Ürkütücü bencede acaba bos tehdıt mı gercekten zarar verır mı Insan cok sevdıgı bırıneKonuyu okuyunca, burada ben bile korktum
Herkes öldürür sevdiğiniÜrkütücü bencede acaba bos tehdıt mı gercekten zarar verır mı Insan cok sevdıgı bırıne
Normal ıyı bır çocuk görüntüsü verıyor dısardan
Arkadaşım bıseye üzüldum dese kahroluyor cocuk((
Çocuk ne aşık, ne saplantılı, hasta bence, manyak falan da olabilir, tek bildiğim çok tehlikeli ve normal değilÜrkütücü bencede acaba bos tehdıt mı gercekten zarar verır mı Insan cok sevdıgı bırıne
Ürkütücü bencede acaba bos tehdıt mı gercekten zarar verır mı Insan cok sevdıgı bırıne
Her ayrılma asaması çocuk kapıya gelıyorÇok uçlarda yaşıyor her şeyi demek ki, sağlıklı bir şey değil bu kadarı.
Bilemiyorum, bazıları boş tehdit oluyor ama ayrılmayı bir denerdim heralde ben olsam sonra ne tarz tepkiler verecek ona göre hareket ederdim. Ama bağını koparması lazım bir şekilde.
Sonradan da bu yaptıklarını fitil fitil burnundan getirir kız arkadaşınızın, adam normal değil çünkü.. Karanlık da odamda yatıyordum şu konuyu okuyana kadar, kalktım ışığı yaktım valla, sağıma soluma bakıyorum.. Gerilim filmi gibi:)Her ayrılma asaması çocuk kapıya gelıyor
Resım atıyor asagdan arabada beklıyor sımdı yukarı cıkıcam gel ın
Zaten kendısıde söylüyormus ben artık sensız olamam kendımı tanıyorum dıye
Borçlarını ödüyor kız arkadaşımın hıc sormadan
Ayy :)))Sonradan da bu yaptıklarını fitil fitil burnundan getirir kız arkadaşınızın, adam normal değil çünkü.. Karanlık da odamda yatıyordum şu konuyu okuyana kadar, kalktım ışığı yaktım valla, sağıma soluma bakıyorum.. Gerilim filmi gibi:)
Her ayrılma asaması çocuk kapıya gelıyor
Resım atıyor asagdan arabada beklıyor sımdı yukarı cıkıcam gel ın
Zaten kendısıde söylüyormus ben artık sensız olamam kendımı tanıyorum dıye
Borçlarını ödüyor kız arkadaşımın hıc sormadan
Inlh bakma cocuk dedıgıme 33 yasında adamOff ne saçma sapan şeyler.. Keşke daha çok tanısa kendini de yaptıklarının doğru olmadığını anlasa.
Bilemedim, katı davranması gerekiyor bence arkadaşınızın ama en iyi o tanıyor tabi, iyi bir ölçüp tartmalı.
Baktı olmuyor bu davranışların normal değil beni seni şikayet etmek zorunda bırakma falan desin.
Umarım çok uzamadan sıyrılabilir bu durumdan.
Inlh bakma cocuk dedıgıme 33 yasında adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?