• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk mı mantık mı?

Evlilik konusunda çok tecrübesizim, ama her zaman savunacagim tek şey; AŞK AŞK AŞK AŞK AŞŞŞŞKKKKK :KK200:

Simdiki aklim olsa beni seveni secerdim.erkekler zalim
Biliyosa ki seviyosun,dibine kadar kullaniyo bunu

Benim sevdiğim ama bana aşık biriyle evlenmek isterim. Sarıldığım zaman huzurla uyicak kadar sevdiğim, ama ayrılmamız gerekirsede hadi leeenn diyebiliceğim. Ama o sarılmadan uyuyamamalı ve gidiyorum dediğim zaman ağlamalı. Misal. Ben az o çok.Mantıkta şart. Önceliğim mantık oda ayrı mevzu. Bir zamanlar çok aşık oldum yemin ederim A dese altında bişey arıyodum.Aşk saykoluğuda beraberinde getirdiğinden o evlilik patlamaya daha yatkın oluyor benim gözümde.O yüzden ben huzuru seçerim karşımdaki aşkı seçmiş olsun. Evliliğe bakış açım özetle budur.

Sevmediğin biriyle birlikte olup aynı evde yaşayamazsın ki yaşanmamalı da zaten.
ikisi de eş değerdir.

sevdiğim dediğim kişiyi seviyorum o da seviyor ama diğer taraf bana daha çok değer veriyor sevgilimden görmdediğim tüm ilgi onda o yüzden kararsızım

Mantığımın aldığı kişiye aşık oldum ben ,şanslı mıyım akıllı mı bilemedim bak şimdi :KK45:

Back
X