Tindera bak biraz da orda iyi kısmetler çıkıyor. Ayak falan emcüklüyorlarInstagramda biri mesaj atti cok tatlisin sevgili olalim falan konusmalari vardi ondan sonra yazmadi ben sevgilim olmadi dedim bundan dolayi mi yazmadi acaba bu insani kotu gosterir mi soylemesemiydim bilemedim.
Birde ben guzel kizlari gorunce kiskaniyorum bana bazi erkekler tatli dedi ama guzel diyen olmadi. Kendimide guzel bulmuyorum. Sizede oluyor mu boyle seyler?
Onun üzerinden 5 konu geçtisenin askere gidecek olan sevgiline ne oldu
Dini nikah isteyen miydi o?Onun üzerinden 5 konu geçti
Yok o da değil. Rainyy erkek sineğe yapıştığı için aşk hayatını takip etmek çok zorDini nikah isteyen miydi o?
Tabii ki canım aşk zaten böyle bir şey. Seven, âşık olan zaten kusurlara bakmaz. Gözle değil gönülle sevmeli, öyle seven bir adamı almalı. Biz de komplekse girmemeliyiz dolayısıyla. Şahane hatunlar var o kadar kadınla yarışa mı gireceğizKıskanmak, hasetlenmek çok ayrı bir şey. Ben de çok güzel kadınlar görüyorum, vay be diyorum; gerçekten sanat eseri gibi izliyorum. Hatta esinleniyorum, güzel giyinmişse güzel kokuyorsa ilgi alanıma giriyor, soruyorum, sohbet ediyorum. Kabul ediyorum bu işlerde insan hem göze hem gönüle hitap edeni ister de, aşk öyle bir şey ki gönlünün sevdiğinin göbeği, başkasına kusur gözüken şeyler dünyanın en güzel ayrıntısı hâline geliyor. Bana göre eşim dünyanın en seksi erkeği, ama dışarıdan bakan yapılı, hafif göbekli, standart bir Karadeniz erkeği görüyor.
Değişen tek şey konu başlığıRainyy ya hani değişecektin? Yine aklın fikrin sanal alemde.
İnstagram ayarlarınıza bakın.Mesaj alımını kapatmış olabilirsiniz.İnstadan kimse mesaj atmıyordemek ki ben baya çirkinim
Evet bu sefer biri var diye başlık açmamışDeğişen tek şey konu başlığı
O sorunlu cikti engelledim onusenin askere gidecek olan sevgiline ne oldu
sadece birkaç gün siteye girememiştm oysa...Onun üzerinden 5 konu geçti
Haklisin olumlu yaklastigim icin kaybediyorum galibaRainy bundan birkaç önceki konunda " her insan değerli , özel ve kendince güzellikler barındırır demiştim" . Sevgilim hiç olmadı ya da olmuyor kelimesini niye söyledin ki sana sordu mu ? Bence biraz konuşmayı sürdüren ve uzatan karşı taraf olsun en azından ' sosyal medya ilişkilerinde' o da karşındaki insanları daha iyi anlaman ve tanımn için
evet benim sorduğum dini nikah isteyendiDini nikah isteyen miydi o?
Ondan sonra bu konuyu actim baska konu acmadim canimsadece birkaç gün siteye girememiştm oysa...
Herkese yaklaşmayın,çıkın dışarıda tanışın.Haklisin olumlu yaklastigim icin kaybediyorum galiba
naptıO sorunlu cikti engelledim onu
Bilgilerimi bulmus korkuttu beni tc mi adresimi falan ama adres eski adresti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?