Aşk meşk...

elaalemi

Boy: 1.57 22.3 66.9 =>... Hedef Kilo: 52
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
1.484
2.279
133
33
4 aydır hoşlandığım biri vardı bir arkadaşımın arkadaşı. Çeşitli tesadüfler eseri yazışmaya başladık. 3 haftadır sürekli yazışıyoruz. Ama konuşmalarımızın hepsi entellektüel muhabbetler üzerine. İki kere aradı telefonla konuştuk ve orda da muhabbet öyleydi. Hiç yüzyüze görüşelim demedi cesaret mi alamıyor dedim. Ve böyle olmuyor hafta sonu buluşalım dedim ama bunun üzerine muhabbet açılmadı.
Aklıma takılan husus bu kişinin bir kere bile bana nasılsın dememiş olması beni merak etmiş olmaması. Sadece kitaplar, düşünürler üzerine konuşuyoruz. Gündelik muhabbetlere konuyu çektiğimde konuşuyoruz ama orda öylece kalıyor sonrasında bir merak edip sormuyor... birde konuşmalarımızda bir şekilde sürekli kendinden bahsediyor.
beni arkadaş olarak mı görüyor acaba? Görmüyor diyelim ve bir şekilde açıldı beni merak etmeyen biriyle sadece kendini önemseyen biriyle olmalı mıyım? Emin olamıyorum...

"Bu denli derin konular yazışarak tat vermiyor.parmaklarım düşüncelerimi aktarmak için çok yavaş kalıyor.bu güzel muhabbeti x yerde yapmaya ne dersin" yazsanız olmaz mıbir nabzını ölçmüş olursunuz

Bilemiyorum, sanırım o bana doğrudan ilgi göstersin istiyorum. Ben de onn kadar bencil olabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…