- 25 Eylül 2015
- 122
- 60
- 28
- 35
- Konu Sahibi generalsmoker
Beni çok seven insana mantığımla yaklaştım ve tanıdıkça çok sevdim evliyim eşimle çocuğumla mutluyum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle aşık olduğum insandan bu güne kadar hiç kendimi özel hissedebilecrgim bir ilgi alaka görmedim mantıklı yaklaştigim kişi ise çok çok farklı iyi bir insan aşk ta ezilirim mantıklı olanda ise mutlu olurum kararsız kaldımAsık oldugun insan sana o kadar deqer vermiyor zamanla sevqinin bittiqine inanan insanlardanim mantik evliliqi yaptim ilk aylar zor geliyor ayrilma aşamasini bile duşunuyorsun ama şuan onun verdiqi deqeri ne arkadasim ne ailem verdi tabi insandan insana deqisio bu kalbinin sesini dinle
Mutluluğunuz daim olsunBeni çok seven insana mantığımla yaklaştım ve tanıdıkça çok sevdim evliyim eşimle çocuğumla mutluyum.
Peki TeşekkürlerTeşekkürler ama iyi ölç tart sen aşkından ölürsün ama o sana değer vermez . Sen mantıkla yaklaşırsın çok mutlu olursun yada tam tersi de olabilir Herşeyi iyi değerlendir
Canım sorduqun sorunun cevabını kendin verdin inanki evlilikte ezilmek kim ister yemin ederim gorucu usulu ile evlenmişim birsey oldumu diyorum beni istemeseydin falan her dediqimi yapıyor allah sahit ben hala buna ragmen sikayet ediyorum ama asik olduqum insana asla laf edemezdim beni kole yapardi ben bunu bile bile kendime kiyamazdim benimde oyle bir iliskim oldu şimdi allaha sukrediyorum aşık olduqum kisiyle deqilde mantiqimla evlendiqim icinAynen öyle aşık olduğum insandan bu güne kadar hiç kendimi özel hissedebilecrgim bir ilgi alaka görmedim mantıklı yaklaştigim kişi ise çok çok farklı iyi bir insan aşk ta ezilirim mantıklı olanda ise mutlu olurum kararsız kaldım
Inan benim durumum da öyle oldu şuan ben ona köle diğer taraf çok çok iyi ben asla birsey yaptıramam sevgilime söylemeye utanirim çekinirmCanım sorduqun sorunun cevabını kendin verdin inanki evlilikte ezilmek kim ister yemin ederim gorucu usulu ile evlenmişim birsey oldumu diyorum beni istemeseydin falan her dediqimi yapıyor allah sahit ben hala buna ragmen sikayet ediyorum ama asik olduqum insana asla laf edemezdim beni kole yapardi ben bunu bile bile kendime kiyamazdim benimde oyle bir iliskim oldu şimdi allaha sukrediyorum aşık olduqum kisiyle deqilde mantiqimla evlendiqim icin
He valla bende oyleydim o resmen beni kole yapmisti ban kufur saydirsaa bile sesimi cikaramayan bir insandim her seferinde gidip özur dileyen bendim ama simdi oyle deqilim kendimi kadin ve deqerli hissediom ne kufru bana kalk demeye kiyamıyorr yaaInan benim durumum da öyle oldu şuan ben ona köle diğer taraf çok çok iyi ben asla birsey yaptıramam sevgilime söylemeye utanirim çekinirm
Tabiki aşık olduğum insanla sorunlarım olmasa diğer kriteri hiç düşünmem ama bana veremediği ilgi alaka maddi manevi hersey diğerinde mevcutAşk olunca mantık, mantık olmayınca aşk olmazmış gibi bir şey olmaz. Eğer her türlü içinize siniyorsa aşıksınız ve mantıklı bir şeydir zaten. Ama aşık olup da içinizi kemiren sorular varsa o adama sandığınız gibi bir aşk beslemiyorsunuz ve ileride hepsi büyüyerek karşınıza çıkacak demektir.
Ayrıca sizi sevdiğinden emin olduğunuz kişiyle evlilik yoluna girilmeli...
Seviyor da sözde özde bişey yok ... çaba inanç hiçbir şey yoksevdiğin seni hoyrat seviyorsa sanırım ömür geçmez ama seni güzel seven biri varsa elbet sende onu seveceksindir böyle düşünebilirsin.
Yani seviyoruz tamam birbirimizi ama ben daha çok seviyorum şimdi görüyorum ki benim sevgilimi sevdiğim gibi beni de seven varSevdiginle mi seni sevenle mi olursun diyorsan ikisi de değil. Hem sevdiğim hem beni sevenle olma gibi bir şansım varken niye bu iki seçenekten birini seceyim? Hem zaten seni sevmeyen seninle birlikte olmaz ki sırf sen onu seviyorsun diye. Yani o seçenek baştan hatalı.
Annemin çok sık kullandığı bir laf vardır lafla peynir gemisi yürümez kızım der hep onun gibi düşün sözde sevip bir şeyler için çabası yoksa o hep SÖZDE kalır. hayır ben yaptım da o hatayı sen yapma diyeyim dedim. elbet seni çok güzel seven biri çok güzel anlayan,koruyan, kollayan biri çıkacaktır. onun için senin için çaba sarf etmeyen biriyle vaktini boşa harcama derim nacizane olarakSeviyor da sözde özde bişey yok ... çaba inanç hiçbir şey yok
Her zaman bir tarafin daha cok sevdiğine inanırım ben. Daha çok seven karşı taraf olursa güzel olur tabi. Ama hiç sevmedigin biriyle olmaz. Mutlu olamazsın.Yani seviyoruz tamam birbirimizi ama ben daha çok seviyorum şimdi görüyorum ki benim sevgilimi sevdiğim gibi beni de seven var