Adam soguyacagı yerde daha cok ısanıyor ısın kotu tarafıPsikolojisinde bozukluk var bence. Öfkeyi de sevgiyi de uçlarda yaşıyor sanki, psikolojik olarak normal olduğunu düşünmüyorum ve evet böyle biri tehlikeli olabilir. Yavaş yavaş kendinden soğutarak uzaklaşsın.
Umarım tedavı olur 2 senelık bır ılıskı yenı degıl ama bu zamana kadar ayrılma dısında yaptıkları normal her dedıgını yapmaya calısan hıc sesı çıkmayan bırıPsikolog değilim ama arkadaşınızın sevgilisinde "kaygılı bağlanma" durumu var bence. Bu kişilerin bebekliklerinden itibaren ebeveynleriyle yaşadıkları ilişki biçimi, ilerideki gönül ilişkilerini olumsuz etkiliyor. Yani bebeklikten itibaren gördüğü yetersiz ilgi, onu sürekli daha fazlasını almak için mücadele etmeye zorluyor. Büyüyünce yaşadığı ilişkilerde de sürekli daha fazla ilgi isteme, sevildiğine ikna olmama, karşıdaki insana gereksizce yapışma, aşırı kıskançlık, saplantı gibi davranışlar gösteriyor ve partnerini istemsizce irite ediyor. Hatta psikolojiden aldığım bir derste hoca demişti ki bu kişiler bebekken anneleri yanlarından gittiğinde "annem gitti" diye ağlarlar. Anneleri gelince ise kendilerini güvende hissedip susmaz, "tekrar gidecek" düşüncesiyle ağlamaya devam ederler. Bilmiyorum ne derece doğru ama bence bu kişide kaygılı bağlanma problemi var. Arkadaşınız onu tedavi için teşvik etmeli bence.
Umarım tedavı olur 2 senelık bır ılıskı yenı degıl ama bu zamana kadar ayrılma dısında yaptıkları normal her dedıgını yapmaya calısan hıc sesı çıkmayan bırı
Hep kızın dedıgı kabul goren bı ılıskı
Ama ayrılık denınce canavar cıkıyor
Nasıl kurtuldunuzBağımlı kişilik yapısı. Bende bir ara böyle bir şey yaşamıştım. Kurtulmak çok zor. 4 yıl boyunca kurtulamadım.
4 yıl boyuncada kendimden bıktırmak için herşeyi yaptım, sonra da araya mesafe girince kurtulabildim. Arkadaşınız için de zor olacak, ama adam hasta.
Aynen adam yememıs ıcmemıs aramıs148 gerçek sayı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?