- 1 Temmuz 2025
- 6
- 3
- 1
- 22
- Konu Sahibi feyzaaaaaaaaa
Arkadaşlar selam bi sevgilim var(kadın) birbirimizi çok seviyoruz bana bakarken gözlerinin içi gülüyor. Dün birbirimize soru cevap yaptık çiftlerin yaptığı gibi. Senin ile kariyer arasında kalırsa kariyerimi seçerim dedi. Benim için bi dönüm noktası olursa diye. Bende sadece ona tahmin ettim dedim böyle diyeceğini. Ama ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum. Gelecek hayali çocuk hayali kuran da o bende onun sayesinfe kurabiliyorum bu hayalleri ama şuan ne hissettiğimi bilmiyorum. Tavsiye verseniz DÜZENLEMEEEEE
Yarın doğum günüm yanına gelirim dedi bende tamam dedim az önce mesaj attı sınavlarıma az kaldı ertelesek olur mu dedi. Sinir krizi geçiricim artık tamam dedim Allah aşkına kaç gündür çalışmadı çalış dememe rağmen ama bugün bana gelicem demesine rağmen gelemem diyor galiba ayrılmayı düşünüyorum bunun benzeri biçok şey var. Sevmek yetmiyor işte
Yarın doğum günüm yanına gelirim dedi bende tamam dedim az önce mesaj attı sınavlarıma az kaldı ertelesek olur mu dedi. Sinir krizi geçiricim artık tamam dedim Allah aşkına kaç gündür çalışmadı çalış dememe rağmen ama bugün bana gelicem demesine rağmen gelemem diyor galiba ayrılmayı düşünüyorum bunun benzeri biçok şey var. Sevmek yetmiyor işte
Son düzenleme: