Aşk mı mantık mı

İşte farkındasın değil mi onunla evlenmek sana ne sunacak?

Bir sürü aşkı elinin tersiyle itip, önce kendimi doyurayım,
Evet 18 yasinda olsam hic düsünmez hemen aşkıma kosardım ama 24 yasında hayatin gercekleriyle yüzyüze olunca insan mantığı arka plana atamıyor yada ben böyleyim

Öncelikle öyle olduğunu varsayalim bunlari tek ben istemiyorum herkesin istediği seyler bunlar zaten yat kattan bahsetmedim annem fabrikatör bi damatta istemiyo annem hakkında bilmeden yargılamayın ve bana gelince aman kocam otur desinde bende hazira konuyum gibi bi dusuncede asla degilim hedeflerim var kimse icin vazgecmiyecegim ama konumuz benim hedeflerim degil sadece yorum istedim yargı değil

Tabi ki herkes çocuğu için en iyisini ister. Bende kızların için zengin koca istiyorum ama kizlarimi da en iyi şekilde yetiştirip, ellerinin ekmek tutmasını saglayacagim. Ancak o çalışmamı istemiyor diyen birisi asla tasvip ettiğim bir kadın olamaz.

Çalışmak istesen de istemesen de çalışmana izin vermeyen adamla evlenme,
daha doğrusu hayatınla ilgili kararları senin adına almaya çalışan adamlardan uzak dur.
ayrıca bundan tamamen bağımsız olarak,
iki gönül bir olunca samanlık seyran olur ama iki çıplak da bir hamama yakışır.
ikinizden birinin düzenli ve sağlam bir işi ve geliri olmalı, yoksa 3 gün sonra ekmek bulamayınca birbirinizi yersiniz.

Para yoksa ask sevgi huzur mutluluk olmuyor.kim ne derse desin.butun gerginlikler ses yukselmeleri mesafler sogukluklarin basi maddiyatsizlik.

Yani aşkınız yüksek olsa mantık devre dışı olurdu zaten.

Maddi durumdan başka bir sıkıntınız var mı peki? Yani aranız nasıl genelde size karşı tutumu falan?

Yani aşkınız yüksek olsa mantık devre dışı olurdu zaten.

Maddi durumdan başka bir sıkıntınız var mı peki? Yani aranız nasıl genelde size karşı tutumu falan?
Gerçekten ben 18 yasındayken cok asıkken bile biri bana uymuyosa o zaman bile vazgeciyodum maddi durumda isi sıkıntılı biraz bana karsı tutumu iyi ama inatcı brn yazmadan yazmıyo buda bana uymuyo gibi ben nazlıyım o naz cekemiyo teldeyken böyle ama karsı karsıya gelince unutuyoruz herseyi bi bakisi yetiyo bana sürekli görüsemiyoruz ailevi nedenlerden dolayı bide

varlık seviştirir yokluk dövüştürür derler canım. kıt kanaat geçinmek çok zor bir sınav. bazı şeyler olur sevdiğin adamı bile gözün görmez olur. diyorsan ki : tamam benim aradığım adam bu kişilikte olmalı. olsun. ama kişilik bakımından da şüphelerin varsa vazgeç derim.

Para yoksa ask sevgi huzur mutluluk olmuyor.kim ne derse desin.butun gerginlikler ses yukselmeleri mesafler sogukluklarin basi maddiyatsizlik.
Bende aynı sekilde düsünüyorum etrafımda yasananlardan dolayı ona olan askımı boyle maddiyatdan dolayı kaybetmek istemiyorum askım böyle kalsın diger türlü olunca kendime olan saygımı kaybederim gibi geliyo

Evet aynen bazı huylarını pek begenmiyorum ama seviyorumda öyle bi kararsızlık icindeyim

evlendikten sonra da söz sahibi olamaz ki ?
Evet olamaz iste benim kararımda böyle ailem bile ne kadar tutucu bi aile olsada benim calısmama müsade ediyorlar ama o niye calisiyosun diyo e ben bir ömür evde oturamam ya bos bos buda beni düsündürüyor

Evet aynen bazı huylarını pek begenmiyorum ama seviyorumda öyle bi kararsızlık icindeyim
keşke sevmek herşeye yetse canım. içinde huylarına dair tereddütlerin var ve sevgin ağır bassaydı bu konuyu buraya açmazdın bile , insanları değiştirmek zordur. sakın evlenince değişir şöyle olur böyle olur diye düşünme bu konuyu aklından çıkar çünkü değişmeyecek. ama diyorsanki ben herşeye razıyım o zaman saygı duyarız..bence önüne bir kağıt al ve olumlu olumsuz özelliklerini yaz buna göre somutlaştırmış ol.

Öneri icin teşekkür ederim yazmadan söyleyim olumsuzlar fazla çıkıcak cok doğru değismiceginide biliyorum onun neyini sevdim anlamıyorum : ( ama vazgecmem lazım galiba

seni mutlu edecekmi bu adam her yönden onu düşünün yarın öbürgün kaynanasıydı vırtı zırtı diye konu açmayın dört dörtlükse kişiliği olur ama bence mantık evliliği en iyisi

Öneri icin teşekkür ederim yazmadan söyleyim olumsuzlar fazla çıkıcak cok doğru değismiceginide biliyorum onun neyini sevdim anlamıyorum : ( ama vazgecmem lazım galiba
bence herşeyin farkındasın.. bi mühlet ver kendine 1 hafta iyice düşün ve kararını bildir. ama herşeyi gözden geçirerek karar ver.

seni mutlu edecekmi bu adam her yönden onu düşünün yarın öbürgün kaynanasıydı vırtı zırtı diye konu açmayın dört dörtlükse kişiliği olur ama bence mantık evliliği en iyisi
Hayır hic dört dörtlük degil asık olsamda gözümden kacmayan huyları var sevmedigim annesinede cok düskun bende mantık evliligini dogru buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…