Aşk ne zaman sevgiye dönüşür?

Ben sevgiye dönüştüğünü sanmıyorum sevgiyi de aynı birlikte götürüyoruz aşkla işte benceBen 7 senedir tanıyorum eşimi tabi şuanda 5 aylık evliyim hala ilk gün ki gibi aşığımRabbim hepimizi mutlu etsin

Ben eşimden ölesiye nefret ederken aşık oldum. Bu yazdığında çok haklısın.

valla ben esımı evlendıkden sonra sevdım
sımdıde ınanılmaz aşk doluyum gelıcegı saat heyecanlanmaya basladım daha farklı bakıyorum nasıl dıyım sımdı sevgılım gıbı hıssedıyorum hamılelık benı cok degıstırdı cook

Ben 1 kere ağır bir laf söyledim hala geberiyorum pişmanlıktan
Özel değilse ne dedin,öğrenebilir miyim? Ben de aşırı ağır konuşuyorum,hiç unutamadığı bir cümlem var mıdır bilmiyorum ama ilk fırsatta soracağım

Onu beslemeyi bilen insanlar arasındaki aşkın biteceğine asla inanmıyorum. Siz de inanmayın. =) Aşkın bir gün biteceğine inanmak kendi fikrimiz bile değil bence, tamamen başka insanların deneyimlerine, çoğunluğun sözlerine koşullanmaktan kaynaklanan bir önyargı. Birilerinin aşkın ömrü 3 yıldır demesi, sizi neden ilgilendirsin mesela. Siz başka bir insansınız, eşiniz başka bir insan, ilişkiniz tamamen size özel, aranızdaki enerjinin, uyumun ya da uyumsuzluğun bir eşi daha yok. Belki 3 yıldan daha kısa, belki de 50 yıldan fazla sürecek.

Aşkı nasıl tanımladığınız da önemli ama. İlk anların heyecanı mı sadece mesela? Oysa zamanla onu tanıdıkça o heyecan başka bir şeye, örneğin büyük bir hayranlığa, bağlılığa, içinizi her defasında ısıtan, ağzınızı kulaklarınıza vardıracak sıcacık bir şeye dönüşebilir. Dönüştüğü an buna sevgiye dönüştü de diyemezsiniz. İnsan bir çok kişiye karşı sevgi besleyebilir, aşk böyle bir şey değil ki.

O yüzden aşkınızın bir ömrü varmış gibi düşünmek yerine, hakkını vererek yaşamaya devam edin bence. Büyük şans böyle bir şeye sahip olmak.

Mutluluğunuz hep daim olsun inş Bu çok güzel bence hep böyle kalın

Özel değilse ne dedin,öğrenebilir miyim? Ben de aşırı ağır konuşuyorum,hiç unutamadığı bir cümlem var mıdır bilmiyorum ama ilk fırsatta soracağım

Yok ben konusamam hiç, bir defa söyledim o da kuzeninin yanında bir tartısma cıktı büyüdü erkeklik mi yapıyorsun bana kuzeninin yanında dedim. Belki baskasına ağır gelmeyebilir ama beni mahvetti içimi yaktı bu söz sonrasında.

Bütün aşk böcükleri toplandık toplandık sorduk niye böyleyiz böyleyiz böyleyiz

15 yillik birliktelik, 10 yillik evlilik, daha donusmedi biseye
Ustelik benimki oyle ilk goruste aşk falan da degildi, basbaya kankama aşık oldum, gecer dedim gecmedi, bundan sonra da gecmesin

Ya ben okuyorum okuyorum, hala inanamıyorum.. tamam, seversin, güvenirsin, fiziksellik falan var ama...

Bir adamın nesine aşık olunur da sürekli her an yanında istenir biri özet geçse. Yusuf mu bu adamlar mübarek? Ben kimseyi hep yanımda istemem ya, buna öz ailem de dahil.

Ceyz, niye aşıksın, neye aşıksın?

DARISI benimde başıma diyece m de korkuyorum annemden biliyorum 35 senelik evliler kadın hala balkonda babamın eve gelişini bekler hem de bu soğukta , ne aşk ne sevgi yahu birde der siz gözümde yoksunuz baban gözümde diye , ne desem bilemiyorum gerçekten nasıl bu kadar sevebiliyor sunuz

6 senelik beraberliğim var henüz yuva kuramasakta bizde böyleyiz ilk günkü gibi asigiz❤❤

Sanırım bu insanlardan kaynaklı ama formülü ne bilemedim şimdi.

'' Turşuyu çok seviyorum '' diyebileceğimiz kadar geniş bir kavramdır sevgi ; ama kimse turşuya aşık olmaz

Özel olan aşktır , sevgiye dönüşmesi acımasızlık bence . Yazık aşka ya

Bir 13 yıl da bizden ama ben bağımlı değilim ayrıca birseyler yapmayı da severim ve talep de ederim o evde çocuk bakar ben arkadaşlarıma giderim, ya da anneme gidip 1.5 ay kalabilirim

Masallah. Ayni biz. Ben askin bitip sevgiye donusecegine inanmiyorum zaten. İnsallah da bitmez.. Ben mutluyum . Cok sukur. Rabbim bozmasin.
Not: 2 yil 1 aylik da evliyim

Katılmıyorum, aşk güzeldir ama yalnızca bir hormondur. Sevgiye de dönüşür unutulur da. Sızısı da kalmaz. Unutmak istemezseniz ayrı tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…