiri var ya gerçekten var öyle bir kafa. Süreç değil sonuç odaklı olup sürecin keyfini çıkarmama. Film izleriz sonunu hemen bilir. Ben oyunculuklara kostümlere hikayeye odaklanırken o katili arar çünkü. Zoraki bir kitap veririm eline bak çok güzel diye, ya fabrikada okurum diye götürür (yalan) , ya sıkılır bırakır ya da hırsızı hemen bulur. Edebiyata sanata ilgi duymaz. Başlarda daha kötüydü S Sudanli kadın beyni ve benim ruhumla ilgili yetiştirdim kendisini her gün x dakika sohbet, x dakika dedikodu şartı koydum. Düzelme var. Çabala bence vazgeçme

Burda kaç konu açtinve bence bosanmazsin, ki bosanmalisin. Mutluluk hayat yasamanin en büyük nedenir. Bu zamanlarda geri gelmez. Her zaman 35 yasinda genç, enerji dolu olmayacaksin. Millet 60 yasinda bile asik oluyor, tekrar evleniyor, 40 yillik evlilik bittikten sonra bile yeni birini buluyor, sen niye bulamayacaksin?

Ki bulmayada mecbur degilsin. Sirf eve gelip, onun mutsuz yüzünü görmemek bile insana huzur ve enerji verir. Istersen saçini süpürge etmis, çoçuklar için evli kadinlara sor degdimi diye evli kalmak yillar sonra. Hiçbir sana degdigini söylemez. Olan sana olur. Yaslandikça insan yaptiklarindan degil, yapmadiklarindan pisman olur.

+1 ben deeeeee......
içi yaşlanmış gibi eşim, çok sever, sarar, cidden iyi babadır ama o kadar işte, benim de sorunum aynı, hatta ben de zaman zaman ''bu durumda sıkılmam nankörlük mü '' diye kendime sorarım hep....
ama şunu biliyorum değişmiyor, terapi falan denemedim ama belki fayda eder arkadaşım bilemiyorum...

Bu satırları ben yazsam bu kadar anlatabilirdim kendimi. Allah yardımcımız olsun. Ben kabullendim.

tamamen mutsuz olsam zerre durmam zaten arada mutlu anlar hürmetine zaten duruluyor. ama böyle de kan kaybından ölmek gibi yavaş yavaş ağır ağır

Bu hayata bir kere geliyoruz. Bir tanecik sen varsın başka bir alternatifin de yok. Ben her zaman bunu düşünürüm zaman da lehimize işlemiyor malum...

boşanmayı reele dökmek istesem önce ailemi karşıma almam gerekecek... çünkü herkes için günah keçisi benim. nankörüm ben. millet ne evlilikler yaşıyor vs. vs... kaldı ki kendim bile yalnızlıktan korkuyorum galiba. o yokmuş gibi yaşamaya çalışacağım. ben sadece içimi dökmek istedim sanırım. teşekkür ederim.

mutluluk hayat yaşamanın nedeni olamazmış. Özünde mutsuz insanlar gezip tozmak istermiş mutsuzluğunu susturmak için. hayat felsefem gezmekmiş. halbuki sorsan kaç yere gittin 6 yılda diye birkaç yer sayamam...

Bu hayata bir kere geliyoruz. Bir tanecik sen varsın başka bir alternatifin de yok. Ben her zaman bunu düşünürüm zaman da lehimize işlemiyor malum...
ben de dün öyle söyledim beni mutlu etmek adına kendi mutluluk tanımının dışına çıkamıyorsan ne işe yararsın sen dedim. Beni mutlu etmek adına yapmayacağı gitmeyeceği yerlere de gidince zaten hep iğreti duruyor. Mesela günübirlik denize gideriz(bir yerde kalmaya ne gerek var 1.5 saat zaten ev) el ele deniz sefası yapalım demez ben derim, doğru düzgün yüzmez bile uyur kenarda hep. Tamam zevklerimiz farklı zaten ben bunu anladım. zaten ona değil kendime kızıyorum bu farklılıkları neden anlamadım diye.

Gezmek eğlenmek bi kültür ya. Valla bende de yok o. Ama bu yaz inşallah zincirlerimi kırmaya kararlıyım. Belki eşiniz de gezmeyi eğlenmeyi bilmiyordur.
yoo üniversitede biz sevgili olmadan şehir şehir gezmiş birisi. Memleketine gidince beni köy evinde bırakıp baraja yüzmeye gidebiliyor. Mesele benimle yapmak ona zull geliyor. Artık o da bana yük valla. Bıktım şaklaban gibi onu eğlendirmeye çalışmaktan

35 yaşındaymışsiniz ve hala öğrencilik kafası.. Hayat gidiyor,zaman gidiyor..şurda yaşayabileceğimiz kaç senemiz kaldı bilmiyoruz.maddi durumunuz da varmış. Keyfini çıkararak yiyemedikten sonra maaşın ne önemi var ki? Ya adam akıllı karşınıza alıp konuşun, çözüm üretmeye çalışın,yada yollarınizi ayırın .. ömür mü geçer, ot gibi bi adamla. Adam yaşam enerjinizi sömürmüş. .

Benim asıl takıldığım nokta eşiniz sizi kırmaktan zerre korkmuyor.. tatminsiz, paragöz, gezmeyi hayat felsefesi yapmışsın falan.. ona göre hayatın amacı neymiş? Acaba maddi sıkıntılarınız mı var o yüzden mi yada cimri mi ?

Kariyer para statü sahibi olmak isteyen bunun için canla başla çalışan HırsLi insanlardan uzak durulmali.Caliskan olmak başka hirs yapmak çok başka gerçekten

Maddi sıkıntımız yok. Ona göre kırmak değilmiş bu. Olması gereken normal hayatmış ben standartlarımızı yükseltmek istiyormuşum

O yokmuş gibi yaşamaya çalışmayın yaa. Bence önce örtü serip üstüne oturmacalı bedava gezmelerden başlayın. Bu yaz buna çalışın. Bir iki bir iki hoşuna gidince daha farklı yerler görmeyi ufak ufak kendisi isteyecektir bence. Küşük bütçeler ayırın bence mesela o gün 50 tl harcadınız diyelim. Baksana bir tişört parasıyla bugün farklı bişey yaptık valla ruhuma çok iyi geldi filan deyin. Size iyi geldiğini bilsin altını çizin.

Ailesi nasıl? Anne babasının ilişkisi de böyle mi? Babası sabah çıkıp akşam gelen erkeklerden mi?

Yanında isteksiz biriyle bunları yapıp modunu düşüreceğine yalnız kal, yalnız gez daha iyi. Tekrar aşık olmaya bile gerek yok ki bence çok gençsin kim bilir önüne neler çıkar. Bilmiyorum ben olsam hayatımı kökünden değişmeyi ciddi anlamda düşünürdüm.

6 yıldır hep bunu yaptım zaten artık 30 yaşındayım ben eşim de 35 ben artık onun bilinçaltına birşey işlemek, ikna etmek vs istemiyorum ya. bıktım artık. ne hali varsa görsün pineklesin evde, zaten benimle gezmeye gelse nolacak orada da pinekliyor, denize gitsek nazla niyazla orada da pinekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…