- Emoji Skoru
- 326
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Sevimlisvm
Merhaba ,
( sadece bir kere dile getirdim bu durumu )
Yeni bi iliskim var zaten öncesinde birbirimizi tanıyorduk çok samimi değildik ara sıra iletişim halindeydik nasılsın nasıl gidiyor falan filan.
Onun bana ilgisi vardı da bende yoktu sonradan bana karşı hal ve hareketleri hoşuma gittiği için bir sans vermek istedim.
5 ay oldu.
Her şey çok iyi hoş güzel gidiyordu.
Yani aramizda saygısızlık sevgisizlik asla yoktu beni ufak sürprizleriyle mutlu ediyordu.
Aynı şehirdeyiz aramız da pek uzak değil arabayla 20 dakika arabası da her şeyi var.
Neyse işi çok yoğun 1 aydır.
Haftada 3 olan buluşma aralığımız 1e düştü.
Haliyle afalladım.
Evet yoruluyor anlıyorum yanında da oluyorum ama üzülüyorum da bir yandan.
Neyse dile getirdim bu durumu haklısın dedi is yoğunluğunu söyledi.
Sabah erken kalkıp her gün akşam 10da evde oluyor.
Dışarı çıkmıyor ev iş ev iş.
Farkındayım ama üzülüyorum.
Yazisirken de iş yoğunluğunu sürekli dile getiriyor bende geriliyorum.
Buluştuğumuz gün her Şey mükemmel ilgi sevgi var.
Neyse dile getirdim haklı olduğumu söyledi ama ne bi düzeltiriz lafı çıktı ne hallederiz .
Sadece yoğun olduğunu ve haklı olduğumu söyledi.O gün beni aramadı mesela en çok zoruma giden şey buydu.
Sabah oldu yine aramadı kuru kuru mesajlaştık günaydın canım falan filan.
Bende farkettim yani durumu sordum o da ben böyle durumdayken yoğunken işimden dolayı kendime bile vakit ayiramiyorken sende sana vakti ayırmamı istiyorsun haklısın da dedi.
Ama yoruluyorum dedi.
Bende iliskiyi yurutemiyorsan söyle ben olgun biri olduğumu düşünüyorum ona göre davranırım çıkarım hayatından gibi şeyler söyledim.
Kendi kendine anlam çıkarma dedi.
Hayatında fazlalıkmışım gibi hissettirdin şu son ayda dedim.
Hayır diyor.
Gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Gerçekten iş yuku çok fazla ama bende üzülüyorum bir yandan biz kadınlar ilgiyi alakayı severiz.
Ne yapmalıyım ?
( sadece bir kere dile getirdim bu durumu )
Yeni bi iliskim var zaten öncesinde birbirimizi tanıyorduk çok samimi değildik ara sıra iletişim halindeydik nasılsın nasıl gidiyor falan filan.
Onun bana ilgisi vardı da bende yoktu sonradan bana karşı hal ve hareketleri hoşuma gittiği için bir sans vermek istedim.
5 ay oldu.
Her şey çok iyi hoş güzel gidiyordu.
Yani aramizda saygısızlık sevgisizlik asla yoktu beni ufak sürprizleriyle mutlu ediyordu.
Aynı şehirdeyiz aramız da pek uzak değil arabayla 20 dakika arabası da her şeyi var.
Neyse işi çok yoğun 1 aydır.
Haftada 3 olan buluşma aralığımız 1e düştü.
Haliyle afalladım.
Evet yoruluyor anlıyorum yanında da oluyorum ama üzülüyorum da bir yandan.
Neyse dile getirdim bu durumu haklısın dedi is yoğunluğunu söyledi.
Sabah erken kalkıp her gün akşam 10da evde oluyor.
Dışarı çıkmıyor ev iş ev iş.
Farkındayım ama üzülüyorum.
Yazisirken de iş yoğunluğunu sürekli dile getiriyor bende geriliyorum.
Buluştuğumuz gün her Şey mükemmel ilgi sevgi var.
Neyse dile getirdim haklı olduğumu söyledi ama ne bi düzeltiriz lafı çıktı ne hallederiz .
Sadece yoğun olduğunu ve haklı olduğumu söyledi.O gün beni aramadı mesela en çok zoruma giden şey buydu.
Sabah oldu yine aramadı kuru kuru mesajlaştık günaydın canım falan filan.
Bende farkettim yani durumu sordum o da ben böyle durumdayken yoğunken işimden dolayı kendime bile vakit ayiramiyorken sende sana vakti ayırmamı istiyorsun haklısın da dedi.
Ama yoruluyorum dedi.
Bende iliskiyi yurutemiyorsan söyle ben olgun biri olduğumu düşünüyorum ona göre davranırım çıkarım hayatından gibi şeyler söyledim.
Kendi kendine anlam çıkarma dedi.
Hayatında fazlalıkmışım gibi hissettirdin şu son ayda dedim.
Hayır diyor.
Gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Gerçekten iş yuku çok fazla ama bende üzülüyorum bir yandan biz kadınlar ilgiyi alakayı severiz.
Ne yapmalıyım ?
Son düzenleme: