Hayır olmuyorInstagramda biri mesaj atti cok tatlisin sevgili olalim falan konusmalari vardi ondan sonra yazmadi ben sevgilim olmadi dedim bundan dolayi mi yazmadi acaba bu insani kotu gosterir mi soylemesemiydim bilemedim.
Birde ben guzel kizlari gorunce kiskaniyorum bana bazi erkekler tatli dedi ama guzel diyen olmadi. Kendimide guzel bulmuyorum. Sizede oluyor mu boyle seyler?
Ama oyle konulara girmedikiAbazaymis bu aman
Bodoslama çok tatlısın, sevgili olalım diyen biri sonuçta. Şu internetteki avcıları kale almayın bak. Aynı anda yüz kıza yazıyorlar. Kaçı dönerse. Belki bir umut diye olta atıp bekliyorlar.Ama oyle konulara girmediki
Kimbilir baska ne kizlara mesaj atiyodur takma derimInstagramda biri mesaj atti cok tatlisin sevgili olalim falan konusmalari vardi ondan sonra yazmadi ben sevgilim olmadi dedim bundan dolayi mi yazmadi acaba bu insani kotu gosterir mi soylemesemiydim bilemedim.
Birde ben guzel kizlari gorunce kiskaniyorum bana bazi erkekler tatli dedi ama guzel diyen olmadi. Kendimide guzel bulmuyorum. Sizede oluyor mu boyle seyler?
Çok güzel kadınlara ben de imreniyorum yaGüzel kadınları neden kıskanıyorsun? Güzellik görecelidir, kimseye de bu endüstrinin kusursuz güzellik algısına uyan bir beden, yüz borcun yok. Güzellik bir bütündür. Auradır mesela, konuşmadır, gülüştür, bakıştır, karakterdir; safi fizik değildir. Sevgilisi olan kadınların hepsi bir manken fiziğine, altın oran bir yüze sahip değil. Instagram’dan gelen geçen yazan herkesle neden muhatap oluyorsun? Okul, iş hayatın direkt etkileşimin olduğu bir tane bile erkek yok mu?
Ama çok tatlısın demiş.Rainyy ya hani değişecektin? Yine aklın fikrin sanal alemde.
Kıskanmak, hasetlenmek çok ayrı bir şey. Ben de çok güzel kadınlar görüyorum, vay be diyorum; gerçekten sanat eseri gibi izliyorum. Hatta esinleniyorum, güzel giyinmişse güzel kokuyorsa ilgi alanıma giriyor, soruyorum, sohbet ediyorum. Kabul ediyorum bu işlerde insan hem göze hem gönüle hitap edeni ister de, aşk öyle bir şey ki gönlünün sevdiğinin göbeği, başkasına kusur gözüken şeyler dünyanın en güzel ayrıntısı hâline geliyor. Bana göre eşim dünyanın en seksi erkeği, ama dışarıdan bakan yapılı, hafif göbekli, standart bir Karadeniz erkeği görüyor.Çok güzel kadınlara ben de imreniyorum yagüzellik ve bunu taşımak çok güzel bir şey bence.
Rainy sevgili olalım demiş ama kim bu biri.İn mi cin mi?Yani bu kadar çabuk inanma insanlara.Güzel kızlara gelince;anneannem sokağın güzeli bitmez derdi.Bir erkek güzel deyince mi güzel oluyorsun?Aslında sorun sen kendini güzel bulmuyorsun.Sen kendini beğensen herkes beğenir.Instagramda biri mesaj atti cok tatlisin sevgili olalim falan konusmalari vardi ondan sonra yazmadi ben sevgilim olmadi dedim bundan dolayi mi yazmadi acaba bu insani kotu gosterir mi soylemesemiydim bilemedim.
bence de fotoğraf atsın biz yorumlayalım belki senin bile fark etmediğin güzel şeyler görürüzFoto at rainy güzel misin tatlı mısın biz söyleyelim
eli şeyinde internetten kız profillerine yazan adamlar mi ölçecek benim güzelliğimi? Ne munasebet yani.Instagramda biri mesaj atti cok tatlisin sevgili olalim falan konusmalari vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?