Ask mı saplantı mı

borcam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
742
848
103
İstanbul
ıyı geceler dılerım herkese
Oncelıkle konu benım degıl cok yakın kız arkadasımın konusu
Sevgılısıyle arasında 5 yas var arkadaşım buyuk ama cok guzel hanı sexı derler ya oyle bır kız..cocukta ortalama bır tıp
Cocuk arkadaşıma cok asık oldugunu söylüyor sureklı arıyor kı telı arabada bırakıp avm gırmıstk daha doğrusu unutup
148 kere aramıs
Arkadasımda hoslanıyo mu sevıyor mu arada o kadar ustune gelıyor kı
Dıyelım kavga ettıler ılk basta engelledı baska hesaplar acıp yazıyordu sonra kapılara gelmeler ve en son tehdıtler evını basarım herkese anlatırım ,apartmanı sıteyı ayaga kaldırırım
Son asama oldururum olurda bısey hıssedersem senı oldurucem cok sevıyorum sensız yapamam bu boyle uzayıp gıdıyor...
Mesajların genelınde benı bırakma, bırakmandan korkuyorum ,sensız nefes alamam seklınde
Kavga ettıklerınde çocuğun dedıgı nefes alamıyorum barısana kadar duzelmıyorum seklınde ...
Ben acıkca arkadasıma uzak durmasını söylüyorum ama mumkun degıl kapısındabeklıyor her kavgada
Arkadasımda sevıyorum ama artık korkmaya basladım dıyor
Kız arkadasım yorumları okuycak ınanın sızın fıkırlerınız gercekten nokta atısı gıbı..
Sızce ask mı saplantı mı
Saplantı olsa ,beraberler herseyı yaşıyorlar
Ulasamadıgı bırıde degıl cocugun
Cok uzattım fıkırlerınız nedır
Herkese cok teşekkür ederız...

İnsan aşık olduğu kişiyi tehdit eder mi? Tabi ki saplantı. Arkadaşınız uzak dursun ama bu yetmez. Kendisine bu kadar tehdit savuran birini şikayet de etmeli

Konuyu okuyunca, burada ben bile korktum
Ürkütücü bencede acaba bos tehdıt mı gercekten zarar verır mı Insan cok sevdıgı bırıne
Normal ıyı bır çocuk görüntüsü verıyor dısardan
Arkadaşım bıseye üzüldum dese kahroluyor cocuk((

Herkes öldürür sevdiğini kuzum 30 yıl ayni yastiga baş koyan insanlar birbirini öldürebiliyor. Biri beni böyle tehdit edecek ve ben onunla devam edecegim.... arkadasin aklini peynir ekmekle mi yemis

Çocuk ne aşık, ne saplantılı, hasta bence, manyak falan da olabilir, tek bildiğim çok tehlikeli ve normal değil

Çok uçlarda yaşıyor her şeyi demek ki, sağlıklı bir şey değil bu kadarı.
Bilemiyorum, bazıları boş tehdit oluyor ama ayrılmayı bir denerdim heralde ben olsam sonra ne tarz tepkiler verecek ona göre hareket ederdim. Ama bağını koparması lazım bir şekilde.

Her ayrılma asaması çocuk kapıya gelıyor
Resım atıyor asagdan arabada beklıyor sımdı yukarı cıkıcam gel ın
Zaten kendısıde söylüyormus ben artık sensız olamam kendımı tanıyorum dıye
Borçlarını ödüyor kız arkadaşımın hıc sormadan

Sonradan da bu yaptıklarını fitil fitil burnundan getirir kız arkadaşınızın, adam normal değil çünkü.. Karanlık da odamda yatıyordum şu konuyu okuyana kadar, kalktım ışığı yaktım valla, sağıma soluma bakıyorum.. Gerilim filmi gibi:)

Ayy :)))
Bunlar rutın yaşadıkları banada anlatıyor
Artık normallestı sankı hayatında bu yasadıklaro
Ve tabıkı anormal bır durum

Off ne saçma sapan şeyler.. Keşke daha çok tanısa kendini de yaptıklarının doğru olmadığını anlasa.
Bilemedim, katı davranması gerekiyor bence arkadaşınızın ama en iyi o tanıyor tabi, iyi bir ölçüp tartmalı.
Baktı olmuyor bu davranışların normal değil beni seni şikayet etmek zorunda bırakma falan desin.
Umarım çok uzamadan sıyrılabilir bu durumdan.

Inlh bakma cocuk dedıgıme 33 yasında adam

Inlh bakma cocuk dedıgıme 33 yasında adam

Çocuk gibi zaten.. Konuşabiliyorsa, dinler gibiyse önce farkındalık yaratmaya çalışsın, sevgilinin bu olmadığını, kimseyi zorla yanında tutamayacağını, tutsa da bu şekilde gerçek anlamda sevilemeyeceğini, bunun kendisi için de zararlı bir durum olduğunu, yaptığının kendisine(arkadaşınıza) saygısızlık olduğunu ve rahatsız olduğunu vs. vs.. Ve bu şekilde devam ederse şikayet etmek zorunda kalacağını eklesin.
Baktım olmuyor sertleşirdim heralde ben ama onu en iyi tanıyan arkadaşınız dediğim gibi.
Her yerden engelleyip şikayete yönelsin bence en son olmazsa.

33 yaşında mı... ben daha ergen hikayesi sandım bunu. k33 yaşında ise ruhsal hastalığı olan biri o. ve bu aşkın sonu gazetede haberlerde biter. ya gider kendine bişey yapar. ya da arkadaşınıza. çünkü arkadaşınızın bu kadar sülük gibi yapışkan ve köpek gibi amade birine aşk sevgi beslemesi imkansız. yakında sıkılacak ve nefret edecek ondan. tiksinecek. her hareketi batacak. hikaye o zaman başlayacak. çok zor olacak ondan kurtulmak çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…