- 2 Mart 2012
- 500
- 308
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında ayrım degilde hangisinin daha baskın olması söz konusu bence mesela kadın aşık olur evlenir ama artık ilerleyen zaman da aşk degilde sevgiye dönüşür diye düşünüyorum.Aşkla sevgiyi ayrı gibi düşünmüyorum bende ayrımını hiç anlamamışımdır insanlar nasıl yapıyorHer ikisi de diyorum çünkü ikisi de bana göre aynı şeyler 3 yıl süresi var falan hikaye bence aşkın ben aynıyım hiç değişmiyor duygular
![]()
Ben direk eşimi görür görmez etkilenmiştim 7 yılın içindeyken evlendik 2 aylık evliyiz belki evlilik için söylemek erken ama 7 yılda hala aşığımAslında ayrım degilde hangisinin daha baskın olması söz konusu bence mesela kadın aşık olur evlenir ama artık ilerleyen zaman da aşk degilde sevgiye dönüşür diye düşünüyorum.
Ben eşimle tanıştıkdan sonra aşkımız başladı yani insan hem görür görmez aşık olamıyor ki belli bir zaman geçmesi gerek bana göre![]()
Maşallah canım Allah mutlu mesut etsin ne güzel aşkla sevgiyle birine bakabilmekBen direk eşimi görür görmez etkilenmiştim 7 yılın içindeyken evlendik 2 aylık evliyiz belki evlilik için söylemek erken ama 7 yılda hala aşığımAşk sevgi kavramı bana ikisi de farklı şeyler gibi gelmiyor ikisini de yaşıyorum sanki kızdıgım yanlışı gördüğüm zamanlarda oluyor ama her gördüğümde heyecanlanıyor gözlerine gülerek bakabiliyorum da bunlar sevgide de var aşkta da bana göre
![]()
Amin cümlemizi inşallahMaşallah canım Allah mutlu mesut etsin ne güzel aşkla sevgiyle birine bakabilmek![]()
Önyargılı deyilimki onuda nerden çıkardınızAmin cümlemizi inşallahRabbim herkese nasip etsin
Bence yaşayarak görün siz de böyle yaşamadıktan sonra sorgulamak ön yargıyla yaklaşmak güzel olmuyor herkesin ilişkisi yaşayışı farklıdır herkeste aynı değildir bu durumlar
![]()
Yoksa size önyargılısınız demedim genel olarak anlatıyorum aslında ben genelleme çok kullanırımÖnyargılı deyilimki onuda nerden çıkardınız
Elbette herkesin ilişki yaşayışı farklıdır.mesela ben 6 senelik evliyim ama eşime olan aşkım sadakati hiç eksilmedi sanki gün geçtikçede artıyor aşkım![]()
Amin sağol canımYoksa size önyargılısınız demedim genel olarak anlatıyorum aslında ben genelleme çok kullanırımMaşallah size de Rabbim daim etsin
Aşk öyle bir şey herkes bitiyor bağlanmaya alışkanlığa bırakıyor diyor ama bakın 6 senedir devam ediyor geçici değil aşk kalıcı bir şey sevgi de alışkanlık haline gelmiş sıkılmış insanların seviyorum demesi bilmiyorum mantık evliliği yapanların genel söylemi diye düşünüyorum
![]()
Yok yok canım ben yanlış aksettirdimAmin sağol canım
Bende nedense hem alındım![]()