• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım sizce iliskide ?

Sevimlisvm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
326
Puanlar
103
Merhaba ,
( sadece bir kere dile getirdim bu durumu )
Yeni bi iliskim var zaten öncesinde birbirimizi tanıyorduk çok samimi değildik ara sıra iletişim halindeydik nasılsın nasıl gidiyor falan filan.
Onun bana ilgisi vardı da bende yoktu sonradan bana karşı hal ve hareketleri hoşuma gittiği için bir sans vermek istedim.
5 ay oldu.
Her şey çok iyi hoş güzel gidiyordu.
Yani aramizda saygısızlık sevgisizlik asla yoktu beni ufak sürprizleriyle mutlu ediyordu.
Aynı şehirdeyiz aramız da pek uzak değil arabayla 20 dakika arabası da her şeyi var.
Neyse işi çok yoğun 1 aydır.
Haftada 3 olan buluşma aralığımız 1e düştü.
Haliyle afalladım.
Evet yoruluyor anlıyorum yanında da oluyorum ama üzülüyorum da bir yandan.
Neyse dile getirdim bu durumu haklısın dedi is yoğunluğunu söyledi.
Sabah erken kalkıp her gün akşam 10da evde oluyor.
Dışarı çıkmıyor ev iş ev iş.
Farkındayım ama üzülüyorum.
Yazisirken de iş yoğunluğunu sürekli dile getiriyor bende geriliyorum.
Buluştuğumuz gün her Şey mükemmel ilgi sevgi var.
Neyse dile getirdim haklı olduğumu söyledi ama ne bi düzeltiriz lafı çıktı ne hallederiz .
Sadece yoğun olduğunu ve haklı olduğumu söyledi.O gün beni aramadı mesela en çok zoruma giden şey buydu.
Sabah oldu yine aramadı kuru kuru mesajlaştık günaydın canım falan filan.
Bende farkettim yani durumu sordum o da ben böyle durumdayken yoğunken işimden dolayı kendime bile vakit ayiramiyorken sende sana vakti ayırmamı istiyorsun haklısın da dedi.
Ama yoruluyorum dedi.
Bende iliskiyi yurutemiyorsan söyle ben olgun biri olduğumu düşünüyorum ona göre davranırım çıkarım hayatından gibi şeyler söyledim.
Kendi kendine anlam çıkarma dedi.
Hayatında fazlalıkmışım gibi hissettirdin şu son ayda dedim.
Hayır diyor.
Gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Gerçekten iş yuku çok fazla ama bende üzülüyorum bir yandan biz kadınlar ilgiyi alakayı severiz.
Ne yapmalıyım ?

Son düzenleme:
Yani haftada 3 olan bulusma bir sure 1e dustu diye bu kadar kafa ütüleyen insana yol vermek en sagliklisidir ben adamin tarafini tutuyorum valla sizin gibi biriyle ben ugrasamazdim yol uzun hayatta neler neler var ya daha başta haftada 1 bulusuldu diye "iliski yurutemiyorsaann ayrilalim" diye darlayan biri de olgun degildir. Boş yapiyorsun bi de tamamen ayrilacaksan ayrilirsin şunu soyle ben ayrilirim filan olta atiyorsun ve cok belli.😄

Ilgi delisi bir insanimdir bu arada ama dunya her an etrafimda dönemez başka seyler de oluyor. Bunu anlayinca büyümüş olursun.

Yani haftada 3 olan bulusma bir sure 1e dustu diye bu kadar kafa ütüleyen insana yol vermek en sagliklisidir ben adamin tarafini tutuyorum valla sizin gibi biriyle ben ugrasamazdim yol uzun hayatta neler neler var ya daha başta haftada 1 bulusuldu diye "iliski yurutemiyorsaann ayrilalim" diye darlayan biri de olgun degildir. Boş yapiyorsun bi de tamamen ayrilacaksan ayrilirsin şunu soyle ben ayrilirim filan olta atiyorsun ve cok belli.😄

Ilgi delisi bir insanimdir bu arada ama dunya her an etrafimda dönemez başka seyler de oluyor. Bunu anlayinca büyümüş olursun.
Yalnız kafa ütülemedim sadece bir kere dile getirdim bu onun dışında aramizda böyle bir konuşma geçmedi alakasının azaldığını hissettim, ve sürekli işinden bahsediyordu iş iş iş yogunlugu hep bi işine karşı sitemi vardı mesajlaşmamızda.Goren de her günü buluşamıyoruz diye kafa utuledim sanacak 😬 kız

