• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım sizce iliskide ?

Yalnız kafa ütülemedim sadece bir kere dile getirdim bu onun dışında aramizda böyle bir konuşma geçmedi alakasının azaldığını hissettim, ve sürekli işinden bahsediyordu iş iş iş yogunlugu hep bi işine karşı sitemi vardı mesajlaşmamızda.Goren de her günü buluşamıyoruz diye kafa utuledim sanacak 😬 kız

Boyle seyleri 10 kere soylemek gerekmiyor sonucta neden bulusamadiginizi bu adam her yazismada dile getirmis kac defa nedenini biliyorsunuz. Profilde 29 yaziyor ama davranis 19 bile degil o derece 😄

Ayyy ben mi yanlış yazdım tekrar okuyacağım:(
Evet bir defa dile getirdim bu durumu.
2 defa bile değil asla.
Bu konuyu açma sebebim ne yapmalıyım ?
Nasıl ilerlemeliyim aslında buydu..
Uzaklaşayım mı bu derece hayattan yorulmuş ve işinden bunalmis birinden.
Çünkü bana karşı son yazdıkları buydu sana vakit ayıramıyorum diyor kabulde ediyor..
Açıkçası bu işim yoğun falan muhabbeti ilişki eskidikten yıllandıktan karşı taraf garantilendikten sonra oluyor. Herkes beklentilerine göre hareket eder. Ben kabul edemem diyorsan kendini geri çekersin. Onun da normali bu ne yapayım diyorsan görmezden gelirsin. Ancak bugün böyle olan sonradan düzelir mi bilemedim

Haklısınız kadın olarak ilgiyi daha çok isteyebiliyoruz. Ama iş yoğunluğunda olan birine de ilk konuşmada böyle trip atmak ters tepebiliyor. Çok yoğun olduğum dönemde kısıtlı zamanda bir şeyler yapmaya çalışıyorken bu konuda trip yemek daha da sinirlendiriyor beni. Bence bu noktadan sonra ne soğuk durup tribi devam ettirin ne de çok üstüne düşün. Yoğun dönem geçtikten sonra baktınız hâlâ aynı o zaman başka.
Evet ilk başta o ilgi çok fazla verildi ve zaten son 1 aya yakın süreye kadar her şey çok iyiydi.
Ne zamanki işleri yoğunlaştı işte o zaman sorun başladı.
Kavga tartışma hiç olmadı aramızda.
Ben dün bu konuda ilk defa sitem ettim o zaman bile iki medeni insan gibi tartıştık ama buna hallederiz demedi ben buna kırıldım.
Haklısın dedi sadece bu.
Ben ondan ilgi bekledim diye bana iki gün boyunca tripli şekilde yazdı aramadı soğuk konuştu geç yazdı. Bunlara çok kırıldım.. lütfen kadın gözüyle bakın belki anlarsınız beni🫣

İlk başta üzerine aşırı düşmesi hoşuna gitmiş, zaten büyük bir sevgin yok sanırım adama karşı. Şimdi o ilgi de gidince geriye bir şey kalmamış diye yorumladım.

Ayrılalım tamam dese ve kabul etse bence sen de çok uzatmayacaksın.

Boyle seyleri 10 kere soylemek gerekmiyor sonucta neden bulusamadiginizi bu adam her yazismada dile getirmis kac defa nedenini biliyorsunuz. Profilde 29 yaziyor ama davranis 19 bile degil o derece 😄
10 kere söyleyecek bir kız değilim zaten canim.
1 defa söyledim baktım olmuyor ilerleme yok ona göre yol alırım.
evet bu duruma gelmenin sebebi çok calismaaisi
Bunun farkındayım anlama ozurlusu birisi değilim.
Keşke 19 yaşına dönsem cok özledim bu arada :)
Offf cidden bunaldığım için şuraya yazayım dedim zaten belki değişik fikirler çıkar öyle uygularimmmm diye.

