- 10 Mayıs 2014
- 2
- -1
- 286
Hanımlar bana yardımcı olur musunuz nasıl davranacağımı bilemiyorum bir 7 ay önce mobiya satın aldık ürün bize defolu geldiği için mağazaya defalarca gitmek zorunda kaldım sorun cikinca yetkiye yönlendirildim çok sinirliyim ve tartişiyorum magazadakilerle bu adam gayet sakin sakin konuşuyor ben mağaza sahibiyim değisim yapacam hava atmak için söyledi gibi geldi TLF nu verdi beni isteğin zaman arayabilirsin dedi bi kur yapar gibi havası var güzel bı enerjisi var ayağı kalkıp uğurladı falan benim aklımda. Kaldı bu adam tabi bide şey düşünüyorum tüketici hakeme vericem dedim o yüzdenmi şikayet etmiyim diyemi kur yapıyor diye düşündüm sonradan bizim değişecek ürün bir hafta sonra gelecekti sorun çıkmış bir ay sonra dediler ben iki ay bekledim yetkili sorunu çözerim demişti yine geri dönüş olmadı kendisini arayıp tartıştım bayağı tabii o aradığımda sohbet eymeye çalıştı iletişim kurmaya çalıştı ama ben sorunu çözmediği için çok sinirli kendisiyle tartıştım sadece kızdiktan sonra kur yapan adam sürekli haklısın abla dedi değiştirdiler en sonunda ama gelen gelen ürün ilk üründen daha kötü bir şekilde geldi ve ben kendisine tekrar arayıp daha kötü bir ürün geldiğini söyledim il dışındayin gelince servis gönderirim yapacaklari bişi varsa yapsınlar dedi uydurdu ilgilenmemek içip dönüş yapmadı tabi bende aramadım ürün tadilatla cözulecek gibi zaten çok ciddi bişide değil asıl mevzuya gelelim ben bu adamda yetkili dedigim kişiden baya hoslandim tabi tüm sosyal medyalardan arattım çok sonradan hatırladım
o hesaptan bana 4 5 ay yani ilk alışveriş yaptığımız zaman bir arkadaşlık isteği gelmişti ve ben direkt silmiştim ne diye silmiştim hiç bilmiyorum yabancıları eklemediğim için herhalde demek ki ilk gittiğimiz zamanlarda oralardaymış görmüş falan beni tabii şu an benimle hiç aklımdan çıkmıyor öyle bir soru işareti ile ya madem kız tekrar ayağına geldi fırsatı güzel değerlendirseydin sorunu hemencecik çözseydin en azından bende olumlu ona karşı olumlu bı hava oluşurdu.
Bide onu tanıdıktan sonra fake hesaptan eklemiştik o zaman kabul etmemişti ama aradan bir ay geçtikten sonra Instagram hesabından birdenbire 40 50 takipci yüklenmiş o zaman tekrar fake hesaptan ekledim bu sefer kabul etmişti
Şimdi ben bunu gercek hesabımdan eklesem kabul edermi yoksa benden intikammi alır eklemez mi bide bozdum hep onu ama hiç aklımdan çıkmıyor hoşlandim baya hanımlar bı fikir verin .

Bide onu tanıdıktan sonra fake hesaptan eklemiştik o zaman kabul etmemişti ama aradan bir ay geçtikten sonra Instagram hesabından birdenbire 40 50 takipci yüklenmiş o zaman tekrar fake hesaptan ekledim bu sefer kabul etmişti
Şimdi ben bunu gercek hesabımdan eklesem kabul edermi yoksa benden intikammi alır eklemez mi bide bozdum hep onu ama hiç aklımdan çıkmıyor hoşlandim baya hanımlar bı fikir verin .