İlk 4 ay yoğun değildi de şimdi mi yoğun oldu ?
Ne iş yapıyor ki nasada falan mı çalışıyor
Kimsenin sevgilisini 2 dk arayıp sesini duyamayacak kadar yoğun olduğuna inanmıyorum
E haklısın haklısın diyip durması da saçma, kadın haklıysa hakkını ver adam =)

Merhaba ,
Yeni bi iliskim var zaten öncesinde birbirimizi tanıyorduk çok samimi değildik ara sıra iletişim halindeydik nasılsın nasıl gidiyor falan filan.
Onun bana ilgisi vardı da bende yoktu sonradan bana karşı hal ve hareketleri hoşuma gittiği için bir sans vermek istedim.
5 ay oldu.
Yani aramizda saygısızlık sevgisizlik asla yoktu beni ufak sürprizleriyle mutlu ediyordu.
Aynı şehirdeyiz aramız da pek uzak değil arabayla 20 dakika arabası da her şeyi var.
Haliyle afalladım.
Neyse dile getirdim haklı olduğumu söyledi ama ne bi düzeltiriz lafı çıktı ne hallederiz .
Sadece yoğun olduğunu ve haklı olduğumu söyledi.O gün beni aramadı mesela en çok zoruma giden şey buydu.
Bende farkettim yani durumu sordum o da ben böyle durumdayken yoğunken işimden dolayı kendime bile vakit ayiramiyorken sende sana vakti ayırmamı istiyorsun haklısın da dedi.
Ama yoruluyorum dedi.
Bende iliskiyi yurutemiyorsan söyle ben olgun biri olduğumu düşünüyorum ona göre davranırım çıkarım hayatından gibi şeyler söyledim.
Hayır diyor.
Gerçekten iş yuku çok fazla ama bende üzülüyorum bir yandan biz kadınlar ilgiyi alakayı severiz.
Ne yapmalıyım ?
Sadece yüz yüze görüşme sıklığına göre ilgi ölçülemez bence. Mesaj atar eve gidince arar duygusal konuşmalar falan bunlar da diri tutar ilişkiyi. Başkalarıyla görüşüyorsa da sizinle görüşmüyorsa direkt bitirin sıkılmıştır. Hayatınızın aşkı gibi gelmedi bana.

İlk 4 ay yoğun değildi de şimdi mi yoğun oldu ?
Ne iş yapıyor ki nasada falan mı çalışıyor
Kimsenin sevgilisini 2 dk arayıp sesini duyamayacak kadar yoğun olduğuna inanmıyorum
E haklısın haklısın diyip durması da saçma, kadın haklıysa hakkını ver adam =)
Evet ilk isi bu kadar yoğun değildi yaza girdik yoğunlaştı diyor işine göre evet normal hakta veriyorum kızlar
İlk defa bu konuyu ona açtım zaten rahatsız olduğum biseyi dile getirdim haklısın dedi Başladı gün içinde daha da soguk cevaplar vermeye aramamaya ben Naptim ki ? Sadece mutsuz olduğum biseyi söyledim bu.

Evet ilk isi bu kadar yoğun değildi yaza girdik yoğunlaştı diyor işine göre evet normal hakta veriyorum kızlar
İlk defa bu konuyu ona açtım zaten rahatsız olduğum biseyi dile getirdim haklısın dedi Başladı gün içinde daha da soguk cevaplar vermeye aramamaya ben Naptim ki ? Sadece mutsuz olduğum biseyi söyledim bu.

Tamam artık bi şey yapma.
Normal davran.
Ararsa ara, yazarsa yaz.

Blöf amaçlı ayrılığı dillendirme bence.
Geri dönmeyeceksen pişman da olmayacaksan ayrıl ama sırf onu panikletmek için ayrılığı koz olarak kullanma.

Sadece yüz yüze görüşme sıklığına göre ilgi ölçülemez bence. Mesaj atar eve gidince arar duygusal konuşmalar falan bunlar da diri tutar ilişkiyi. Başkalarıyla görüşüyorsa da sizinle görüşmüyorsa direkt bitirin sıkılmıştır. Hayatınızın aşkı gibi gelmedi bana.
Evet mesela sabah arar gün içinde vakit buldukça arardı gece uyumadan önce arardı.
Bu konuyu dün açtım ben ona.
Dünden beri tavırı daha değişti.
Neden böyle davranıyorsun dedim.
Benden ilgi bekliyorsun ben bu haldeyken diyor.
E Napcam ? Sevgilimden beklemeyip başkasından mı isteyeceğim.
Bende doğal olarak eğer bana zamanın ilgin yoksa bitirelim dedim.
O da kendi kendine anlamlar çıkarma dedi.

