- 2 Mayıs 2017
- 72
- 33
- 38
- Konu Sahibi Blackwomann
-
Aynen zaten suanda düsünüyorum bana karsı tavırlarını her yönden iste yokluk zor bir sey ask biterse bir gün bunun geri dönusude yok benim icin annem istemiyor tamam sen istersen olsun diyo ama gönlü yok ailenin istemedigi kisilerdede en yakinimda bile ablamda ayni mutlu olmuyorbence herşeyin farkındasın.. bi mühlet ver kendine 1 hafta iyice düşün ve kararını bildir. ama herşeyi gözden geçirerek karar ver.
Aynen duygular yanıltıcı aklın yolu bir ecele etmiyim en iyisi%51 mantik
%49 ask.
Hayır hic dört dörtlük degil asık olsamda gözümden kacmayan huyları var sevmedigim annesinede cok düskun bende mantık evliligini dogru buluyorum
İleride pisman olurmuyum diye düsünüyorum bu seferde acaba dermiyim keske evlenseydim sevdiğimlebunlar yadsınamayacak sorunlar mantık evliliği en güzeli
İleride pisman olurmuyum diye düsünüyorum bu seferde acaba dermiyim keske evlenseydim sevdiğimle
Hayır kesinlikle evlenme. Senin çalışma özgürlüğüne laf edebilecek bir adam her şeyi yapabilir. Parayı falan boş ver. Bu yüzden evlenme.Ben çalışmayı istiyorum ama o istemiyor
Cidden ya ev almak nasıl da basit bir şey gibi görünüyor. Onun kredisi nasıl ödenecek? Bizim durumumuz gayet ortalamanın üzerinde eşimle ikimiz de uzman yardımcısı maaşına denk maaş alıyoruz ama evimiz yok. Genç yaşımda kredi ödemektense harcıyorum valla ben parayı. Çok da düşüncesiz davranmıyoruz kenarda biraz birikiyor ama kendiliğinden, arttığı için bir birikme oluyor bu, zorladığımız için değil. Onunla da büyük şehirde ev almak mümkün değil kısa vadede. Kira ödememiz de bize zorluk getirmiyor.İşte çalışıp kazanıp kendin birşeyler için para harcamayinca "en azından bir ev' oluyor
Evlendikten sonra söz sahibi olacak mı yani?Hayır tabiki suanda asla söz sahibi değil ama evlendikten sonra istemiyor
Keşke sevdiğimle evlenseydim diye yanmak, keşke hiç kavuşmaz olaydım diye yanmaktan daha kolay inan bana.İleride pisman olurmuyum diye düsünüyorum bu seferde acaba dermiyim keske evlenseydim sevdiğimle
bana göre evlilik yolunda en büyük hata insanlar birini tanımaya baslamadan önce sadece duyguşarıyla hareket etmeleri .Meraba arkadaslar benim sevdiğim bir adam var ve durumu çokta iyi değil ailemde istese verir ama icten razı değiller ailem razi olmayınca bende kararsız kaldım seviyorum ama bi yandanda hayat şartları önemli gibi ask herseye yetermi sizce onunla evlensemmi yoksa bekleyip ailemin razı olucagı biriylemi evlensem (bunada gönlüm razı değil seviyorum: ( )
+1E sen şimdi konu açmışsın adam evli 40 yaşında, bu konudaki sevdiğin adam da o mu. E ailen nasıl seni bu adama veriyor, ben hiçbirşey anlamadım, senin burda maddiyattan daha önemli sorunların var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?