Ask nasl bisey ?

Karsinda elin ayagin birbirine dolasiyorsa,ayni masada yemek yerken cay icerken utaniyorsan hatta suan bu yorumlari okurken benim gibi o aklina geliyorsa asiksindir

Acaba'' larla dolu düşünceler beynini kemirmeye başladığı anda anla ki aşık oldun..

Bunu sormadigin zaman asik oldugunu anlarsin...

Karsinda elin ayagin birbirine dolasiyorsa,ayni masada yemek yerken cay icerken utaniyorsan hatta suan bu yorumlari okurken benim gibi o aklina geliyorsa asiksindir

Yaa bilmiyorumm ( eski sevgilimle bz 1 sene ciktik snra bni terketti simdi tekrar dnmek istiyo bn onu istemiyorm ama eski gnler aklima gelince üzüluyorm . Ben ona ask oldugumu dusunuyodm . Ben simdi cok mutluyum o asksa bu ne yada bu asksa o neydi ?

Olma asik falan ask acidan baska bisey degilll....nerden mi anlarsin en basiti onu gordugunde etrafi gormezsin farketmezsin hep gozun ondadir anlamadigin bi gulumseme takinir yuzune saf saf hep karsinda olsunda onu gor istersin..dahasida varr tabide en belirgini bu iste..yaninda degilse zaten aklin hep ondadir...tuhaf bisey iste...ki bunu dusunuyorsan olmusundur derim ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana yardm edin :/ asık oldugumu nasl anlarım

belkide aşkın tanımı benimkidir.

15 yaşında biriyle tanıştım. aramızda binlece km vardı. aylarca dost olduk. ne oldugunu anlamadan aşık olduğumu farkettim yüzünü bile görmeden
sevgili olduktan haftalar sonra gördüm yüzünü birdaha aşık oldum
yanıma çok gelmek istedi ama utandıgım için ben gelmesini istemedim. ve gelmedi
mesafelerden dolayı bitti ilişkimiz
ama hep konuştuk her ara ara flörtümüz oldu gibi
hiç dokunmadan..
kameradan baktık gözlerimize
ilk defa bir erkek ağladı çaresizlikten. beni mutlu edemediğinden. yanımda olamadığından..
4 yıl oldu unutamadım. ondan sonra öyle 1-2 hatamdan baska 3yıldır sevgilimde yok
sanırım aşk bu
üniversiteyi onun sehrinde kazanmak için çok ugrastım olmadı
şimdide tatilde giderim diye hayal ediyorum
ona vermek için bi günlük tutuyorum
o bilmesede hergünümün onunla geçtiğini bilsin diye
aşk böyle bişey olsa gerek
bişey beklemeden. bekleyecek bişey olmadan sevmek
görmeden dokunmadan o kadar üzmesine rağmen yüzü aklına gelince gülümsemek..

Ve sana ilginç bi ironi anlatayımmı.
Bu yaz istanbuldayım. ama gidemedim yanına orda oldugumu bile söylemedim

2-3 ay önce konuşurken bi taksiye bindim sizin oralıymış falan dedi
boğazım düğümlendi. aynı taksiye bende binmiştim. adam bizim memleketliymiş ismini falan söyledi aynı.

Yani istanbul giib bi yerde aynı taksiye binmişiz. habersiz baska zamanlarda
kimbilir diyorum belki de kaderimde vardır. sadece zamanı değildir...

çok güzel yazmışsın canım, aslında aşk onsuz bile onu yaşayabilmek.

senin yaşında daha küçük sanırım ama günümüzde ilişkiler takılalım eğlenelim şeklinde.

insanlar aşkı aramıyor ki eğleneceği takılacağı insanı arıyor.

içinden gelince yazıyor insan
evet daha 18 yasındayım. kimbilir gelecek bana neler getirir
ama inan takılacagım cok eglenceli insanlar cıktı karsıma
hatta az biraz hoslandıklarımda cok kostu peşimden
ama olmuyor öyle. sevmediğin adamın dokunması. için almıyor

ruhen kendinizi iyi, fiziken berbat hissedersiniz..ağzınıza sıçar afedersin.sürekli gülersiniz mutlusunuzdur amaaaa
uykusuz geceler,gün boyu bişey yemesende acıkmamalar,beynin durması etrafta olan biteni algıyamamalar,sürekli kendinle uğraşmalar bakım falan, olmayacak hayaller kurmalar,1-2saatlik uykuda bile rüyanda onu görmeler,uyanınca kendince rüyanın analizini yapma,daha önce hiç yapmadığın günlük burç yorumları okuma,ikinizin burçlarını karşılaştırmalar, karın ağrısı, sürekli çişin gelmesi,midenin altında onu düşününce oluşan kıpraşma
fena kasar yani. bunlar oluyorsa AŞIK SINDIR...

Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır diyerekten babane girişi yapayım konuya.

Canım sen duygularını anlayamıyorsan biz sana ne tarif edelim ki. İnsan aşıksa hisseder zaten. Çünkü aşık insan doktora gidip benim böyle böyle belirtilerim var sizce aşık mıyım diye sormaz. Doktor da hmm semptomlar uyuyor da kan tahlili şart demez. Aşkın tarifi olmaz.