Merhaba ,
5 ay oldu.
Haliyle afalladım.
Ama yoruluyorum dedi.
Hayır diyor.
Ne yapmalıyım ?
Açık açık belirtiyor hani diyorsunuz ya düzeltirim vs demedi sana verebileceğim bu kadarı işine gelirse hesabı yapıyor bir nevi ha bu durum sizi rahatsız ediyorsa yolunuzu ayırın derim beklentilerinizi karşılamayan biriyle yürütmenizin de bir anlamı yok yorar bu durum zaman sonra sizi de karşınızda ki insanı da

Merhaba ,
5 ay oldu.
Haliyle afalladım.
Ama yoruluyorum dedi.
Hayır diyor.
Ne yapmalıyım ?
3 kere bulusamadığınızı söyleyip sonra da istersen bitirelim diye zarf atmışsınız.

1 kere bu konuyu açıp sonra hal ve tavırlarına bakacaktınız.

Su an adamı kovalayan konumuna geçmişsiniz. Sürekli 3 kere benimle ilgilen benimle ilgilen diye sitem etmek değerinizi düşürür.

Şu an yapmanız gereken bu konuyu bir daha asla açmamak.

İstersen bitirelim ben olgun biriyim vs. Buna gerek var mi? Hiç olmamış. Böyle kaybetme korkusu yaşatılmaz.

O sizi günde ne kadar arıyorsa veya aramıyorsa sizde öyle etkiye tepki verirsiniz. Bence öyle yapsanız mesajı alırdı.

Bu arada ilgi vs Kadınlar olarak isteriz de. 3 kere söylene söylene verilen ilgiden hayır gelmez.

Zorla ilgi de ilgi diye baskı yapmışsınız. Olmamış adam da başından atmış haklısın diye.

Yani adam, herseyin farkında. İstese haklısın diyeceğine 5 dakika sizi arardı.

Tekrar 4.kez ilgi için ricacı olmayın. İmajınız zaten zedelenmiş iyice zedelenmesin.

4.kez ricacı olursanız gene kuru bir haklısın yanıtı alacaksınız.

Geri çekilip gözlemde kalın.

Son düzenleme:
Evet mesela sabah arar gün içinde vakit buldukça arardı gece uyumadan önce arardı.
Bu konuyu dün açtım ben ona.
Dünden beri tavırı daha değişti.
Neden böyle davranıyorsun dedim.
Benden ilgi bekliyorsun ben bu haldeyken diyor.
E Napcam ? Sevgilimden beklemeyip başkasından mı isteyeceğim.
Bende doğal olarak eğer bana zamanın ilgin yoksa bitirelim dedim.
O da kendi kendine anlamlar çıkarma dedi.
Hani erkekler de insan ya. Onlar da zaman zaman anlayışa, biraz da olsa desteklenmeye, idare edilmeye ihtiyaç duyuyorlar.

Soğuk davranıyor çünkü sorguluyor. İlk aksaklıkta ayrılmaktan bahseden kadınla yol arkadaşlığı yapılır mı diye düşünüyor. Ben bu haldeyken, bu kadar yoğun çalışırken beni yok sayıp sadece kendi mutluluğu için benden talepleri olan bir kadınla gelecek kurulur mu diyor. Aklı başında bir adamsa kurulmayacağını anlar, ilişkiniz biter.

3 kere bulusamadığınızı söyleyip sonra da istersen bitirelim diye zarf atmışsınız.

1 kere bu konuyu açıp sonra hal ve tavırlarına bakacaktınız.

Su an adamı kovalayan konumuna geçmişsiniz. Sürekli 3 kere benimle ilgilen benimle ilgilen diye sitem etmek değerinizi düşürür.

Şu an yapmanız gereken bu konuyu bir daha asla açmamak.

İstersen bitirelim ben olgun biriyim vs. Buna gerek var mi? Hiç olmamış. Böyle kaybetme korkusu yaşatılmaz.

