Ask nasl bisey ?

Bana yardm edin :/ asık oldugumu nasl anlarım

kendimce yorumum,

sürekli onu düşünüyorsan

görmek istiyorsan

görünce mutlu oluyorsan

hele yanında olunca daha da mutlu oluyorsan

gözlerinin içine bakınca gözünü ayıramıyorsan

diğer insanlardan daha farklı geliyorsa

aşıksındır bence.

genelde aşık "olduğunu" nasıl anlarım derlerdi. insan aşık olunca anlamaması mümkün değil :)

olma olma aşık olma ne gerek var dertsiz başına dert alma anlama

Ayri sehirlerdeyz uzaktan akrabam sayiliyo uzun zamandr taniyirm ama yaklask bir aydr sevgiliyiz . Bilmiyorum onunla konusnca cok mutluym konsmaynca ya da konusmama bsy engel olursa öfkedn kuduruyorm engel tanimiyorm sanki hep hayal kuriyorm ama eski sevgilim aklma geldignde eskisi kadr olmasada icim aciyo

Bnde blmiom nasi anlasliio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah kalkinca aklina ilk o geliyorsa, gece yatarken sadece onu dusunuyorsan, onu hatirlayinca yuzunde bir tebessum beliriyorsa , o aradigi zaman midende kelebekler ucusuyorsa, onunla bulusacagin anlarda kalbin kut kut atiyorsa, tebrikler Asiksiniz.

Sabah kalkinca aklina ilk o geliyorsa, gece yatarken sadece onu dusunuyorsan, onu hatirlayinca yuzunde bir tebessum beliriyorsa , o aradigi zaman midende kelebekler ucusuyorsa, onunla bulusacagin anlarda kalbin kut kut atiyorsa, tebrikler Asiksiniz.

Bu hoslandiginda da oluoki

Acaba'' larla dolu düşünceler beynini kemirmeye başladığı anda anla ki aşık oldun..

Anladıgım kadarıyla henüz yeni sevgilisiniz,
ben yeni aşık oldugumda bir iki haftada 3 kilo falan verdim insanın midesi bi tuhaf oluyor birşey yiyemiyorsunuz, sonra heyecan oluyor, uyanır uyanmaz acaba mesaj attımı acaba arayacakmı falan, sonra onunla iyisen herkesle iyi oluyorsun ama eger kötüysen herkesi kolayca kırabiliyorsun (bu en kötü olan belirti bence) VEEE en önemliside genelde "cool" oluyorsun insanlarla ve hep yüzün gülüyor
hayal kuruyorsun ve baş rol oyuncusu hep ikiniz oluyorsunuz, aklina gelince tebessüm ediyorsunuz, sadece ona çok çabuk küsüyorsunuz...daha çok şey var ya

Bu hoslandiginda da oluoki

hoşlanmakla aşk çok farklı aslında bence.

hoşlandığın kişi vazgeçilebilir unutulabilir oluyor.

olmasa da olur diyebiliyorsun.

hatta aynı anda birden fazla kişiden hoşlanıp kararsız bile kalabiliyorsun

ama aşık olunca gözün bir kişiden başkasını görmüyor.

ondan başkasıyla kendini düşünemiyorsun.

istesen de unutamıyorsun

kısacası aşık olunca insan anlar bence

kalbinde onu hissedersin

Cikarken hissdermi mesele o :) .mesela unutmiosun deyince ayrilik sonrasinj anlatio gbi oldu

Cikarken hissdermi mesele o :) .mesela unutmiosun deyince ayrilik sonrasinj anlatio gbi oldu

benim şuan sevgilim olmadığı için eski hissettiğim duyguların bir derlemesini yaptım

çıkarken hisseder mi derken neyi hisseder mi diyorsun anlayamadım da

ha çıkarken aşık olduğunu anlar mı diyorsan daha sevgili olmadan aşık olman lazımdı bana göre.

ben aşık olmadığım kişiyle sevgili olmam:)

Son düzenleme:

Ayynen, ayni seyleri yasamistim cok guzel tarif etmissiniz...

Bir tür gripal enfeksiyon gibi.
Semptomları farklı. Yüzünde anlamsız bir gülümseme, sürekli onu düşünme, gördüğünde kalp çarpıntısı, dünyadaki en mükemmel erkeğin o olduğuna inanma, o olmazsa nefes alamayacaksın sanrısı.. Midede kelebekler uçuşma terimini herkes yaşar mı bilmiyorum. Ben yaşadım.
Grip gibi aşkında tedavisi yok. Ama ikisi de zamanla geçiyor ...

En suratsız ve katı insanın yüzünde gün içinde şapşal gülümsemeler oluyorsa, kendi kendine gülümsüyorsa ve eski siniri, stresi kalmadıysa aşıktır.
En kolay bu tiplerde anlaşılıyor dışarıdan

Kendi ruh halini anlamıyor musun sen? 3 yaşındaki çocuk bile aşık oldum diyebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…