- 2 Mayıs 2017
- 72
- 33
- 38
- Konu Sahibi Blackwomann
-
Dört dörtlük degil tabiki ama bana kalsa tamam isterimde ailemi kırmak istemiyorum bilmiyorum çok zorlukda çektim bu saatten sonrada aynı seyleri yasamakta istemiyorum ama seviyorum da öyle kararsızımAşk herşeye yetmez, aynı evin içinde hayat mücadelesine çok dalarsan aşk mask kalmaz amaaa seviyorsan ve destek olabilecek sen evlen. Bizde yokluk gorduk, karı koca el ele verip borcumuzu da odedik, ev araba da aldık. Yani ben evde durayim kocam bana dort dörtlük baksın diyorsan olmaz. Onun da maaşı iyiyse, sende calisiyorsan yürür gidersiniz.
Anlamadım durumu iyi değil ne demek? Isı gücü mü yok yoksa ailesi mi fakir? Eğer ilkiyse zor ama ikincisiyse herşey ikinizde biter
Sen calismayi dusunmuyor musun? Tum yuku esinin ustune mi birakacaksin. Fakir olmak suc degil. Aşk da her şeye yetmez. Evlilikte sorumluluklar aşktan agir basiyor. Bekleyin birkac sene dahaMeraba arkadaslar benim sevdiğim bir adam var ve durumu çokta iyi değil ailemde istese verir ama icten razı değiller ailem razi olmayınca bende kararsız kaldım seviyorum ama bi yandanda hayat şartları önemli gibi ask herseye yetermi sizce onunla evlensemmi yoksa bekleyip ailemin razı olucagı biriylemi evlensem (bunada gönlüm razı değil seviyorum: ( )
Karakteri iyi calışıyo ama maası öyle cok yüksek değil daha doğrusu o konuları konuşmaya utanıyorum biraz açıkca ne kadar maas alıyosun diyemiyorum yazın is daha çok kısın durgunAdamin yapısına bağlı biraz bu.. Kimi erkek vardır tasi siksa suyunu çıkartır gene doyurur karnını kimi erkek vardır buldumcuk gibi iki lokma atar önüne yatar aşağı ağlar is yok para yok vs. diye kısaca is totosu yoktur.. Snnki hangi grupta o önemli ilk olarak.. İkinciside is sadece erkeğe düşmüyor günümüzde caliscan destek olcan yok ben yatayim eşim bana baksın dersen yine yas o is iki tarafında çalışması şart günümüzde erkeğin maaşı ister iyi ister kotu olsun zaman eskisi gibi değil yetmiyor kimseye para dediğin... Bu sartlar altinda ask ve mantığı ayni terazide tutabiliyorsan ailende saygı duyacaktır sevdiğin adama...
İsi yazın iyi kışın durgun pek ic açıcı değil yaniAnlamadım durumu iyi değil ne demek? Isı gücü mü yok yoksa ailesi mi fakir? Eğer ilkiyse zor ama ikincisiyse herşey ikinizde biter
Maddi açıdan is olarakta iyi değil maas falanEvet tam acilmamis konu. Durumu yok derken?
Gönlüm var ama hayati bi kararda tamamen gözlerimi kapatmak istemiyorumBence sizin de gönlünüz pek yok.
Ben çalışmayı istiyorum ama o istemiyorSen calismayi dusunmuyor musun? Tum yuku esinin ustune mi birakacaksin. Fakir olmak suc degil. Aşk da her şeye yetmez. Evlilikte sorumluluklar aşktan agir basiyor. Bekleyin birkac sene daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?