O sizi günde ne kadar arıyorsa veya aramıyorsa sizde öyle etkiye tepki verirsiniz. Bence öyle yapsanız mesajı alırdı.

Bu arada ilgi vs Kadınlar olarak isteriz de. 3 kere söylene söylene verilen ilgiden hayır gelmez.
Bebisimmm 3 kere söylemedim ilk defa konuyu dün açtım üzüldüğüm için.
Dedimki eskisi gibi değiliz o da yine yoğunluğunu dile getirdi kendime bile ayıramadığım Zamanı sana ayırmamı nasıl bekliyorsun diyor ve bir cümle daha söyledi çok üzüldüm bu tarz.
Ee afalladım ben neyim hayatında dedim fazlalık mıyım?
Hayır diyor.
Neyse düzelteceğiz deme yok ne bileyim seni seviyorum herseyin üstesinden geliriz deme yok.
Sürekli işini söylüyor iş iş iş
Bunaldım işten yoruluyorum diyor
Bak biz günde 3 saat konuşuyorsak 2,5 saati iş hakkında konuşuyoruz o sitem ediyor ben dinliyorum.
Bunaldım.
Haliyle dile getirdim.
Çok mutsuzlaşmıştım.
Alsa 3 kere dile getirmedim.
O da haklısın dedi bana ama o günden sonra hali değişti.
O gün ve bugün beni hiç aramadı.
Yazistigimizda da soğuk soğuk yazdı.
Bir tek canım dedi.
Aşkımmm diyen adam.
N’oluyo dünden beri dedim.
Benim ilgi istememe takilmis o bu durumdayken.
Bende madem ilişkiye vaktin yok bitirebiliriz dedim.
Sonra yine dert yandı ve uyudu bende iyi geceler dedim.

Hani erkekler de insan ya. Onlar da zaman zaman anlayışa, biraz da olsa desteklenmeye, idare edilmeye ihtiyaç duyuyorlar.

Soğuk davranıyor çünkü sorguluyor. İlk aksaklıkta ayrılmaktan bahseden kadınla yol arkadaşlığı yapılır mı diye düşünüyor. Ben bu haldeyken, bu kadar yoğun çalışırken beni yok sayıp sadece kendi mutluluğu için benden talepleri olan bir kadınla gelecek kurulur mu diyor. Aklı başında bir adamsa kurulmayacağını anlar, ilişkiniz biter.
Ya anlamıyorsun herhalde allahimmm
Canım normal bir şekilde konuştuk zaten ayrılığı dile getirmedim.
Sonra bana ben kendime bile vakit ayiramiyorken benden vakit istiyorsun diye trip attı 2 gün boyunca bende ondan sonra dedim.
Madem vaktin yok ilişkiyi bitirebiliriz diye.
Yük gibi hissettim.
Lütfen doğru anlayıp yargılayın.
Ben hep destek oldum zaten ona sadece bir defa üzüldüğüm için dile getirdim ondan güzel bir cümle duymadım. Bu kadar..

Bebisimmm 3 kere söylemedim ilk defa konuyu dün açtım üzüldüğüm için.
Dedimki eskisi gibi değiliz o da yine yoğunluğunu dile getirdi kendime bile ayıramadığım Zamanı sana ayırmamı nasıl bekliyorsun diyor ve bir cümle daha söyledi çok üzüldüm bu tarz.
Ee afalladım ben neyim hayatında dedim fazlalık mıyım?
Hayır diyor.
Neyse düzelteceğiz deme yok ne bileyim seni seviyorum herseyin üstesinden geliriz deme yok.
Sürekli işini söylüyor iş iş iş
Bunaldım işten yoruluyorum diyor
Bak biz günde 3 saat konuşuyorsak 2,5 saati iş hakkında konuşuyoruz o sitem ediyor ben dinliyorum.
Bunaldım.
Haliyle dile getirdim.
Çok mutsuzlaşmıştım.
Alsa 3 kere dile getirmedim.
O da haklısın dedi bana ama o günden sonra hali değişti.
O gün ve bugün beni hiç aramadı.
Yazistigimizda da soğuk soğuk yazdı.
Bir tek canım dedi.
Aşkımmm diyen adam.
N’oluyo dünden beri dedim.
Benim ilgi istememe takilmis o bu durumdayken.
Bende madem ilişkiye vaktin yok bitirebiliriz dedim.
Sonra yine dert yandı ve uyudu bende iyi geceler dedim.
Neden adamın iş sorunlarını her gün her gün 2.5 saat dinliyorsunuz ki? Sizin her gün bu kadar dert dinlemeye vaktiniz niye var?

