Aşk mı mantık mı

Amin inşaallah aynen kalp herkese ısınmıyo seviyorum annem zamanında cok zorluklar cekti benimde cekmemi istemiyor iste en azindan bir ev olsun bu zamanda kira zor diyo falan öyle gözüm yükseklerde değil benimde ama hayat şartları aşk karın doyurmuyo diyorum bi yandan bi yandanda icim gidiyo vazgecemiyorum : (

Bende aynı sekilde düşünüyorum özellikle ailenin rızasının alınmadığı evliliklerin sonu yok

Eskidenmiş iki gönül bir olunca seyran olan samanlık.

Çift maaşlı, ortalama geliri olan aileler bile zor getiriyor ayın sonunu.

Sağlık, ulaşım, gıda, eğitim, tatil, barınma.. her şey çok pahalı günümüzde.

Ve şartlar zor olunca, bireyler de zorlaşıyor.

Kiminle evlenirsen evlen, ama çalış!
"Ben kazandım emeğimle bu parayı, tek başıma kalsam da sırtım yere gelmez" diyebil e mi?

Ben zaten oturmayı hic sevmiyorum hedeflerim var calısıp kendi ayaklarımın üstünde durmayı istiyorum ama o istemiyo bi kere kısa süreligine calıştım basladı niye calisiyosun cık v.s diye söylendi

Ben zaten oturmayı hic sevmiyorum hedeflerim var calısıp kendi ayaklarımın üstünde durmayı istiyorum ama o istemiyo bi kere kısa süreligine calıştım basladı niye calisiyosun cık v.s diye söylendi
İşte farkındasın değil mi onunla evlenmek sana ne sunacak?

Bir sürü aşkı elinin tersiyle itip, önce kendimi doyurayım, zevkimi alayım, sonra evlenirim diyen kadın var bu forumda.

İtinalı ol, bir tek hayatın var. Harcama hedeflerini

Gerçekten aşık olan bi insan mantık mı aşk mı ikilemine düşmez,aşık olan insan bi şekilde algılarını mantığını devre dışı bırakır aşkına sarılır. Mantık mı ikilemine girmişseniz aşık değilsinizdir.
Birde paranın kime gelip kimden gideceği hiç hiç belli olmuyor.

Canım şimdi sana iki türlü anlatacam
Birincisi insan bekarken hep aşkın peşinden gider kişilikmiş paraymış dinlemez taki evlenene kadar sonra başını taşlara vurur aklım öantığım nerdeydi diye
İkincisi ise maddi durum önemli tabi ama kişilik karakter kadar değil dünyanın en zengini olsa adam olamadıktan sonra sana değer veremedikten seni mutlu etmedikten sonra neye yarar o yüzden artık karar senin

anne ya da babanin bir evlilikte gönlü yoksa %90 o işten hayır çıkmıyor bu yaşıma kadar en net öğrendiğim şeylerden biri çoook gördük çevremizde kk da

+1 milyon

Karakteri iyi calışıyo ama maası öyle cok yüksek değil daha doğrusu o konuları konuşmaya utanıyorum biraz açıkca ne kadar maas alıyosun diyemiyorum yazın is daha çok kısın durgun

Dediğim gibi eğer is totosu varsa kışında ek bi is yapar gene evine bakar.. Evlilikte gerçekten garip bi şekilde yardım ediyor zaten rabbim.. Benim eşim tanıştığımız da 850 lira maaş alıyordu araba tamircisiydi adamı zorla KPSS ye soktum simdi memur.. İs snde bitiyor yani bacım sen yeterki duygularından emin ol..

bu durumda ailenizin uygun gorecegı kişi zengin biri olacaktır.
Birisiyle para için evlenmeyi ve ona gece eşlik yapıp gündüz kredi kartını kullanmayı yediriyorsanız tabii hisleriniz kenarda kalsın evlenin.
olması gerekenin mantıklı aşk diye yazmıs bir arkadas. Kesinlikle katılıyorum.

Gözlerinizi kapatın ve her gece sevmediginiz bir adamın size dokundugunu hayal edin.

Adamına göre değişir.Eğer ki kendini geliştirmek isteyen ve bunun için uğraşan biriyse bugün maddi sıkıntı olarak gördüğün adam yarın iş adamı olur.Ya da çok zengindir ama kıymet bilmez yok olur.Sevdiğin kişi ne iş yapıyor?hayalleri var mı?Bu işler belli olmaz.

+1111111111111111

Vay beni gerçekten mı ne iyi etmişsin de zorla sokmuşsun sınava beyin bedava Helalllllll :))

"En azindan bi ev" diyorsunuz ama genc yasta, yeni yeni biseyler yapmaya çabalayan biri icin epey luks bence ev almak.. Hele şu ekonomik buhranin icinde.. Yavas yavas olur Allah in izniyle.. Ama karşılıklı sevgi hissedebilmek kolay kolay olan bisey degil..

Konuyu neresinden tutsam elimden kaldı. durumu çokta iyi olmayan bir adam, karısının çalışmasını istemeyen bir dangoloz, çalışmaya çokta hevesli olmayan, aman kocam çalışma dedi evde durayim ama rahatta yaşayayim isteyen bir kadın, "en azından bir evi olsun " diye neredeyse evi bile begenmeyen muhtemelen kızını ayakları ustunde durabilecek kadar bile yetiştirmeyip hazırlara konmasını isteyen bir anne.

İşte çalışıp kazanıp kendin birşeyler için para harcamayinca "en azından bir ev' oluyor

Bu soruya evlenmeden önce cevap vermiş olsaydım kesinlikle aşk derdim hatta deli gibi de savunurdum ama şimdi evliyim ve daha gerçekçi bakiyorum.Insan elbetteki sevmeli sevmedigin biri ile yapamazsın ev sana saray olsa dar gelir.Ekonomik durumda aynı şekilde yeterli düzeyde olmalı para olmayınca da olmuyor.Ben sevgi ve mantığı birarada barındıran kişiyle evlenmek gerektiğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…