İlk başta üzerine aşırı düşmesi hoşuna gitmiş, zaten büyük bir sevgin yok sanırım adama karşı. Şimdi o ilgi de gidince geriye bir şey kalmamış diye yorumladım.

Ayrılalım tamam dese ve kabul etse bence sen de çok uzatmayacaksın.
Adama kör kütük aşığım diyemem ama aramızdaki uyum süper tam aradığım ilişkiydi ta ki bu durum çıkana kadar.
Saygı sevgi vardı çünkü aramızda.
İlk başka çok üzerime düştü evet 4 aya kadar da bu devam etti.
Ama son ayda yoğunluk artınca ben hayatında yükmüşüm gibi hissettim hissettiren de o.
Kabul de ediyor zaten.
Ama bi çaba yok duzelecek demiyor.
Bende o yüzden bitsin dedim.
Hayatında yeterince iş yükü var bir de ben olmayım diye.

Offf cidden bunaldığım için şuraya yazayım dedim zaten belki değişik fikirler çıkar öyle uygularimmmm diye.

Hayatinizda ilgileneceginiz biseyler olsun. Erkekler bi tek kendilerini bekleyen baska derdi olmayan kadinlara bir sure sonra saygi duymaz haberiniz olsun. Hem kendiniz icin iyi olur hemde karsinizdakini darlamazsiniz o sizi merak eder.

Kendinizi çekin. Size ne yapıyorsa ne eksik ne fazla aynısını yapın.

Sitem vs yapmayın. Ayrılık vs bahsetmeyin. Bakalım ne yapacak..

Gene pasif bir şekilde davranırsa ona göre aksiyon alırsınız.

İlgine çok muhtacım bak benden ilgini çekince mahvoluyorum çok üzülüyorum imajını asla vermeyin.

Sanki çok rahatsınız gibi davranın. Değerimin farkındayım senin ilgine ihtiyacım yok gibi düşünün bunu davranışlarla gösterin.

İlgisine muhtaçsınız gibi bir profil çizmeyin. O zaman tahminen tekrar ilgi alaka gelecek diye düşünüyorum.

Hayatinizda ilgileneceginiz biseyler olsun. Erkekler bi tek kendilerini bekleyen baska derdi olmayan kadinlara bir sure sonra saygi duymaz haberiniz olsun. Hem kendiniz icin iyi olur hemde karsinizdakini darlamazsiniz o sizi merak eder.
Kendini geri çek diyorsun yani 😪
Zaten bu durumda ben uzaklaşacağım :(
Ama bak ciddiyim
Şu son 1 ay mesajları atma şansım olsa hak verirsin
Mesajlaşıyoruz durmadan iş böyle iş söyle.
yorgunum bıktım usandım
Falan filan
Ve onun bu ruh hali bana da yansıyor bende mutsuz oluyorum.
Artık patladım öyle açtım durumu söyledim ilk defa.
Sırf eskisi gibi değiliz ilgisizlestin dedim diye bana 2 gün Tripkolik gibi yazdı. O da biraz üzdü beni o yüzden yazdım buraya ne yapayım diye.

Kendinizi çekin. Size ne yapıyorsa ne eksik ne fazla aynısını yapın.

Sitem vs yapmayın. Ayrılık vs bahsetmeyin. Bakalım ne yapacak..

Gene pasif bir şekilde davranırsa ona göre aksiyon alırsınız.

İlgine çok muhtacım bak benden ilgini çekince mahvoluyorum çok üzülüyorum imajını asla vermeyin.

Sanki çok rahatsınız gibi davranın. Değerimin farkındayım senin ilgine ihtiyacım yok gibi düşünün bunu davranışlarla gösterin.

