• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım sizce iliskide ?

Haklısın, ilgi budalası değilsin bu kadarı da yapılmayacaksa arkadaştan ne farkı varki? Seven kişi bir şekil halleder emin ol. Ha şu varki dönem dönem böyle şeyler olabilir bu sende de olabilir ama önemli olan sürekli olmaması ve yapıcı olması sonradan telafi etmesi. Bi süre bekle gözlemle eğer hâlâ aynıysa boşuna vaktini harcama bu adamla sonra üzülen sen olursan.
Evet tam olarak kendimi bu ilişkide dert dinleyen bir arkadaş gibi görüyorum son 1 aydır anlatmak istediğim buydu..
Teşekkür ederim yorumun için 🥺

siz çalışmıyor musunuz işiniz yok mu? haftada 1 buluşmak normal bence. sürekli buluşsanız napıyorsunuz mesela? adam nasıl bir ilgi gösterebilir işten mi ayrılsın? beklenti nedir tam olarak

siz çalışmıyor musunuz işiniz yok mu? haftada 1 buluşmak normal bence. sürekli buluşsanız napıyorsunuz mesela? adam nasıl bir ilgi gösterebilir işten mi ayrılsın? beklenti nedir tam olarak
Ay sus ya gerekeni yazdım bir de sana anlatamam ne kadar negatifsin gelmiş buraya boş boş yazıyorsun 🤣 şaka gibi aynen işten ayrılsın 7-24 birlikte olalım istiyorum daha okuduğunu anlamıyorsun.

Bende çalışıyorum işim de var bende gayet yoğunum ama vakit ayırabiliyorum işsiz biri de değilim.

Bende çalışıyorum işim de var bende gayet yoğunum ama vakit ayırabiliyorum işsiz biri de değilim.
O zaman sen de işine ve yapmak istediğin diğer şeylere odaklan bir süre ..belki sen de onu özlemediğini ,onun ilk dönemdeki ilgisini özlediğini farkedersin..ve artık o ilk dönemde olmadığınız için mi ilgisini kaybetti yoksa insani olmayan şartlarda çalıştığı için mi bunladığını kendin görürsün.Bunu uzun uzun erkek arkadaşına anlatman yeterli olmuştur bundan sonra bu tür bir konuşmaya gerek yok bırak izle artık..aynı şekilde davranmaya devam ediyorsa da görüşmeyi kesebilirsin sonuçta insanlar 20 sene evli kalıyorlar yine gün içinde eşlerini sigara molasında 2 dk arayıp "nasılsın sesini duymak istedim " diyorlar .

Evet ilk başta o ilgi çok fazla verildi ve zaten son 1 aya yakın süreye kadar her şey çok iyiydi.
Ne zamanki işleri yoğunlaştı işte o zaman sorun başladı.
Kavga tartışma hiç olmadı aramızda.
Ben dün bu konuda ilk defa sitem ettim o zaman bile iki medeni insan gibi tartıştık ama buna hallederiz demedi ben buna kırıldım.
Haklısın dedi sadece bu.
Ben ondan ilgi bekledim diye bana iki gün boyunca tripli şekilde yazdı aramadı soğuk konuştu geç yazdı. Bunlara çok kırıldım.. lütfen kadın gözüyle bakın belki anlarsınız beni🫣
Tamam da halledelim diyecek bir şey değil ki bu? Adam başta daha rahat çalıştığı için fazlaca ilgilenebiliyormuş. Sonra işleri yoğunlaşmış. Ne yapsın sizinle ilgilenmek için işten mi çıksın? Görüştüğünüz zamanlarda zaten her zamanki gibi bolca ilgi veriyormuş. Bence sizi seviyor ve mevzu uzamasın istiyor. Ama bana çok bencil geldiniz. Çalışması gereken zamanda her şeyi bırakıp bebek pış pışlar gibi ilgilenemez.

Ben diğer yorumlara katılmıyorum 5.ayda eşimle yapışıktık manevi olarak. Az görüşsek bile aklımız fikrimiz birbirimizdeydi. Evlendik hala aynıyız.

Bu adamın ilgisi azalmış sana karşı. Yoğunluk bahane. Ben olsam direkt basarım tekmeyi.

Ben diğer yorumlara katılmıyorum 5.ayda eşimle yapışıktık manevi olarak. Az görüşsek bile aklımız fikrimiz birbirimizdeydi. Evlendik hala aynıyız.

Bu adamın ilgisi azalmış sana karşı. Yoğunluk bahane. Ben olsam direkt basarım tekmeyi.

Evet mesela sabah arar gün içinde vakit buldukça arardı gece uyumadan önce arardı.

Adam zaten arayip sormuyor degilmiş ki sadece goruşme sikligi azalmis konu sahibi bunu dile getirince soguk yapmaya yazmamaya baslamiş ben mi yanliş anliyorum acaba konuyu? 🙄
Arayip soruyorsa yaziyorsa konusuluyorsa gorusme 3ten 1 e dustu diye triplenmek normal bir sey degil.
Is yogun diye arama, mesaj atma kesilseydi o zaman bi sorun var denilir.