Herkes aşık olduğunda farklı şeyler yaşar hisseder. Aşık olduğunu bir tek kendin bilebilirsin. Bunun tarifi formülü matematiği yok..

Bunu soran insan zaten aşık değildir.

can dündarın aşka dair bir yazısı var, onu bi oku... direk tarif orda....
Aşık oldun mu, gece uyuyamıyosun, o kadar çokkki hasta olmaktan korkuyosun. iştahın bi artıyo bi aazalıyo, genelde azalır, kafanda sürekli o vardır her saniye.. nedensiz alınır nedensiz tekrar barışırsın kendi kendine, karşındakinin bile çoğu zaman haberi olmaz, çoook kıskanırsın. kimseyle paylaşmak istemezsin. onu izlemeyi çok seversin. ellerini, sesini, konuşma şeklini... çok beğenirsin... aşık oldunmu anlamama gibi bir lüksün olmz, baya çarpar seni. aşıkmıyım acaba diye kendine soruyosan, deilsindir. sormana gerek kalmadan 2.80 yere yapıştırmış olur bile...

Bende asık olmak istiyorum.
Gercekten ama :, (

Olduğunda, acaba aşık mıyım? diye sorgulamazsın. :)

bu soruyu sormadiginda !

gördüğünde kalbin boğazında atıyorsa aşıksındır

Hepinize coooook teskkur ederm :) ben galiba asık olma kelimesini kendime yeedirememism
BEN ASIĞIM YAAAAA

Şimdi seni veya beni katma.sevgili olmadan asik olman lazimdi diye beni katmisin orayi bi geç.benim sorguladigim şey bu değil .senin benim asklarimiz mahrem bence onu burda konuşmaya gelmedim.ben sadece herkes ask deyince ayni seyimi hissedio ask kaliplasmis mi tek tipmi . onu soruyorum ben. Ete aşklar var ilk görüşte oldu derler çok komik gelir bana ete askktir bu .bide elektrik alip sevgili olursun tanidikca asik olursun buda ruha asktir gerçek asktir saglamdir. Bencee...

Son düzenleme:

.

ama herkes aşkı kendi yaşadıklarından bilir. hatta herkesin aşka bakış açısı yaşı ilerledikçe değişir.

mesela karşına biri çıkar ve öyle bir aşık olursun ki geçmişte aşk sandıklarım aşk değilmiş dersin. aşk buymuş.

aşkta duyulan duygular hemen hemen aynıdır. her insan aşık olunca aynı şeyleri yaşar. sürekli onu düşünmek, görmek istemek, onun yanında mutlu olmak, onu çok kıskanmak, asla paylaşamamak gibi.

ama aşkı algılayış ve yaşayış biçimleri farklıdır.

kimi için tanımak lazımdır tanımadan aşık olunmaz, kimine göre bir kere görmek yeter çünkü arada bir çekim klişe ama bir elektrik vardır ya da yoktur.

aslında bu da yine kişinin yaşadığı aşklar sonucu ortaya çıkar. kimi arkadaşına aşık olur. onun için aşk ruhtur.

kimi yabancı birine aşık olur. ama ben bunun sadece et olduğunu düşünmüyorum. bu durumu da yaşamak lazım anlamak için.

daha onu gördüğün tanıştığın ilk gün bile sanki yıllardır tanıyormuş hissine kapılırsın. olay sadece görüntü değildir.

yani kısacası aşk anlayışını herkes kendi deneyimleriyle oluşturur. tamamen şekillendirilemez diye düşünüyorum.

bunlar benim gördüklerim duyduklarım. benim düşüncelerim. ama aşık olduğunu anlarsın belli bir yaştan sonra.

belli bir yaştan sonra diyorum çünkü lise yıllarında insanlar her hoşlantıyı daha bir aşk zannediyorlar gibi geliyor bana.

Cok guzel anlatmissiniz.
Peki normal bir insanin gercekten asik oldugunu anlamasi ya da bu duyguyu en dogru sekliyle hissetmesi kac yasinda olur? Kac yasindan sonra insanin akli erer boyle seylere?

Cok guzel anlatmissiniz.
Peki normal bir insanin gercekten asik oldugunu anlamasi ya da bu duyguyu en dogru sekliyle hissetmesi kac yasinda olur? Kac yasindan sonra insanin akli erer boyle seylere?

tam bilemiyorum tabi kişiden kişiye göre değişir diye düşünüyorum.

ama lise yılları biraz daha birine aşık olmaktan öte aşka aşık olunan yıllar. kişiden öte o duygulara karşı bağlılık oluyor bence.

18-20 den sonra anlaşılabilir.

ama ben 21 yaşından sonra insanların değiştiğini düşünüyorum. 21 den sonra daha net anlaşılır ama tabiki kişilerin yaşantısına göre değişir ama kişinin önce kendini hayatı tanıması lazım benim fikrim.

ama hayattan beklentiler hayata bakış nasıl sürekli değişiyorsa yıllar geçtikçe aşktan beklentiler ve aşka bakış açısı da yıllar içinde değişir zaten.

Kesinlikle cok dogru.
Yasadigimiz her an bize bir sey katiyor bizi olgunlastiriyor bu da hayattaki her seye olan bakis acimizi degistiriyor.uzulerek yasadigimiz seyler aslinda ilerde daha kotu seyler yasamamamiz icin isik oluyorlar bize.

Tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…