- 2 Mayıs 2017
- 72
- 33
- 38
- Konu Sahibi Blackwomann
-
İşte farkındasın değil mi onunla evlenmek sana ne sunacak?
Bir sürü aşkı elinin tersiyle itip, önce kendimi doyurayım,
Evet 18 yasinda olsam hic düsünmez hemen aşkıma kosardım ama 24 yasında hayatin gercekleriyle yüzyüze olunca insan mantığı arka plana atamıyor yada ben böyleyimGerçekten aşık olan bi insan mantık mı aşk mı ikilemine düşmez,aşık olan insan bi şekilde algılarını mantığını devre dışı bırakır aşkına sarılır. Mantık mı ikilemine girmişseniz aşık değilsinizdir.
Birde paranın kime gelip kimden gideceği hiç hiç belli olmuyor.
Hayır tabiki suanda asla söz sahibi değil ama evlendikten sonra istemiyorsenin çalışmandan ona ne ki bu konu hakkında söz sahibi mi o ?
Öncelikle öyle olduğunu varsayalim bunlari tek ben istemiyorum herkesin istediği seyler bunlar zaten yat kattan bahsetmedim annem fabrikatör bi damatta istemiyo annem hakkında bilmeden yargılamayın ve bana gelince aman kocam otur desinde bende hazira konuyum gibi bi dusuncede asla degilim hedeflerim var kimse icin vazgecmiyecegim ama konumuz benim hedeflerim degil sadece yorum istedim yargı değilKonuyu neresinden tutsam elimden kaldı. durumu çokta iyi olmayan bir adam, karısının çalışmasını istemeyen bir dangoloz, çalışmaya çokta hevesli olmayan, aman kocam çalışma dedi evde durayim ama rahatta yaşayayim isteyen bir kadın, "en azından bir evi olsun " diye neredeyse evi bile begenmeyen muhtemelen kızını ayakları ustunde durabilecek kadar bile yetiştirmeyip hazırlara konmasını isteyen bir anne.
Tabi ki herkes çocuğu için en iyisini ister. Bende kızların için zengin koca istiyorum ama kizlarimi da en iyi şekilde yetiştirip, ellerinin ekmek tutmasını saglayacagim. Ancak o çalışmamı istemiyor diyen birisi asla tasvip ettiğim bir kadın olamaz.Öncelikle öyle olduğunu varsayalim bunlari tek ben istemiyorum herkesin istediği seyler bunlar zaten yat kattan bahsetmedim annem fabrikatör bi damatta istemiyo annem hakkında bilmeden yargılamayın ve bana gelince aman kocam otur desinde bende hazira konuyum gibi bi dusuncede asla degilim hedeflerim var kimse icin vazgecmiyecegim ama konumuz benim hedeflerim degil sadece yorum istedim yargı değil
evlendikten sonra da söz sahibi olamaz ki ?Hayır tabiki suanda asla söz sahibi değil ama evlendikten sonra istemiyor
Gerçekten ben 18 yasındayken cok asıkken bile biri bana uymuyosa o zaman bile vazgeciyodum maddi durumda isi sıkıntılı biraz bana karsı tutumu iyi ama inatcı brn yazmadan yazmıyo buda bana uymuyo gibi ben nazlıyım o naz cekemiyo teldeyken böyle ama karsı karsıya gelince unutuyoruz herseyi bi bakisi yetiyo bana sürekli görüsemiyoruz ailevi nedenlerden dolayı bideYani aşkınız yüksek olsa mantık devre dışı olurdu zaten.
Maddi durumdan başka bir sıkıntınız var mı peki? Yani aranız nasıl genelde size karşı tutumu falan?
Bende aynı sekilde düsünüyorum etrafımda yasananlardan dolayı ona olan askımı boyle maddiyatdan dolayı kaybetmek istemiyorum askım böyle kalsın diger türlü olunca kendime olan saygımı kaybederim gibi geliyoPara yoksa ask sevgi huzur mutluluk olmuyor.kim ne derse desin.butun gerginlikler ses yukselmeleri mesafler sogukluklarin basi maddiyatsizlik.
Evet aynen bazı huylarını pek begenmiyorum ama seviyorumda öyle bi kararsızlık icindeyimvarlık seviştirir yokluk dövüştürür derler canım. kıt kanaat geçinmek çok zor bir sınav. bazı şeyler olur sevdiğin adamı bile gözün görmez olur. diyorsan ki : tamam benim aradığım adam bu kişilikte olmalı. olsun. ama kişilik bakımından da şüphelerin varsa vazgeç derim.
Evet olamaz iste benim kararımda böyle ailem bile ne kadar tutucu bi aile olsada benim calısmama müsade ediyorlar ama o niye calisiyosun diyo e ben bir ömür evde oturamam ya bos bos buda beni düsündürüyorevlendikten sonra da söz sahibi olamaz ki ?
keşke sevmek herşeye yetse canım. içinde huylarına dair tereddütlerin var ve sevgin ağır bassaydı bu konuyu buraya açmazdın bile , insanları değiştirmek zordur. sakın evlenince değişir şöyle olur böyle olur diye düşünme bu konuyu aklından çıkar çünkü değişmeyecek. ama diyorsanki ben herşeye razıyım o zaman saygı duyarız..bence önüne bir kağıt al ve olumlu olumsuz özelliklerini yaz buna göre somutlaştırmış ol.Evet aynen bazı huylarını pek begenmiyorum ama seviyorumda öyle bi kararsızlık icindeyim
Öneri icin teşekkür ederim yazmadan söyleyim olumsuzlar fazla çıkıcak cok doğru değismiceginide biliyorum onun neyini sevdim anlamıyorum : ( ama vazgecmem lazım galibakeşke sevmek herşeye yetse canım. içinde huylarına dair tereddütlerin var ve sevgin ağır bassaydı bu konuyu buraya açmazdın bile , insanları değiştirmek zordur. sakın evlenince değişir şöyle olur böyle olur diye düşünme bu konuyu aklından çıkar çünkü değişmeyecek. ama diyorsanki ben herşeye razıyım o zaman saygı duyarız..bence önüne bir kağıt al ve olumlu olumsuz özelliklerini yaz buna göre somutlaştırmış ol.
Meraba arkadaslar benim sevdiğim bir adam var ve durumu çokta iyi değil ailemde istese verir ama icten razı değiller ailem razi olmayınca bende kararsız kaldım seviyorum ama bi yandanda hayat şartları önemli gibi ask herseye yetermi sizce onunla evlensemmi yoksa bekleyip ailemin razı olucagı biriylemi evlensem (bunada gönlüm razı değil seviyorum: ( )
bence herşeyin farkındasın.. bi mühlet ver kendine 1 hafta iyice düşün ve kararını bildir. ama herşeyi gözden geçirerek karar ver.Öneri icin teşekkür ederim yazmadan söyleyim olumsuzlar fazla çıkıcak cok doğru değismiceginide biliyorum onun neyini sevdim anlamıyorum : ( ama vazgecmem lazım galiba
Hayır hic dört dörtlük degil asık olsamda gözümden kacmayan huyları var sevmedigim annesinede cok düskun bende mantık evliligini dogru buluyorumseni mutlu edecekmi bu adam her yönden onu düşünün yarın öbürgün kaynanasıydı vırtı zırtı diye konu açmayın dört dörtlükse kişiliği olur ama bence mantık evliliği en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?