Geri çekin kendinizi.. O nasıl kendi hayatına odaklı siz de odak noktanızı kendinize alın.

Haklısın demek pasif eylemdir sadece. İcraat önemlidir. O yüzden siz de gozlemde kalın. Bakalım ne yapacak veya ne yapmayacak..

İşinin tüm ayrıntıları ile sizi boğmadan önce bir bahaneyle sohbeti kısa kesin. Her gün her gün 2.5 saat şikayetini dinlemeyin.

Bir daha istersen ayrılırız vs konusunu açmayın. Ayrılık konusu bence 1 kere konuşulur o da gerçekten ilişki biteceği zaman olmalı. Yoksa etki gücünü yitirir.

Bakalım sadece haklısın diyen sevgiliniz eylemde ne yapacak, sitem etmeden bir bekleyin.

Sonra bana ben kendime bile vakit ayiramiyorken benden vakit istiyorsun diye trip attı 2 gün boyunca bende ondan sonra dedim.
Yük gibi hissettim.
Ben hep destek oldum zaten ona sadece bir defa üzüldüğüm için dile getirdim ondan güzel bir cümle duymadım. Bu kadar..
Adama hep iş iş iş sıkıldım demişsiniz. Ne demesini bekliyorsunuz? Sabahın köründen akşamın körüne kadar çalışan, hayatında iş dışında bir şey olmayan ve belli ki bu durumdan bunalmış bir insana hep iş konuşuyorsun benimle ilgilenmiyorsun derseniz bozulur, sorgular.

Gayet doğru anlamışım bence. Siz inatla kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz ama bence haksızsınız.

Yük gibi hissettim.
Tamam çok yapmadıysan bir kere yaptıysan sorun yok, neden gelip konu açtın? Herkes mi yanlış anladı?

Adama hep iş iş iş sıkıldım demişsiniz. Ne demesini bekliyorsunuz? Sabahın köründen akşamın körüne kadar çalışan, hayatında iş dışında bir şey olmayan ve belli ki bu durumdan bunalmış bir insana hep iş konuşuyorsun benimle ilgilenmiyorsun derseniz bozulur, sorgular.

Gayet doğru anlamışım bence. Siz inatla kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz ama bence haksızsınız.
hayır haklı aramiyorum sadece ne yapmam gerektiğini soruyorum haklı olsam elime ne geçecek hiç bisey..
Birlikte olduğumuz gun gayet her şey yolunda mükemmel diyebilirim hatta.
Ama isi aşırı yoğun bende hayatında fazlalık gibi hissediyorum
Belki de o öyle hissettiriyor önce böyle değildi çünkü
Evet durumdan çok bunalmış ki sürekli o da dile getiriyor bunaldığını
Bende 24 saat tabiki benle ilgilen haftanın 7 günü buluşalım demiyorum.
Sadece ilgi azaldı diye sitem ettim o da hallederiz yerine haklısın dedi buna üzüldüm.
Ve ne yapmam gerektiğini sorayım dedim işin içinden çıkamadım çünkü :,(

Tamam çok yapmadıysan bir kere yaptıysan sorun yok, neden gelip konu açtın? Herkes mi yanlış anladı?
Ayyy ben mi yanlış yazdım tekrar okuyacağım:(
Evet bir defa dile getirdim bu durumu.
2 defa bile değil asla.
Bu konuyu açma sebebim ne yapmalıyım ?
Nasıl ilerlemeliyim aslında buydu..
Uzaklaşayım mı bu derece hayattan yorulmuş ve işinden bunalmis birinden.
Çünkü bana karşı son yazdıkları buydu sana vakit ayıramıyorum diyor kabulde ediyor..

Haklısınız kadın olarak ilgiyi daha çok isteyebiliyoruz. Ama iş yoğunluğunda olan birine de ilk konuşmada böyle trip atmak ters tepebiliyor. Çok yoğun olduğum dönemde kısıtlı zamanda bir şeyler yapmaya çalışıyorken bu konuda trip yemek daha da sinirlendiriyor beni. Bence bu noktadan sonra ne soğuk durup tribi devam ettirin ne de çok üstüne düşün. Yoğun dönem geçtikten sonra baktınız hâlâ aynı o zaman başka.

Back
X