İlgisine muhtaçsınız gibi bir profil çizmeyin. O zaman tahminen tekrar ilgi alaka gelecek diye düşünüyorum.
Mesela pazar günleri bizim buluşma gunumuzdu hep.
Zaten bir o gün çalışmıyor diye buluşuyoruz.
Ama yarın buluşacağımızı düşünmüyorum çünkü tartıştık gibi oldu..
Ben buluşma konusunu açmam zaten kendisi isterse söyler bakalım.
Ama sanmıyorum neyse..
Güzel tavsiye için teşekkür ederim ❤️ uyacağım.

İşe gitmesin
Para kazanmasın
Bunu istiyor galiba
Yooo isterim gitsin çalışsın hatta çalışması çok iyi.
Süper hani.
Ama hayatındaki insana vakit ayırmıyor anlatmak istediğim bu.
Bak ilk başlarda kepçeyle verilen ilgi şu son dönemde çay kasigiyla verilince insan sasiriyor..
Anlatmak istediğim bu bende bunaldım :(

Ama bak ciddiyim
yorgunum bıktım usandım
Falan filan
Sırf eskisi gibi değiliz ilgisizlestin dedim diye bana 2 gün Tripkolik gibi yazdı. O da biraz üzdü beni o yüzden yazdım buraya ne yapayım diye.
Tabii ki kendini geri çek
Adam işinde gücünde
Aldatıyor gibi görünmüyor
Ama sana yetersiz geliyorsa ayrılma, ama onun gösterdiği kadar ilgi göster, trip de atma
Ghostsa alasını yap, ilgisizlikse alasını yap
Bakalım ne olacak

Mesela pazar günleri bizim buluşma gunumuzdu hep.
Zaten bir o gün çalışmıyor diye buluşuyoruz.
Ama yarın buluşacağımızı düşünmüyorum çünkü tartıştık gibi oldu..
Ben buluşma konusunu açmam zaten kendisi isterse söyler bakalım.
Ama sanmıyorum neyse..
Güzel tavsiye için teşekkür ederim ❤️ uyacağım.
Buluşma konusunu açmayın. Ve size son dakika yazarsa da başka bir programım var diye söyleyin. Size emek vermesi gerektiğini fark etsin.

İlişkilerde erkeklerin söylediklerine değil eylemlerine bakmak gerek. Sözde herkes uçuyor kaçıyor gerçekte ise sadece kuru bir haklısın oluyor. O yüzden eylemlere bakın, kendinizi çekin.

Bakalım eylemde ne yapacak..

Evet mesela sabah arar gün içinde vakit buldukça arardı gece uyumadan önce arardı.
Bu konuyu dün açtım ben ona.
Dünden beri tavırı daha değişti.
Neden böyle davranıyorsun dedim.
Benden ilgi bekliyorsun ben bu haldeyken diyor.
E Napcam ? Sevgilimden beklemeyip başkasından mı isteyeceğim.
Bende doğal olarak eğer bana zamanın ilgin yoksa bitirelim dedim.
O da kendi kendine anlamlar çıkarma dedi.
Çok benzerini yaşadım haftada 1 buluşurduk işi yoğun zordu hak da veriyordum o yüzden sıkboğaz etmezdim ama giderek her şey azaldı sabah günaydın, öğlen 1-2reels, akşam da işten gelmesini bekler yarım saat konuşmadan yatardı. Sorunumu dile getirdim ne yapabiliriz ne çözüm üretebiliriz diye ama o anda cellallendi ve çok seven evlenmek isteyen kişi hemen gözden çıkardı, beğenmiyorsan başka kapıya iması yaptı ve orda bitirdim. Sana gelecek olursam ilişkin çok uzun soluklu olmaz