Adam zaten arayip sormuyor degilmiş ki sadece goruşme sikligi azalmis konu sahibi bunu dile getirince soguk yapmaya yazmamaya baslamiş ben mi yanliş anliyorum acaba konuyu? 🙄
Arayip soruyorsa yaziyorsa konusuluyorsa gorusme 3ten 1 e dustu diye triplenmek normal bir sey degil.
Is yogun diye arama, mesaj atma kesilseydi o zaman bi sorun var denilir.
Yok ben öyle anlamadım
En son konu sahibi bu konuyu dile getirdikten sonra bile gün içinde hiç aramamış. Mesajlaşmaları yavanlaşmış, bir şeyler eksilmiş.

Yok ben öyle anlamadım
En son konu sahibi bu konuyu dile getirdikten sonra bile gün içinde hiç aramamış. Mesajlaşmaları yavanlaşmış, bir şeyler eksilmiş.
Evet ben bunu dile getirdikten sonra aramadı mesajları da azaldı azaldı derken tabiki cevap veriyordu yazıyordu ama saatte bir saatte 2
Sonra anladım sorun olduğunu sorun ne dedim sen biliyorsun dedi ne söyle dedim
Ondan ilgi istemem onun bu yoğun zamanında bu sorunmuş.

Merhaba ,
( sadece bir kere dile getirdim bu durumu )
Yeni bi iliskim var zaten öncesinde birbirimizi tanıyorduk çok samimi değildik ara sıra iletişim halindeydik nasılsın nasıl gidiyor falan filan.
Onun bana ilgisi vardı da bende yoktu sonradan bana karşı hal ve hareketleri hoşuma gittiği için bir sans vermek istedim.
5 ay oldu.
Her şey çok iyi hoş güzel gidiyordu.
Yani aramizda saygısızlık sevgisizlik asla yoktu beni ufak sürprizleriyle mutlu ediyordu.
Aynı şehirdeyiz aramız da pek uzak değil arabayla 20 dakika arabası da her şeyi var.
Neyse işi çok yoğun 1 aydır.
Haftada 3 olan buluşma aralığımız 1e düştü.
Haliyle afalladım.
Evet yoruluyor anlıyorum yanında da oluyorum ama üzülüyorum da bir yandan.
Neyse dile getirdim bu durumu haklısın dedi is yoğunluğunu söyledi.
Sabah erken kalkıp her gün akşam 10da evde oluyor.
Dışarı çıkmıyor ev iş ev iş.
Farkındayım ama üzülüyorum.
Yazisirken de iş yoğunluğunu sürekli dile getiriyor bende geriliyorum.
Buluştuğumuz gün her Şey mükemmel ilgi sevgi var.
Neyse dile getirdim haklı olduğumu söyledi ama ne bi düzeltiriz lafı çıktı ne hallederiz .
Sadece yoğun olduğunu ve haklı olduğumu söyledi.O gün beni aramadı mesela en çok zoruma giden şey buydu.
Sabah oldu yine aramadı kuru kuru mesajlaştık günaydın canım falan filan.
Bende farkettim yani durumu sordum o da ben böyle durumdayken yoğunken işimden dolayı kendime bile vakit ayiramiyorken sende sana vakti ayırmamı istiyorsun haklısın da dedi.
Ama yoruluyorum dedi.
Bende iliskiyi yurutemiyorsan söyle ben olgun biri olduğumu düşünüyorum ona göre davranırım çıkarım hayatından gibi şeyler söyledim.
Kendi kendine anlam çıkarma dedi.
Hayatında fazlalıkmışım gibi hissettirdin şu son ayda dedim.
Hayır diyor.
Gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Gerçekten iş yuku çok fazla ama bende üzülüyorum bir yandan biz kadınlar ilgiyi alakayı severiz.
Ne yapmalıyım ?
Yani adamın işleri olabilir zor bir işte çalışıyordur.Her vakit ilgi gösterecek diye birsey yok bence.Sizinle iletişimi var ne güzel işte bence zorlamayın.Yani her kadın ilginin en dibini ister ama maalesef her şey bizim istediğimiz gibi olmuyor 🤷‍♀️

Evet ben bunu dile getirdikten sonra aramadı mesajları da azaldı azaldı derken tabiki cevap veriyordu yazıyordu ama saatte bir saatte 2
Sonra anladım sorun olduğunu sorun ne dedim sen biliyorsun dedi ne söyle dedim
Ondan ilgi istemem onun bu yoğun zamanında bu sorunmuş.
Hayatında biri olma aşamasında bence o yüzden şuan sizi sallamıyor, bunu anlamanın en iyi yolu mesafe koymak olacak

