- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ben eşimden ölesiye nefret ederken aşık oldum. Bu yazdığında çok haklısın.Bence dönüşmez.
Ya aşk olarak kalır ya nefrete dönüşür. Aşkın dönüşebileceği şeyler nefret, tiksinme, acı, sızı, yara olabilir ama sevgi olamaz. Ben aşkın unutulabileceğini de sanmıyorum, unutmak isteyen arka plana bir yerlere atar orda sızı olarak kalır görmemek için çabalaman gerekir.
Özet yapayım: Aşk da fizik kuralına hem uyan hem uymayan uyan bir madde galiba. Hiçlikten varolabiliyor ama varolunca hiçliğe dönüşemiyor.
Özel değilse ne dedin,öğrenebilir miyim? Ben de aşırı ağır konuşuyorum,hiç unutamadığı bir cümlem var mıdır bilmiyorum ama ilk fırsatta soracağımBen 1 kere ağır bir laf söyledim hala geberiyorum pişmanlıktan
Mutluluğunuz hep daim olsun inşBunca senedir dönüşmediği gibi bir de giderek artıyor.Niye sürekli aklımda? Niye yanımda olsa bile özlüyorum?
Hep sesini duymak isteyip,yaptığım işe odaklanamıyorum. Çevremde o kadar insan var,planlar yapan arkadaşlarım var ama ben nadiren katılmak istiyorum.Onunla kızımla yalnız kalayım daha iyi diyorum...
Benim bunları yazdığımı görse varyaaa ne şımarır.Ne coolluğum kalır ne gizemim.
Hani ben zor kızım ya,en ufak hatada çeker giderim ya, hep kapalı kutuyumdur ya.
Beni benden iyi tanır her konuda ama karasevdaya doğru yol aldığımdan haberi yok.
Söyleyin kızlar bu aşk ne zaman sevgiye dönüşecek de ben de normale döneceğim???
Bu arada koca bozuntusundan bahsediyorum,yasak aşk filan sanmayın
Özel değilse ne dedin,öğrenebilir miyim? Ben de aşırı ağır konuşuyorum,hiç unutamadığı bir cümlem var mıdır bilmiyorum ama ilk fırsatta soracağım
4 buçuk yıllık evliyim ama 13 yıldır böyle bu.Korkmaya başladım kendimden
Katılmıyorum, aşk güzeldir ama yalnızca bir hormondur. Sevgiye de dönüşür unutulur da. Sızısı da kalmaz. Unutmak istemezseniz ayrı tabi.Bence dönüşmez.
Ya aşk olarak kalır ya nefrete dönüşür. Aşkın dönüşebileceği şeyler nefret, tiksinme, acı, sızı, yara olabilir ama sevgi olamaz. Ben aşkın unutulabileceğini de sanmıyorum, unutmak isteyen arka plana bir yerlere atar orda sızı olarak kalır görmemek için çabalaman gerekir.
Özet yapayım: Aşk da fizik kuralına hem uyan hem uymayan uyan bir madde galiba. Hiçlikten varolabiliyor ama varolunca hiçliğe dönüşemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?