• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk mı mantık mı?

generalsmoker

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
583
63
13
32
Senin sevdiğin mi seni seven mi suan evlenecek olanlar veya evlenmiş olanlar aşk mi secerdiniz mantık mi sizi seven birisiyle mi yoksa sizin sevdiğiniz kişiyle mi evlenir deniz tecrübeli hanımlar yorumlarınıza ihtiyacım var

hem sevmelısınız hemde sevılmelısınız karşılık lı olmalı.ilk önce sevgi oluşmadan mantıklı yaklaşmak zorundasınız.onun kulturel ozellıklerı ekonomk ozllıklerı dunya göruslerınızı dını göruslerınız bıle sızınle eger yakınsa bu artı bır özellık olur.ondan sonra davranıslarına bakarsınız ınsanlara nasıl davrnıyor aılesıyle ılıskısı nasıl dıyor.zaten bunlar gzlse ben bu adamı severım yanı.tabı herkesınn sevgı hıssetme nedenlerı farklı olablr.ilk önce mantık onnla berbr sevgın olsuyor zaten

Yaşa göre de algı değişse de benim de her seçimim de yüzde 51 aşksa yüzde 49 mantık olmuştur. Çok sevmek değil çok iyi sevmekte mesele:KK51:

Mantıklı aşk evliliği tercihimdi onuda yaptım.
Hem sevdim hem sevildim.

Evlilik düşüncem aşktan ibaretti aşk olunca hersey olur sandım aşk bitmedi devam ama mantıklı düşününce olmuyor

Senin sevdiğin mi seni seven mi suan evlenecek olanlar veya evlenmiş olanlar aşk mi secerdiniz mantık mi sizi seven birisiyle mi yoksa sizin sevdiğiniz kişiyle mi evlenir deniz tecrübeli hanımlar yorumlarınıza ihtiyacım var
beni seven kişiyle mantıklı aşk..

Seni seven ve mantıklı olduğunu düşündüğün biriyle evlensem mi diyorsan diğerine aşık değilsin. Net

Hayatımı ellerimle mutsuz etmek istemiyorum güzel beraberlik olmalı ama aşk evliliği olursa çok ta mutlu olamayacağım

Mantıklı bir aşkı seçerdim.
İkisi de tek başına anlamsız çünkü.

Kendimi de düşünmek zorundayım bir tarafta aşkımdan emin bir erkek o kadar eminki ilgi alaka azaldı diğer tarafta aşık bir erkek

Back
X