Merhaba ,
( sadece bir kere dile getirdim bu durumu )
Yeni bi iliskim var zaten öncesinde birbirimizi tanıyorduk çok samimi değildik ara sıra iletişim halindeydik nasılsın nasıl gidiyor falan filan.
Onun bana ilgisi vardı da bende yoktu sonradan bana karşı hal ve hareketleri hoşuma gittiği için bir sans vermek istedim.
5 ay oldu.
Her şey çok iyi hoş güzel gidiyordu.
Yani aramizda saygısızlık sevgisizlik asla yoktu beni ufak sürprizleriyle mutlu ediyordu.
Aynı şehirdeyiz aramız da pek uzak değil arabayla 20 dakika arabası da her şeyi var.
Neyse işi çok yoğun 1 aydır.
Haftada 3 olan buluşma aralığımız 1e düştü.
Haliyle afalladım.
Evet yoruluyor anlıyorum yanında da oluyorum ama üzülüyorum da bir yandan.
Neyse dile getirdim bu durumu haklısın dedi is yoğunluğunu söyledi.
Sabah erken kalkıp her gün akşam 10da evde oluyor.
Dışarı çıkmıyor ev iş ev iş.
Farkındayım ama üzülüyorum.
Yazisirken de iş yoğunluğunu sürekli dile getiriyor bende geriliyorum.
Buluştuğumuz gün her Şey mükemmel ilgi sevgi var.
Neyse dile getirdim haklı olduğumu söyledi ama ne bi düzeltiriz lafı çıktı ne hallederiz .
Sadece yoğun olduğunu ve haklı olduğumu söyledi.O gün beni aramadı mesela en çok zoruma giden şey buydu.
Sabah oldu yine aramadı kuru kuru mesajlaştık günaydın canım falan filan.
Bende farkettim yani durumu sordum o da ben böyle durumdayken yoğunken işimden dolayı kendime bile vakit ayiramiyorken sende sana vakti ayırmamı istiyorsun haklısın da dedi.
Ama yoruluyorum dedi.
Bende iliskiyi yurutemiyorsan söyle ben olgun biri olduğumu düşünüyorum ona göre davranırım çıkarım hayatından gibi şeyler söyledim.
Kendi kendine anlam çıkarma dedi.
Hayatında fazlalıkmışım gibi hissettirdin şu son ayda dedim.
Hayır diyor.
Gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Gerçekten iş yuku çok fazla ama bende üzülüyorum bir yandan biz kadınlar ilgiyi alakayı severiz.
Ne yapmalıyım ?
Anladığım kadarıyla çok bağlanmışsın kendini biraz geri çek kendi hayatına odaklan yoksa üzülürsün

Kendini geri çek diyorsun yani 😪
Zaten bu durumda ben uzaklaşacağım :(
Ama bak ciddiyim
Şu son 1 ay mesajları atma şansım olsa hak verirsin
Mesajlaşıyoruz durmadan iş böyle iş söyle.
yorgunum bıktım usandım
Falan filan
Ve onun bu ruh hali bana da yansıyor bende mutsuz oluyorum.
Artık patladım öyle açtım durumu söyledim ilk defa.
Sırf eskisi gibi değiliz ilgisizlestin dedim diye bana 2 gün Tripkolik gibi yazdı. O da biraz üzdü beni o yüzden yazdım buraya ne yapayım diye.
İşle ilgili yazınca kısa cevaplar verip konuyu değiştirin

Evet ilk başta o ilgi çok fazla verildi ve zaten son 1 aya yakın süreye kadar her şey çok iyiydi.
Ne zamanki işleri yoğunlaştı işte o zaman sorun başladı.
Kavga tartışma hiç olmadı aramızda.
Ben dün bu konuda ilk defa sitem ettim o zaman bile iki medeni insan gibi tartıştık ama buna hallederiz demedi ben buna kırıldım.
Haklısın dedi sadece bu.
önce bir lovebombing sonra kendini geri çekme mi diye sorguladım ama adamın ilgisi iş yoğunluğuyla orantılı olarak azalmış kendi ağzınla söylüyorsun. e yetişkinlik hayatında bundan doğal ne var? dile getirmişsin o da hak vermiş hallederiz demedi diye takılıyorsun da nasıl halletsin adam istifa mı etsin? halledemeyeceği bir şey olduğunu düşünmüş ki öyle dememiş dese ve bir şeyler değişmese bu sefer de sözünde durmadı diye olay çıkaracaksınız. haftada 3 yerine 1 buluşuyormuş da sabah aramayıp mesaj atıyormuş da ilk okuduğumda yaşlar küçük sandım ama 29 yaşında bu kafa yapısı hiç normal değil cidden.
her kadın ilgiyi sever tabii ki ama ilgiyi her zaman aynı şekilde almayı beklemek hiç gerçekçi değil. adamın da size soğuk yapması bana gayet normal geldi biri ben hayatla cebelleşirken böyle eften püften bana laf söylese ben de sorgular ve uzaklaşırdım kendisinden.

bence sizin hissettiğiniz bir şeyler var ve kokusu çıkacak. hiç kimse beden işçileri dışındaki herhangi bir erkeğin sabahtan akşama kadar yoğun çalıştığına beni ikna edemez. erkekler iki satır çalışır, gider üç saat sigara molası verirler. şimdi bir de bilmemne kupası var, arada onu da izliyorlardır.

Back
X