Sizi kırmak istemem ama mantıklı düşünemediğiniz bir süreçte olabilir misiniz..İlla evlenmek zorunda ya da bir ilişki içinde olmak zorunda değilsiniz..
Bahsettiiniz kişiyle evlenirseniz pişman olucaksınız..Tabi siz bir annesiniz ben evli bile değilim..Ama ben olsaydım kendi ayaklarımın üzerinde durmaya çalışırdım..Çalışıyomusunuz bilmiyorum ama bir iş bulun , çocuğunuza kendiniz bakın..Bitirdiğiniz ilişkinin acısını bi atlatın ki daha sağlıklı adımlar atabilesiniz..
Başkasına ait bir adamla 8 yıl yaşadığınız çirkin şeye aşk demeyin lütfen.
Bunun adı aşk değil! Sırf parası bol diye sevgi duymadığınız biri ile yapacağınız
evlilikten de hayır gelmez.
Sizin gibi özgür, kimseye ait olmayan, aynı zamanda aşk kadar büyük olmasa da
saygı ve hoşlantı duyabileceğiniz kişi ile karşılaşmayı bekleyin..
Ama korkarım ki siz bu yasak aşk sularında boğulmaya devam edeceksiniz, öyle hissettim..
Güzel bir cevap hayatım.
O çirkin şeyin ne zaman, nerede ve hangi şartlarda karşınıza çıkacağını kestiremiyorsunuz. Bir anda kendinizi içinde buluverirsiniz. Bataklık gibi yani. Çıkmak için çırpındıkça batarsınız. Geç de olsa yanlış gördüm çok şükür. Bataklıktan çıktım. Özellikle şu sözünüz için(Sizin gibi özgür, kimseye ait olmayan, aynı zamanda aşk kadar büyük olmasa da
saygı ve hoşlantı duyabileceğiniz kişi ile karşılaşmayı bekleyin..) Teşekkür ederim.
Merhaba,yaş 45 ve çocuk var..yeterince kendiniz için yaşamışsınız zaten,bırakın bu "aşkmı paramı?" Edebiyatını .Hadi 19 luk kızlar yazıyor onlara gençler,cahiller falan diyoruz da siz?? Bolşanslar ne diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?