Tabii ki kendini geri çek
Adam işinde gücünde
Aldatıyor gibi görünmüyor
Ama sana yetersiz geliyorsa ayrılma, ama onun gösterdiği kadar ilgi göster, trip de atma
Ghostsa alasını yap, ilgisizlikse alasını yap
Bakalım ne olacak
Ay mesela bugün ben farkında değildim ,
Aşkım yazıyorum bana aşkım yazmıyor hiç.
Güzel şeyler yazdım baktım tik yok. Soğuk soğuk cevaplar falan ondan sonra tak etti.
Ne bileyim 2 gündür sabah aramıyor akşam aramiyor.
Gün içinde aramadı hiç.
Önce fırsat buldugunda 1 dakika olsa bile arardı.
Bunun nedeni neymiş biliyor musun ?
Ona bu durumu dile getirmemmis.
İlgi istememmis.
Ben kendime gösteremiyorum sana nasıl göstereyim dedi üzüldüm kırıldım.
Kalbim kirildi..
E bende bu durumda bitsin dedim madem zamanın yoksa bana.

Çok benzerini yaşadım haftada 1 buluşurduk işi yoğun zordu hak da veriyordum o yüzden sıkboğaz etmezdim ama giderek her şey azaldı sabah günaydın, öğlen 1-2reels, akşam da işten gelmesini bekler yarım saat konuşmadan yatardı. Sorunumu dile getirdim ne yapabiliriz ne çözüm üretebiliriz diye ama o anda cellallendi ve çok seven evlenmek isteyen kişi hemen gözden çıkardı, beğenmiyorsan başka kapıya iması yaptı ve orda bitirdim. Sana gelecek olursam ilişkin çok uzun soluklu olmaz
Evet tam olarak öyle önce haftada 2,3 mesela kıs diye işten bi tik erken çıkardı hazirlanir yanıma gelirdi beni görmeye 2,3 saat birbirimize saman ayırırdık eve giderdik.
Şunu bile özledim..
Şimdi sadece pazar günleri buluşuyoruz mesafe kısa olmasına rağmen.
O zoruma gidiyor farklı şehirlerde değiliz sonucta.
Akşam 9 buçukta uyuyor sabah 7 de uyaniyor.
Yatağa geçer geçmez uyuyor zaten 5 dakika konuşuyoruz yani benim açımdan bakın biraz..
Mesela geçen hafta pazar gördüm en son.

Ama bak ciddiyim
yorgunum bıktım usandım
Falan filan

Evet ilgi ilgi diye pesinde koşan taraf olma, niye yazmiyorsun yok bu iliski nereye gidiyor gibi seylerle adamin sogumayacagi varsa da sogur zaten. Birak bi kendi merak etsin bulusmaya kendi firsat yaratsin, o sana gelsin ama geldiginde soguk olma...
Ha sen kendini cektiginde o da saliyorsa birak gitsin zaten en azindan kendini rezil etmemis olursun.

Sevgilinin maaşı ne kadar senin maaşın ne kadar bacım?

Evet tam olarak öyle önce haftada 2,3 mesela kıs diye işten bi tik erken çıkardı hazirlanir yanıma gelirdi beni görmeye 2,3 saat birbirimize saman ayırırdık eve giderdik.
Şunu bile özledim..
Şimdi sadece pazar günleri buluşuyoruz mesafe kısa olmasına rağmen.
O zoruma gidiyor farklı şehirlerde değiliz sonucta.
Akşam 9 buçukta uyuyor sabah 7 de uyaniyor.
Yatağa geçer geçmez uyuyor zaten 5 dakika konuşuyoruz yani benim açımdan bakın biraz..
Mesela geçen hafta pazar gördüm en son.
Haklısın, ilgi budalası değilsin bu kadarı da yapılmayacaksa arkadaştan ne farkı varki? Seven kişi bir şekil halleder emin ol. Ha şu varki dönem dönem böyle şeyler olabilir bu sende de olabilir ama önemli olan sürekli olmaması ve yapıcı olması sonradan telafi etmesi. Bi süre bekle gözlemle eğer hâlâ aynıysa boşuna vaktini harcama bu adamla sonra üzülen sen olursan.

Back
X