- 23 Ağustos 2012
- 51.444
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.538
- 898
Şöyle ki annesinin hastalığı çok ileri değil 2 abisi 1 ablası var hepsi evli. Kendisi okuduğu bölümle alakası olmayan işler yapmak istemiyor başvurularına da olumlu cevap gelmiyor
Onu da bilemem ayrıca eltim kanser ve devlet ödüyor. Ancak ilaçlar her zaman bulunamadığı için yurt dışından getirince epey pahalı oluyor.kadesa,devlet neden ödemiyor kanser tedavisini,olacak şeymi
ha ha ha çok komik,olumluda olumsuzda eleşştiri gelir bak biz konu açıyormuyuzKusura bakmayın atomu parçalanmak ilgili konular vardı da ben araya girmişim sanırım: DD
Ilk okudugumda ne var canım bunda annesi hasta zor duruma düşmüş sevdiği kadindan destek almış nolacak yani demistim.tabiki yardimci olabilirsiniz insaniz hepimiz zor duruma düşebiliriz ama sevgilinizin şu koşullarda iş seçmek gibi bir seçeneği olmadığını düşünüyorum ettiginiz yardımlar bir kenara bu tamamen sizin sevginizden bagkiliginizdan kaynaklaniyo tartisilmaz .okuduğu bölümle alakasiz işler yapmak istemiyo ne demek bu zamanda herkez bayildigi işi de yapmiyo..onemli olan ayakta durabilmek.
annesi için Üzgünüm lakin tek çocukta degilmiski annesinin hertürlü masrafini bakımını sırtlaniyo diim...biraz daha gayretli olabilir.
O gayret etsin ki sizde gerektiği yerde yine yardımcı olacaksınızdır eminim.
ahh cok üzüldüm rabbim şifasını versin,rabbim cümlemizi korusun
Onu da bilemem ayrıca eltim kanser ve devlet ödüyor. Ancak ilaçlar her zaman bulunamadığı için yurt dışından getirince epey pahalı oluyor.
O cabalamaktan vazgeçmesinHaklısınıız insan olayın içinde olunca bazen mantıklı düşünemiyor o yüzden teşekkür ederim yorumunuza
aynenAşk mı?
Para mı?
Diye soracagina kendini ifade edecek, meramini anlatacak şekilde sor, tavsiye iste.
Altruistik davranış türümüzde yaygın değil.
Buna mecbur değilsin.
Fakat common benefit olarak anlaşılır olmak mecburi.
kesinlikle en iyisini konu sahibi bilir,erkek kardeşimin bankada bir arkadaşı var,maaş asgarini üzerinde 2 gün geçmeden bitiriyormuş,sonrasında bir sigara ver,50 lira ver 10 lira ver bıktırmış etrafındakileri,bazen yalanda söylüyormuş..Adam parayı çarçur eden iflah olmaz bir tip mi yoksa sadece annesnn durumundan ötürü mü böyle sen daha iyi bilirsin. Annesi sağlığına kavuşunca işe girer heralde
Merhaba hanımlar. Benim sıkıntım şu. Erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz ve benim için yapmadığı fedakarlık kalmadı. Şu sıralar maddi açıdan sıkıntıda ve benden arada sırada borç istiyor. Belli bir miktara geldi ve Bu aralar geri ödeyebilecek durumu da yok biliyorum. Ancak bir süre sonra bu durum benim canımı sıkmaya başladı. Bunu kendisine söylemeye çekiniyorum çünkü kırmaktan korkuyorum. Zor bir süreçten geçiyor annesinin kanser tedavisi oldukça masraflı ve kendisinin şu sıralar işi yok. Ama yine de benim içim içimi yiyor. Var mıdır bir önerisi olan: (
kesinlikle en iyisini konu sahibi bilir,erkek kardeşimin bankada bir arkadaşı var,maaş asgarini üzerinde 2 gün geçmeden bitiriyormuş,sonrasında bir sigara ver,50 lira ver 10 lira ver bıktırmış etrafındakileri,bazen yalanda söylüyormuş..
ama dediğin gibi konu sahibi gerçeği biliyordur
canım biride hastayım diye izin almış facede eğlenceye falan gitmişler paylaşmış:)bu ne salaklıktır yavBenim de var öyle arkadaşım. Param bitti diye tüm ofisten 50şer lira topladı çaktırmadan. Hepimize sessiz sessz söyledi. Sonra haftasonu sapancaya gitmiş sevgilisiyle. Salak fotoğraf paylaştı sapancadan öyle ortaya çıktı. O paralar da tabiki geri dönmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?