İnş. çok mutlu olursunuz canım ama aşırısı iyi değil kiNe güzel inşallah bende nişanlımla böyle olurummm amin :)
Bunca senedir dönüşmediği gibi bir de giderek artıyor.Niye sürekli aklımda? Niye yanımda olsa bile özlüyorum?
Hep sesini duymak isteyip,yaptığım işe odaklanamıyorum. Çevremde o kadar insan var,planlar yapan arkadaşlarım var ama ben nadiren katılmak istiyorum.Onunla kızımla yalnız kalayım daha iyi diyorum...
Benim bunları yazdığımı görse varyaaa ne şımarır.Ne coolluğum kalır ne gizemim.
Hani ben zor kızım ya,en ufak hatada çeker giderim ya, hep kapalı kutuyumdur ya.
Beni benden iyi tanır her konuda ama karasevdaya doğru yol aldığımdan haberi yok.
Söyleyin kızlar bu aşk ne zaman sevgiye dönüşecek de ben de normale döneceğim???
Bu arada koca bozuntusundan bahsediyorum,yasak aşk filan sanmayın
belli etmiyorsunuz sanırım ama bu çok güzel bence yeter ki aşırı olduğunu bilmesin :)İnş. çok mutlu olursunuz canım ama aşırısı iyi değil ki
Böyle şeyler erkeklere belli edilmez. Yoksa totoları gökyüzünden yere inmezbelli etmiyorsunuz sanırım ama bu çok güzel bence yeter ki aşırı olduğunu bilmesin :)
Aşkınız hiç bitmesin inşallahh .
Biz 3,5 yılık evlıyız böyleyız ama sevgıye donmesın ya hep böle ilk gunkı gibi aşıkk olalımmm :)
Amin canım Aminn Aşkımız hiiiçç sönmesın inşallahhhDarısı bizeeeeeeeee
Ama kötü kısımları çok var. Düşünsene arkadaşlarınla kızkıza plan yapasın gelmiyor,akşam işin çıksa oflayıp pufluyorsun eve gidecektim diyorsun. Eşim fazla sosyal aileyle bir araya gelmeyi,kalabalığı çok sever.Hoşuna da gider ama aynı şeylere katılmam gerekse ben başka açıdan bakıyorum. Onun gibi olmak isterdim.Burada konular açılıyor,annesine gidip 2 hafta kalanlar,eşi bir kaç gün seyahate çıkanlar vb...Nasıl dayanıyorlar diye merak ediyorum,keşke ben de böyle olabilsem. Yine aşık olsam ama bağımlı olmasamTutku var anacim
korkma...aksine sevin
guzel seyler yasiyorsun
ya ondan biksaydin?iskence gibi gellirdi
Peki bir üst mesajda yazdıklarım sizde de var mı? Yani bağımlı olmak gibi?Bende pek bi seviyorum eşimi ama aşkmı sevgimi tam bilmiyorum bazen hala fena kalbim çarpıyor uyurken bile gidip öpüyorum aşka gelip10 yıldır birlikteyiz nerdeyse
Konuya değişik bir soluk getirdinKonu sahibesi= ilerdeki ben
Yaa çok aşığım ben de öyle yakışıklı filan da değil ama seviyomTipsiz erkek daha mı çok seviliyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?